- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
bence kayınvalidesininde kocasının da hakkından gelsin . bu ne ya nasıl bi öküz bu . kimsenın kımseye vurmaya hakkı yok . düşünsene bi şiddet gorduğunu .. çoz zor . kendını ezdırmesin . valla burda sinirlerim bozulduBen bosansin da demiyorum ama kendini ezdirmesin kendi kurallarini kabul ettirecek bir sekilde. Ama adamin burnunu sürtecek ama evden gidecek ama baska bir sey..
bence deIyi halt etmissin. Valla uzmek istemiyorum ama sen kendini uzmek icin elinden geleni yapiyorsun zaten. Ne demek keske getirmeseymisim sen gel dedigin de gelen git dediginde giden her istedigini yaptirabildigini isine gelmeyince azgina s.cabilecegi biri misin? Olan olmus donmussun bari ezdirme kendini kv de ye de kocana da agzinin payini ver. Kv laf soylerse burasi benim evim begenmiyorsan kapi orda de. Kocana da bebek icin sana bir firsat verip evime dondum ama boyle devam edersen gozum ne seni girur ne bebegi de. Boyle huzursuz bir ortamda bebek dogurup buyutemem de.
Bak yarin obur gun doguracaksi bu kadin yine gelecek bu sefer lohusaligini ilk annelik heyecanlarini mahvedecek. Kv deye de esine de resti cek . Ya annen ya ben de gerekirse.
Haydi Allah yardimcin olsun bekliyoruzGeldi konusunca yazicam size gizli gizli. Opuyorum canlarim dua edin
Ben hic bir zaman bir kadin erkeklerin kanatlari altinda yasamali demiyorum. Beni yanlis anliyorsunuz. Elbetteki evlilik mutlu olmak icin yapilir. Mutlu degilse nitirip bitirmemek kendine kalmis ama ailesi goruyorsun sahip cikmamis hamilede ne olacak bosansa cok mu mutlu olacak. Cevremde o kadar cok bosanma vakasi varki inan cok zor öyle konusmak kolay ki benim cevremdeki kadinlar mecburiyetten bosandilar adamlar ahlaksizsa tabiki bosayacaksin ama degilse yurutulebilir bi yani varsa caba gosterilmeli. Onun bunun lafi yuzunden yuva yikilmaz.Evlenmeden once bu dusunceleriniz degisir insallah. Bi kadin mutlaka bi erkekle evli olmak onun kanatlari altinda yasamak zorunda degil. Konu sahibi boşanıp gayette bi daha evlenmeden sürdürebilir hayati. ( ki konusulacak bisey kalmadi eve dondu zaten) ama ben sizin dusuncelerinize takıldım lutfen bu kafa yapisini değiştirelim artik. Bi kadinin evliliginde siddet aldatma yok diye o evlilik iyi mi oluyo. Evlenirken amac mutlu olmak hayati paylasmak basini yaslayabilecek bir omuz bulmak huzur bulacak bir yuva kurmak degil mi? Icinde sknti olan bi evde hicbir kadin yasamak zorunda degil. Siz boyle dusunurseniz yarin cocugunuz da biylr dusunecek ve biz bu konulardan hic kurtulamiycaz gucsuz kadınlar yetistigi surece bu hadiseler yasanmaya devam edecek.
Birincisi ne ara senli benli olduk???Ben hic bir zaman bir kadin erkeklerin kanatlari altinda yasamali demiyorum. Beni yanlis anliyorsunuz. Elbetteki evlilik mutlu olmak icin yapilir. Mutlu degilse nitirip bitirmemek kendine kalmis ama ailesi goruyorsun sahip cikmamis hamilede ne olacak bosansa cok mu mutlu olacak. Cevremde o kadar cok bosanma vakasi varki inan cok zor öyle konusmak kolay ki benim cevremdeki kadinlar mecburiyetten bosandilar adamlar ahlaksizsa tabiki bosayacaksin ama degilse yurutulebilir bi yani varsa caba gosterilmeli. Onun bunun lafi yuzunden yuva yikilmaz.
Kusura bakmada ortada bir bebek var madem mutsuz bi zahmet cocuk yapmasaydi tedbirini alsaydi demekki evliligini. Yurutulebilir bi yani varki cocuk yapmis.
Ailesi sahip cikmiyor bu kizcagizi eninde sonund evlendirmek isteyecek calissa baksa cocuguna elbetteki yapar ama cok zor uzaktan oyle bosan kendi ayaklarin uzerinde dur demek kolay.
Sanki ben dunyanin en kirli dusuncelerine sahipmisim gibi yazmissin ama ben toplumda karsilasagi zorluklara deginmek istedim ben oyle dusunuyorum demedim.
