niye acaba? anneden ayri kaldiginiz icin mi uzuluyordunuzÇocuğun ne istediğini az çok anlıyorsunuzdur bence. Ben babamda kaldığımda haftalarca kendime gelemezdim. Annem de yüreklendirirdi babayla kalma olayı için, normal devam etsin isterdi ama ben anneme dönmek için sabırsızlanırdım, sabaha kadar gözüme uyku girmezdi, ağlardım. Babamın babalığına da laf edemem ama böyleydi işte. Bilemedim, dışarıda doğru görünen kalması ama bunu deneyimlemiş biri olarak bir miktar yaralıyım bu konuda.
Her şey aşırı yabancı geliyordu, yorgan bile yanaşmıyordu sanki (annemin evine göre baya lüks evi ve eşyaları vardı babamın, mesele o olamaz yani). Annemin kokusunu özlüyordum, mesela ülser hastasıydım çocukken, gece karın ağrısıyla ağlayarak annemi uyandırabiliyordum ama babamı uyandıramıyordum. Kendi kendime bekliyordum sabahın olmasını. Zor günlerdi.niye acaba? anneden ayri kaldiginiz icin mi uzuluyordunuz
Üzüldüm...Her şey aşırı yabancı geliyordu, yorgan bile yanaşmıyordu sanki (annemin evine göre baya lüks evi ve eşyaları vardı babamın, mesele o olamaz yani). Annemin kokusunu özlüyordum, mesela ülser hastasıydım çocukken, gece karın ağrısıyla ağlayarak annemi uyandırabiliyordum ama babamı uyandıramıyordum. Kendi kendime bekliyordum sabahın olmasını. Zor günlerdi.
Tam benim konum.Benim de çekişmeli boşanma davam var oğlum 3 yaşında..Babayla klasik görüşme düzeni kararı var.İki haftada bir yatılı, sömestr tatilinde bir hafta, yazın temmuzda yatılı şeklinde..Oğlum iki haftada bir yatılı kalıyor,önceden kalamiyordu beni istiyordu şimdi alıştı fakat bana pedagog okul oncesi çocukların anneden ayrı bir evde uyumasını sakıncalı buluruz onerdigimiz bir durum değildir avukatınizla bunu halletmeye çalışın dedi.Karsi tarafa söyledim,bir hafta ve bir ay yatiliyi aramızda iptal ettik,iki haftada bir gitmesine bişey demiyorum.Sizin pedagog un görüşü ise bizimkinden çok farklı, bilemedim.Merhaba hanımlar,
Sorunum şu, kızım daha 4 yaşında babasıyla boşanma davamız çekişmeli devam ediyor. Yatılı olarak aldığı gün kalmasını istiyor eski eş kişisi ama ben de güvenemiyorum çok vurdum duymaz rahat bir yanı var diye ama aldığı gün de geç saate kadar onda oluyor sonuçta. Yine de uyuyalım diyor beraber. Pedagoglar sanırım çocuğun babasıyla kalmasını savunuyor. Çocuğun baba sevgisine de ihtiyacı var sonuçta. Ona da doyması lazım. Ama bir yandan da bir kere kalabileceğini görünce her aldığında kalmak ister bu sefer de kızım arada kalır mı kafası karışırsa diyorum. Kafam karıştı siz olsanız ne yapardınız? Özellikle aynı durumu yaşayanlar belki bilir çocuktaki etkilerini? Neler yaşadınız bu ilişki kurma durumunda? Yatılı kalıyor mu çocuklarınız ve hangi yaştalar?
yurtdisinda babanin kusuru yoksa mutlaka %50 paylasiliyor, mesela 4 gun annede cuma cumartesi pazar babada kaliyor ve bunu anne baba donusumlu yapiyor. diger bir alternatif de cocuk okul zamani annede, tatil zamanlari ve yaz tatili babada kaliyor.herkes onun da çocuğu vs demiş ama ben bilemedim. 4 yaş daha çok küçük. anneden ayrı uyuması bana pek doğru gelmedi. bir de babasından geldiğinde agresif davrandığını söylemişsiniz. muhtemelen sizi özlüyor. ortamını yadırgıyor. geç de olsa eve gelmesini isterdim ben sanırım.
Adil ama kafa karıştırıcı bir düzenyurtdisinda babanin kusuru yoksa mutlaka %50 paylasiliyor, mesela 4 gun annede cuma cumartesi pazar babada kaliyor ve bunu anne baba donusumlu yapiyor. diger bir alternatif de cocuk okul zamani annede, tatil zamanlari ve yaz tatili babada kaliyor.
Bu yorumu onayliyorumyurtdisinda babanin kusuru yoksa mutlaka %50 paylasiliyor, mesela 4 gun annede cuma cumartesi pazar babada kaliyor ve bunu anne baba donusumlu yapiyor. diger bir alternatif de cocuk okul zamani annede, tatil zamanlari ve yaz tatili babada kaliyor.
Merhaba ben de aynı aşamadayım. Siz ne karar verdinizMerhaba hanımlar,
Sorunum şu, kızım daha 4 yaşında babasıyla boşanma davamız çekişmeli devam ediyor. Yatılı olarak aldığı gün kalmasını istiyor eski eş kişisi ama ben de güvenemiyorum çok vurdum duymaz rahat bir yanı var diye ama aldığı gün de geç saate kadar onda oluyor sonuçta. Yine de uyuyalım diyor beraber. Pedagoglar sanırım çocuğun babasıyla kalmasını savunuyor. Çocuğun baba sevgisine de ihtiyacı var sonuçta. Ona da doyması lazım. Ama bir yandan da bir kere kalabileceğini görünce her aldığında kalmak ister bu sefer de kızım arada kalır mı kafası karışırsa diyorum. Kafam karıştı siz olsanız ne yapardınız? Özellikle aynı durumu yaşayanlar belki bilir çocuktaki etkilerini? Neler yaşadınız bu ilişki kurma durumunda? Yatılı kalıyor mu çocuklarınız ve hangi yaştalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?