- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.697
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba! Benim de durumum aynı olucak sanırım. Anlaşmalı olarak konuşup bir tek kişisel ilişki de anlaşamadık.. yatılı istiyor hafta sonu ve yaz tatilinde bir ay. Ben yatılı kalmasını istemiyorumTam benim konum.Benim de çekişmeli boşanma davam var oğlum 3 yaşında..Babayla klasik görüşme düzeni kararı var.İki haftada bir yatılı, sömestr tatilinde bir hafta, yazın temmuzda yatılı şeklinde..Oğlum iki haftada bir yatılı kalıyor,önceden kalamiyordu beni istiyordu şimdi alıştı fakat bana pedagog okul oncesi çocukların anneden ayrı bir evde uyumasını sakıncalı buluruz onerdigimiz bir durum değildir avukatınizla bunu halletmeye çalışın dedi.Karsi tarafa söyledim,bir hafta ve bir ay yatiliyi aramızda iptal ettik,iki haftada bir gitmesine bişey demiyorum.Sizin pedagog un görüşü ise bizimkinden çok farklı, bilemedim.
Normalde 6 yaşına kadar yatılı verilmemeli ama standart bir görüş düzenini uyguladı bize hakim, yanlışlık yapmış olabilir de itiraz etmedik.Merhaba! Benim de durumum aynı olucak sanırım. Anlaşmalı olarak konuşup bir tek kişisel ilişki de anlaşamadık.. yatılı istiyor hafta sonu ve yaz tatilinde bir ay. Ben yatılı kalmasını istemiyorumüç yasında daha kız cocugu. Hiç biryerde bensiz kalmadı daha. Psikolojisi etlilenir düşünmüyor hiç.. hakim nasıl kalması yönünde karar veriyor acaba bukdr küçük cocukların.
![]()
Merhaba! Benim de durumum aynı olucak sanırım. Anlaşmalı olarak konuşup bir tek kişisel ilişki de anlaşamadık.. yatılı istiyor hafta sonu ve yaz tatilinde bir ay. Ben yatılı kalmasını istemiyorumüç yasında daha kız cocugu. Hiç biryerde bensiz kalmadı daha. Psikolojisi etlilenir düşünmüyor hiç.. hakim nasıl kalması yönünde karar veriyor acaba bukdr küçük cocukların.
![]()
Alışıyor insan,ben oğlum ilk kaldığı gece çok üzülmüştüm,ağlasa da durduramayip geri getirse diyordum içimden.Sonra baktım iyi bile geliyor bana, kendimle ilgileniyorumAnlaşmalıya siz gün olarak yazsanız dahi hakimler kabul etmiyormuş kendileri pedagog esliğinde karar verip yazıyorlarmış biz de önce çekişmeli sonradan anlaşmalıya dönünce yazmak istedim avukatım yazsak bile faydası olmaz hakimlerin kendi kararı olur dedi bizimki her ay 1. ve 3. hafta haftasonları 1 gün yatılı sömestr 1 hafta yaz tatilinde 15 gün temmuz ayında babalar gününde ve bayramların 2.gününde babada olarak ayarlanmış kızım 2 yaşında henüz tam velayete göre hareket etmedik her hafta cumartesi alıyor genel olarak benim de işime geliyor şu an çalıştığım için pazarları ben de olmuş oluyor haliyle yatılı henüz istemedi ama isterse küçük diye ben de zorlanır mıyım bilemiyorum
Alışıyor insan,ben oğlum ilk kaldığı gece çok üzülmüştüm,ağlasa da durduramayip geri getirse diyordum içimden.Sonra baktım iyi bile geliyor bana, kendimle ilgileniyorum
Merhaba hanımlar,
Sorunum şu, kızım daha 4 yaşında babasıyla boşanma davamız çekişmeli devam ediyor. Yatılı olarak aldığı gün kalmasını istiyor eski eş kişisi ama ben de güvenemiyorum çok vurdum duymaz rahat bir yanı var diye ama aldığı gün de geç saate kadar onda oluyor sonuçta. Yine de uyuyalım diyor beraber. Pedagoglar sanırım çocuğun babasıyla kalmasını savunuyor. Çocuğun baba sevgisine de ihtiyacı var sonuçta. Ona da doyması lazım. Ama bir yandan da bir kere kalabileceğini görünce her aldığında kalmak ister bu sefer de kızım arada kalır mı kafası karışırsa diyorum. Kafam karıştı siz olsanız ne yapardınız? Özellikle aynı durumu yaşayanlar belki bilir çocuktaki etkilerini? Neler yaşadınız bu ilişki kurma durumunda? Yatılı kalıyor mu çocuklarınız ve hangi yaştalar?
