evet canım keske yakın olsaydık cok ortak yasadıklarımız var..
ahh canım ya ne kadar zorluklar yasamışsınız senağlama kredi kartından para cekip nasıl harcamaya vicdanları razı oldu yarabbim hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda..seytanın aklına gelmeyecek kadar kötü düsüncede canım işte bazı insalar..Allahım böylelerinden korusun herkesi..babaları öldü sahip cıkalım destek verelim diyecekleri yerde akıla gelmeyecek kötülük yapıyorlar.düsmandan beterler..halamıda aynen böyle para hırsı bürümüstü.simdi ne durumda bilmiyorum ama ona hakkım asla helal degil..maddi ve manevi cok hakkımız yendi ama haram ediyorum..
canım yaptıkları keşke bunlarla kalsaydı bir değil iki değil ki hangibirini anlatayım 13 senemizi heba ettiler zehir ettiler bize .kötülükten başka bişeylerini görmedik .iyilik yapmadıkları gibi keşke tamamen bıraksalarıdyakamızı kötülükleride hiç olmasaydı senağlama
onlar için hiç bir zaman beddua etmedik rabbimin mahkemesine havele ettik kim haklı kim haksız orda belli olur.bizim kötülüğümüzü isteyenlerin hallerini gördük kimsenin ahı kimsede kalmıyor.rabbimde öyle biradalet var ki
yeter ki yapılanlar karşısında sabretmesini bilesin.
neler yaşanıyor şu dünyada. Sen dimdik ayaktaysan herkes senin dostun ama ayağın kaymayagörsün bir tekmede yakınlarından geliyor. Okuduğum bütün yazılarda arkadaşlarım hep güçlü olmuş hayata göğüs germeyi bilmiş bence önemli olanda bu belki canımızın bir parçası koptu ama asla kendimizi ezdirmedik ehp güçlü durduk bizi yıkmak isteyenlere karşı. Baba yarısı amcam yengem dediğim insanlar hala bize yüz çevirirler neymiş onlar zenginmiş biz fakirmişiz. Allaha şükür 2 kardeşte çalışıyoruz, babama tekrar tekrar rahmet ediliyorum onun emekli maaşı sayesinde birçok zorluğun üstesinden geldik biz fakir değiliz çünkü gönlümüz zengin. Asıl fakir olanlar onlar çünkü insanlık ve benliklerini kaybetmişler onlara sadece acıyorum ve yaptıklarını Allaha havale ediyorum. Hiçbir iyilikte karşılıksız kalmaz kötülükte kalbimde büyük bir acı ve eksiklik var ama Allaha şükür vijdanım rahat çünkü ben babamın kızıyım onun gibi olmayı başarıyorum...
tekmenin en büğününü yedik yakınlarımızdan babam sağken durumumuzda iyidi eş dost çevremizde dönüyordu babam öldükten sonra bi baktık ki kimsemiz yok bizi seven paramız için seviyormuş.evimizden çıkmayan insanlar selam bile vermediler artık.vermesinlerde ne oldum değil ne olacam demeli üzüldüğüm şuki dostumuz akrabamız dediğimiz insanlar evimizden çıkmazlardı annem bir tarafdan babam bir tarafdan bilmiyolardı ne yapsınlar memnun etmek için iş öyle değilmiş meğer.babamı kaybedince dostumuz diye görünen insanlar düşmanmış bunu gördük
babamdan sonra çok sıkıntılar çektik ALLAH 'a şükür kimsenin yanında da ağlamadık boynu bükük durmadık .güçlüydük hep öylede bildiler .
onlar zenginliğiyle övünsün asıl zenginlik gönül zenginliğiydi ki buda bizlerde var çok şükür
zenginim diyen insanlar para için kapımıza yapışan yalandan dost görünümü bürünmüş insanlardı
bi tarafımız hep eksik kalsada hep acıdısada hayata karşı ayakta durmasını mücadele etmesini öğrendik yaşadıklarımızla
ezildik ama yenilmedik yenilmeyeceğizde
iyilikte kötülükte unutulmuyor onca yapılandan sonra 13 sene kapımızı açmadılar baba tarafından insanlar açmısınız tokmusunuz diye bu sene başlamışlar yapılanları unutalım geçmişe çizgi çekip hiç bişey olmamış gibi davranalım diyorlar.gidiş geliş olsun istiyorlar
geçmişe çizgi çekipte yapılanları asla unutmam yaşadıklarımızı bir ben bilirim bir ALLAH
babamın hatırına gider gelirim ama asla canım ciğerim diyemem o insanlara ,sevemem sevmek için yer bırakmadılar çünkü
rabbinm kimsenin hakkını kimsede bırakmaz en yüce adalet onun mahkemesinde var hepsinide rabbimin mahkemesine havale etmişim kim haklı kim haksız orda belli olur
dediğin gibi vicdanımız rahat onlar yaptıklarıyla utansın
rabbim kimseyede yaşadığımız sıkıntıları yaşatmasın nşallah :Saruboceq:
darda kalanların sahipsiz kalanların da yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq: