bu kadınlar kulübünde "çocuğu aldır" demeye ödüm kopuyor.ama asıl vicdansızlık o şartlar altında o çocuğu dünyaya getirmek.her gün haberlerde terk edilmiş çocukların hallerini görüyoruz,ben şu an konu sahibinin davranışlarını tutumlarını vs hiç sağlıklı bulmuyorum.böyle birisi anne olmamalı.annelik bu kadar kolay olmamalı.keşke en az 3 çocuk demek yerine adam gibi bir yasa çıksa da çocuk yapmadan önce insanların bir ruh sağlığı araştırılsa.sokaktaki çocuklara,yetimlere üzülmekten ben yoruldum artık!İnsanın kendi fikri ne olursa olsun söylemeli. .onlarda saygı duymalı. .ama işte olmuyor bizim toplumda bu nedense..
Cok tesekkur ederim canim benimm iyiki varsin. Bebeimi aldirmayacagim bugun sukur namazi kilip kuran,dinlettim bebegime :) cok fazla stredte kaldim az huzur bulsun diye. Sacma gelebilir ama inanin bana iyi geldi..kv ler dugune gittiler normalde beni de goturceklerdi ama teklif etmediler benimde canima minnet. Zaten gitmek de istemedim iki gun baska yerde kalip gelecekler. Bu gece kocamla yalniziz bide bugunku tavirlarina bakacam bakalim. Rabbim guc versin. Siz iyiki varsinizKonu Sahibi aldırmayacağını söyledi. Artık bu konuyu kapatalım bence. . Aldır aldırma gibi yorumlarla birbirimize gireceğimize asıl konuya yoğunlaşalım. N nazarela evine döndü ama eşi onu getirdiğine pişman. . Kaynanasıgil daha 12 gün onlarda kalacak. . Eşine hizmeti eksiksiz yapmasına rağmen eşinin ona karşı nir yumuşaması yok. Hala kendini haklı görüyor.. ona destek olmalıyız
Hayir onlari istemeyen biri degilim. Esim anneci. Annesi uzulecek diye beni uzuyor ve onla bir olup bana hakaret ediyor. Ben gelsinler kalsinlar dedim hoc istemiyorum demedim kv ile problemim yok esimle var. Esim bana ve dogacak bebeime deger vermiyortam olarak eşinin ailesiyle sorunların ne . yani demek istediğim tartısma onları istmediğin için mi çıktı .
Okadar seyden sonra yapabilirmiyim bilmiyorum... bugun kvler yok evde yalniziz fakat icimden yuzune bakmak bile gelmiyorken ona romantik bi masa hazirlamak icten bile degil. Kafasini duvara surtmek istiyorum . Bebegime ve bana boyle stresli gunler yasattigi icin.bana kalırsa buguun muazzam bi sofra hazırla . romantik ol . aranı düzelt her sey tatlı dilden geciyor . eşine kvle sorunlarını yansıtma . aranda çöz hatta . eşinle birlikteyken ailesini hiç anma sana kinlenir . uzak tut hayatından bu sorunları .. şikayetçi gözükme ki eşin seni savunabilsin . doduracakları bi fırsat verme . bugun baska şeylerden konus esinle bu sorunlardan değil .
sen annesi hakkında konustukca daha da annaci olur . bırak bazı seylerı zamnla kendi gorsun . sana hakaret mi ediyor . ayrı bi zamanda konus . once kv ile konus . anne benim seninle bi sorunum yok de gerekirse hatan varsa az da olsa ozur dşle . elbet esinin kulagına gider bu . konu acıldıkca buyur . esine surekli şikayet etme annesini . yoksa temelli kaybedersin . sen esinle aranı duzeltmeye bak . kayınvalidene de iyi gozuk . bana kalırsa anasıyla aranı iyi tut ki esinle de iyi olsun . duvar gibi ol ne derlerse desnler . bi sure sonra susarlar .Hayir onlari istemeyen biri degilim. Esim anneci. Annesi uzulecek diye beni uzuyor ve onla bir olup bana hakaret ediyor. Ben gelsinler kalsinlar dedim hoc istemiyorum demedim kv ile problemim yok esimle var. Esim bana ve dogacak bebeime deger vermiyor
bu işleri daha çok yokuşa surer . sen seviyor musun esini . eger seviyorsan . dile özür . yokusa surersen işi derki annemde olunca aynı annem olmayınca da aynı . fark yok der . evliliğiniz hakkında supheye duserOkadar seyden sonra yapabilirmiyim bilmiyorum... bugun kvler yok evde yalniziz fakat icimden yuzune bakmak bile gelmiyorken ona romantik bi masa hazirlamak icten bile degil. Kafasini duvara surtmek istiyorum . Bebegime ve bana boyle stresli gunler yasattigi icin.
Benden ozur bekliyor onu birakip annemin evine gittigim icin ben hataliymisim.asla da ozur dilemicem konusmucam artik.
şiddetin var olduğunu bilmiyordum . eğer varsa dediklerinde haklısın benceşiddet ve hakaret varken, ne romantik masası yahu? biraz akıl izan olsun önerilerde.
adam daha dün keşke eve dönmeseydin diye laf sokuyor, anasıyla bir olup gerizekalı vs diyor, tüm fotoları kaldırıyor, böyle öküze bir de ödül olsun diye güleryüz, güzel söz, romantik masa öyle mi?
yapsın da görsün eşi anasıyla bir olup nasıl dalga geçiyor.
şiddet varmış ama sanırımYa romantik sofra falan bilemem ama aralarının düzelmesi için bişeyler yapmak şart. .
Yahu niye özür diliyor anlayamiyorum. Ana ogul birlik olup kadina hakaret ediyorlar özür dilemiyorlar da bu kadin annesinin evine gittigi icin ne diye özür dilesin! Kalkip evine dönüyor ertesi gün koca geri pisman oluyor geldigine dönüp annesine keske getirmeseydim diyor hangi özürden bahsediyorsunuz! Aman yuvam yikilmasin diye her denileni yutacak miyiz? Her hakarete, siddetin her türlüsüne boyun mu egecegiz yani?! Bunlar mantik işi degil! Kadin bebegimiz olacak hamileyim diyor adam duvar! Geciniz bu telkinleri.. kendine güven N nazarela dik dur dik! Kimsenin seni sindirmesine müsade etme.bu işleri daha çok yokuşa surer . sen seviyor musun esini . eger seviyorsan . dile özür . yokusa surersen işi derki annemde olunca aynı annem olmayınca da aynı . fark yok der . evliliğiniz hakkında supheye duser
Arkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.
Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Babam yuzume bakmiyor. Onlar aramayacak diye korkuyolar sanirim.
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar
Bana kiziyolar sen yaptin sen ettin. Ne yapacam ben
siddet olduğunu bılmıyordum sadece belli baslı sorunlar var zannediyordum . sindirmek değil amacım , basit sorunlarsa eğer çözülür diye soyledım . sonucta evlilik kolay kurulmuyor kolayda yıkılmamalı . ama şiddet varsa ve bunlar sinirden soylenms sozler değilse . eşinin karakteri bu kadına hep boyleyse bosansın . şiddetin her turlusune hayırYahu niye özür diliyor anlayamiyorum. Ana ogul birlik olup kadina hakaret ediyorlar özür dilemiyorlar da bu kadin annesinin evine gittigi icin ne diye özür dilesin! Kalkip evine dönüyor ertesi gün koca geri pisman oluyor geldigine dönüp annesine keske getirmeseydim diyor hangi özürden bahsediyorsunuz! Aman yuvam yikilmasin diye her denileni yutacak miyiz? Her hakarete, siddetin her türlüsüne boyun mu egecegiz yani?! Bunlar mantik işi degil! Kadin bebegimiz olacak hamileyim diyor adam duvar! Geciniz bu telkinleri.. kendine güven N nazarela dik dur dik! Kimsenin seni sindirmesine müsade etme.
Onu diyorum iste gerek fizikdel gerek psikolojik bir siddet var ortada. Cocugunuzun annesi olacak kadini zerre kadar önemsememekten daha büyuk bir siddet olur mu? Kv kim oluyor hem?? Koca olacak öküz bu kadina hakaret ederken dur oglum sen nadil konusuyorsun diyecegi yerde kurulmus kizin evine gitti diye fotolari kaldirmis Allah bilir dün gece de zilleri takip oynamistir..siddet olduğunu bılmıyordum sadece belli baslı sorunlar var zannediyordum . sindirmek değil amacım , basit sorunlarsa eğer çözülür diye soyledım . sonucta evlilik kolay kurulmuyor kolayda yıkılmamalı . ama şiddet varsa ve bunlar sinirden soylenms sozler değilse . eşinin karakteri bu kadına hep boyleyse bosansın . şiddetin her turlusune hayır
haklısın kv arayı bulmalı . bilmiyorum ki ilişkiler neden bu seviyeye geliyor .. boşanması en mantıklı gorunuyor . şissether seyi bitirir . insan olan zaten siddete basvurmz . onu mu cekecek gerekirse aç yatsın kalksın . kendi çalıssın cocyklarına baksın . cevremde orneği var . rızkı veren allah .Onu diyorum iste gerek fizikdel gerek psikolojik bir siddet var ortada. Cocugunuzun annesi olacak kadini zerre kadar önemsememekten daha büyuk bir siddet olur mu? Kv kim oluyor hem?? Koca olacak öküz bu kadina hakaret ederken dur oglum sen nadil konusuyorsun diyecegi yerde kurulmus kizin evine gitti diye fotolari kaldirmis Allah bilir dün gece de zilleri takip oynamistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?