heheheh bende gebeliğimi öğrenince hemen evde koridorda bir otarafa bir butarafa gittim geldim dediler gibi kaydirigubbakcemile3
O ay hiç tahmin etmiyordum ne bilim aklıma bile gelmiyordu eşim bana eczaneden bir ilaç almamı söledi benimde elim birden test fanusuna girdi aldım öle yane beklemiyodum :))) okadar yoğundumki işte de adet günlerimi bile hesaplayamadım ama eşimin tepkisinden çok kendi tepkim çooook komikti hemen yorganın altına girdim bekledim :) eşimde hoşgeldin bebek seti alıp eve gelmişti :))) ama maalesef düşük oldu...
benimki pek guzel bi hikaye diil ama anlatmak istedim hamıle oldugumu ogrenmeden 1 gun once esımle tartısmıstık sanırım hamılelıgın verdı psıkolojıyle bıraz asabıydım:) sabah kalkar kalkmaz komsuma kahvaltıya gıttım esım evde uyuyordu onunla konusurken 5 gun gecıktıgımı soyledım oda hemen test alalım dedı ben yok dıılıdr daha oncede 10 gun gecıkmıstı falan dedım saten 3,5 yıldır korunmuyoduk ama cocugumuz olmuyo doktora gıtmeyı dusunuyoduk gercı henuz bebek ısteme gıbı bı dusuncemız yoktu ama sorun varsa bılmek ıstıyoduk neyse kahvaltıdan sonra eczaneye gıttık testı aldık yıne arkadasda testı yaptım cıft cızgıydı şok olmustum resmen hiç dusunmuyodum olabılıcegını elım ayagım tutmuyodu arkadasım kos haber ver dedı esıme cok kırılmıstım nasıl soylıcegımı bılemıyodum eve geldıgımde uyanmıstı testı onune attım bu ne dedi bak işte dedim ne anlama gelıyo sımdı dedı bu sefr testın kagıdını koydum onune bı test bı kagıda bı bana bakıyodu oda şok olmus gıbıydı...hastaneye gıdıp kan testi yaptırdık sonucunu beklerken gonlumu aldı tabi.. :)pozitif cıkıca sonuc hemen aılelerımızı aradık...sonra esım bana bı kac gun once kuzenımın dogum gunundeyken annem davranıslarımdakı degısıklıkten dolayı hayırdır bu kız hamıle mı yoksa dıye sormustu dedi haklı cıktı dedi.. cok sasırdım tabi.. halıyle gebelıgım boyunca cok sınırlıydım ve asabıydım cok cektırdım herkese:) olsun okadar da artık dimi:) sımdı 7 aylık cok tatlı bı kızım var allah ısteyen herkese nasıp etsın inş..
yaşım çok gençti ve çok yeniydi evliliğimiz hamileliğmi eşime off ya hamileymişim diye bildirmiştim o da şaşkınlıkla çok iyi diyebilmişti şimdi çok gülüyoruz hatırlayınca bu arada kızımız 16 yaşında artık......
ben de geçen hafta öğrendim sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı ben mi yanlış görüyorum diye eşime gösterdim evet var dedi bekle kan yaptırırsın dedi....o gün kan testi yaptırdım eşimin haberi yoktu....tam kan testimin sonucunu öğrendim eşimden msj geldi merak etmiş...o sıra da ağlıyordum aradım ben bugün test yaptırdım hamileyim dedim ama bi yandan ağlıyorum eşimde mutluluktan bağırcaktı nerdeyse....Allah herkese nasip etsin
Biz de bebek yapmaya karar verince önce jinekoloğa gidip muayene oldum, bir sorunum var mı diye. Adetim çok düzensizdi. 45-50 günü bulabiliyordu adet olmam. Herhangi bir sorun yokmuş, folik asit verdi doktor bana. Bir sonraki adetimin ikinci günü tekrar gelmemi söyledi. Biz de bebek çalışmalarına başladık :) Benim adetim gene gecikti ama biz ilk aydan tutacağını hiç düşünmediğimiz için oralı olmuyoruz.
Günlerden cumartesi idi, sabahtan evden çıktık, yürüyüşe gittik. Balçova'da dağlara tırmandık. Öldük bittik yorgunluktan. Akşam dedim kocama test alsana, benim sağ kasığımda tuhaf bir his var, bir çeşit ağrı. Dedi yoktur bişey, hamile değilsindir. Dedim sen al gene de. Gitti eczaneye, iki tane birden almış garanti olsun diye. Ben testi yaptım, banyoda beklerken damladı içeri beraber bekledik. İki tane net çizgi belirdi. Şaşkınlıkla birbirimize baktık. Elleri ile ağzını kapadı, ortalıkta döndü. Ben kalakaldım öylece. Bilseydik yürüyüşe gitmezdik dedik. Sarıldık birbirimize, şaşkınlıkla bakakaldık. Kesin olmadan kimseye söylemeyelim dedik ama ben ablamı aradım yine de. Ertesi sabah tekrarladık testi yine çift çizgi. O hafta doktora gittik, 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik, anne babalarımıza haber verdik. Sevinçliydik.
Ertesi hafta kanamam oldu, hastaneye kaldırıldım, 5 gün yattım, doktorlar bu bebeğe bağlanma dedi, hevesimiz kursağımızda kaldı. Sonra kanama kesildi, taburcu oldum, evde yatmaya başladım, sonra sıkıntılar üzüntüler birbirini kovaladı. Şu anda 38. haftamdayım. Bebeğim büyük zorluklara rağmen tutundu ama biz de çok büyük sıkıntılarla geçirdik hamileliğimi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
ay canım benim ,nasıl duygulandım...Allahım tez kavuştursun bebeni...öperim
Biz de bebek yapmaya karar verince önce jinekoloğa gidip muayene oldum, bir sorunum var mı diye. Adetim çok düzensizdi. 45-50 günü bulabiliyordu adet olmam. Herhangi bir sorun yokmuş, folik asit verdi doktor bana. Bir sonraki adetimin ikinci günü tekrar gelmemi söyledi. Biz de bebek çalışmalarına başladık :) Benim adetim gene gecikti ama biz ilk aydan tutacağını hiç düşünmediğimiz için oralı olmuyoruz.
Günlerden cumartesi idi, sabahtan evden çıktık, yürüyüşe gittik. Balçova'da dağlara tırmandık. Öldük bittik yorgunluktan. Akşam dedim kocama test alsana, benim sağ kasığımda tuhaf bir his var, bir çeşit ağrı. Dedi yoktur bişey, hamile değilsindir. Dedim sen al gene de. Gitti eczaneye, iki tane birden almış garanti olsun diye. Ben testi yaptım, banyoda beklerken damladı içeri beraber bekledik. İki tane net çizgi belirdi. Şaşkınlıkla birbirimize baktık. Elleri ile ağzını kapadı, ortalıkta döndü. Ben kalakaldım öylece. Bilseydik yürüyüşe gitmezdik dedik. Sarıldık birbirimize, şaşkınlıkla bakakaldık. Kesin olmadan kimseye söylemeyelim dedik ama ben ablamı aradım yine de. Ertesi sabah tekrarladık testi yine çift çizgi. O hafta doktora gittik, 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik, anne babalarımıza haber verdik. Sevinçliydik.
Ertesi hafta kanamam oldu, hastaneye kaldırıldım, 5 gün yattım, doktorlar bu bebeğe bağlanma dedi, hevesimiz kursağımızda kaldı. Sonra kanama kesildi, taburcu oldum, evde yatmaya başladım, sonra sıkıntılar üzüntüler birbirini kovaladı. Şu anda 38. haftamdayım. Bebeğim büyük zorluklara rağmen tutundu ama biz de çok büyük sıkıntılarla geçirdik hamileliğimi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?