Yatıya kalmak ilk başlarda annelere çok zor geliyor ama sonra onlarda kalsın istiyor aralarındaki ilişki pekişiyor eğer gerçekten ilgileniyorsa zaten bi süre sonra cocuk kendisi istemiyor annesini özlüyor en fazla bir iki gece kalabiliyor çekişmeliyse davanız belki eşinizin hoşuna gidebilir biraz daha ılımlı bakabilir baktınız cocuk mutsuz gitmek istemiyor açıklarsınız kendisineMerhaba hanımlar,
Sorunum şu, kızım daha 4 yaşında babasıyla boşanma davamız çekişmeli devam ediyor. Yatılı olarak aldığı gün kalmasını istiyor eski eş kişisi ama ben de güvenemiyorum çok vurdum duymaz rahat bir yanı var diye ama aldığı gün de geç saate kadar onda oluyor sonuçta. Yine de uyuyalım diyor beraber. Pedagoglar sanırım çocuğun babasıyla kalmasını savunuyor. Çocuğun baba sevgisine de ihtiyacı var sonuçta. Ona da doyması lazım. Ama bir yandan da bir kere kalabileceğini görünce her aldığında kalmak ister bu sefer de kızım arada kalır mı kafası karışırsa diyorum. Kafam karıştı siz olsanız ne yapardınız? Özellikle aynı durumu yaşayanlar belki bilir çocuktaki etkilerini? Neler yaşadınız bu ilişki kurma durumunda? Yatılı kalıyor mu çocuklarınız ve hangi yaştalar?
Çok can sıkıcı şeyler,ne var bjraz çocukları düşünseler.Cocuk için iletişimde kalmak şart oluyor yoksa insanın aklı kalıyor.Dede vurdu diyorsa bir fiziksel temas olmuştur bence.İtme şeklinde bile olsa olmuştur.Oglumun dedesi oğluma yan baksa aliniyorum.Kesin ben de ağlarım eve getirene kadar bile stresten duramıyorum çünkü çocuğum tam birşeyleri anlatamadığı için ne oluyor ne bitiyor yemek yiyor mu akıllı duruyor mu hiç bişey bilemediğim için çok takıyorum
Mesela cumartesi almıştı kızım gelince dedim annecim sen ağladın mı orda falan ağladım dedi niye dedim dede vurdu diyor şimdi bu gerçek mi yalan mı nasıl ayırt edebilirim kızım daha yeni yeni konuşmaya başlıyor benim de öğretecek halim yok çok sinirlendim ama şimdi birşey desen olmuyor sussan olmuyor o yüzden sıkıntı yapıyorum babası ile güzel ayrılmadık devamlı kavga çıkarmaya yer arıyor zaten nafaka bile ödemiyor pislik ama babayım diye geziniyor ortalıkta
Çok can sıkıcı şeyler,ne var bjraz çocukları düşünseler.Cocuk için iletişimde kalmak şart oluyor yoksa insanın aklı kalıyor.Dede vurdu diyorsa bir fiziksel temas olmuştur bence.İtme şeklinde bile olsa olmuştur.Oglumun dedesi oğluma yan baksa aliniyorum.
Boşanma oldu mu sizin ?
Anlaşmalı ayrıldınız o haldeEvet bitti 1 yıldır ayrıydık biteli 2 ay falan oldu
Ben de öyle düşünüyorum eline vurmuş gösterdi çünkü şimdi söylesem şaka yaptı falan der ya da daha ters birşey zaten asla muhatap olunmuyor
Anlaşmalı ayrıldınız o halde
İcraya verin nafakayi,
Anlaşmada sizin kariniza bir madde var mı peki ?Çekişmeli açmıştım aslında karşı taraf anlaşmalı olsun diye diretti ben de 4-5 senemi heba etmemek için bir teklif sundum ona göre protokol hazırlandı ve bitti ben de icraya vermeyi düşünüyorum ama onla da çok uğraşır mıyım bilmiyorum zaten çok fena birisi daha da beter olur mu acaba
Bana diyoe ki nafakayı isteme hakkım yokmuşo kızı için birikim yapıp toplu ödeyecekmiş ilerde kızına ödeyecekmiş ben aldıysam velayeti kıza kendim bakacakmışım ondan nafakayı beklemeli değilmişim bana böyle saçma sapan şeyler söylüyor zaten vereceği paraya muhtaç değilim şükür ama iş inada bindi altı üstü vereceği 600 tl zaten o da bez ıslak mendil süt parası anca diğer ihtiyaçları yok bile
Anlaşmada sizin kariniza bir madde var mı peki ?
Boşuna anlaşma yapmış olmasanız bari
Avukatıniz 600 kesinleştiği anda icraya koymaliydi,eğer memur ise ödememe şansı olmazdı.Evdeki bütün eşyalar bana kaldı bir tane araba vardı benim üstüme ama ücret olarak çok yüksek bir araba değildi o yüzden onu kendisine verdim zaten derdi davası arabaydı o da bozuktu çalışsa içime dert olmaz ayrıca bir miktarda tazminat ödedi üstüne kızım için de aylık 1000 istedim avukatım 750 normal falan dedi geri öyle çevirdik onu da kabul etmedi avukatım da bitirmeye çalıştı bir an önce dişli değildi malesef onun kurbanı oldum 600e anlaşmış ben de sesimi çıkarmadım geri tamam dedim öyle kaldı