Evlenmek istese illaki sikinti cikiyor yok cocuk erkek yok bilmemne diyorlar neymis erkek cocuk ilerde uvey babayi dovermis. Ne kadar hastalikli bi dusunce ama boyle dusunen erkek cok.
Evlenmese inan cogu zaman evlenip ayrildigini saklamak zorunda kalacak hemen ac kurtlar etrafini saracak.
Inanin bunlari yasayan o kadar cok kadin var ki.
O kadar zorki babasiz cocuk buyutmek.
Siz bence sirca koskunuzden ininde halka karisin insanlar neler yasiyor gorun. Oyle uzakdan uzaga kendi ayaklari ustunde dursun demek cok kolay.
Kimse mutsuz olmak icin evlenmiyor mutlulugu hakketmiyormu konu sahibi tabiki hakediyor. Ama neyin ne olacagi belli olmaz belkide kurtaracak evliligini. Ben anlamiyorum ya neden bu kadar olumsuzsunuz insanlara destek olaaginiza kostek oluyorsunuz.
Burda ufacacicik bi sorunu olan insana hemen basan aldir cocugu diyorsunuz.
Beni bilenler bilir cozulmeyek gibi sorunu olanlara bende bosan diyorum ama bu arkadasin cozulmeyek problemi yok.
Hemde istedigim yorumu yaparim kime ne...
Mutsuzmus sevmiyormus kocasini yapmasaydi bebegi seninde dedigin gibi konu sahibi halinden memnun kime ne.
Sayın sweetlyy pardon böyle yazman gerekirdi.Birincisi ne ara senli benli olduk???
İkincisi karşinizdakinin hayatini bilmeden " sırça köşkünden yorum yapiyorsun " diye itham etmek ne kadar dogru????
Hem annem hem ablam boşandi benim lutfen bilmeden yorum yapmayin. Annem ilkokul mezunu maddi geliri de yok ama yine de çekmedi babami yasi da var genc degil. Konu sahibi genc calisip gelir elde edebilir kendine bi hayat kurabilir.
Demek istediklerimi o kadar yanlis anlamissiniz ki bosan demekle bosanmaktan korkma demek arasinda cok fark var. Benim savundugum kimse kendini mecbur hissetmesin guclu olsun ki cocuklarini da oyle yetistirsin.
Ayrıca bunu " sırça köşkümden söylüyorum " ekonomik geliri olan, kendine guveni olan ve esine her yaptigin kabulum mesaji vermeyen bi kadin( istisnalar haric) esinden hakettigi saygiyi görür ve daha mutlu bi evliligi olur.
Aboww boşananları öcülerin kaptığını anlatan bir yazı dahaBen hic bir zaman bir kadin erkeklerin kanatlari altinda yasamali demiyorum. Beni yanlis anliyorsunuz. Elbetteki evlilik mutlu olmak icin yapilir. Mutlu degilse nitirip bitirmemek kendine kalmis ama ailesi goruyorsun sahip cikmamis hamilede ne olacak bosansa cok mu mutlu olacak. Cevremde o kadar cok bosanma vakasi varki inan cok zor öyle konusmak kolay ki benim cevremdeki kadinlar mecburiyetten bosandilar adamlar ahlaksizsa tabiki bosayacaksin ama degilse yurutulebilir bi yani varsa caba gosterilmeli. Onun bunun lafi yuzunden yuva yikilmaz.
Kusura bakmada ortada bir bebek var madem mutsuz bi zahmet cocuk yapmasaydi tedbirini alsaydi demekki evliligini. Yurutulebilir bi yani varki cocuk yapmis.
Ailesi sahip cikmiyor bu kizcagizi eninde sonund evlendirmek isteyecek calissa baksa cocuguna elbetteki yapar ama cok zor uzaktan oyle bosan kendi ayaklarin uzerinde dur demek kolay.
Sanki ben dunyanin en kirli dusuncelerine sahipmisim gibi yazmissin ama ben toplumda karsilasagi zorluklara deginmek istedim ben oyle dusunuyorum demedim.
Evlenmek istese illaki sikinti cikiyor yok cocuk erkek yok bilmemne diyorlar neymis erkek cocuk ilerde uvey babayi dovermis. Ne kadar hastalikli bi dusunce ama boyle dusunen erkek cok.
Evlenmese inan cogu zaman evlenip ayrildigini saklamak zorunda kalacak hemen ac kurtlar etrafini saracak.
Inanin bunlari yasayan o kadar cok kadin var ki.
O kadar zorki babasiz cocuk buyutmek.
Siz bence sirca koskunuzden ininde halka karisin insanlar neler yasiyor gorun. Oyle uzakdan uzaga kendi ayaklari ustunde dursun demek cok kolay.
Kimse mutsuz olmak icin evlenmiyor mutlulugu hakketmiyormu konu sahibi tabiki hakediyor. Ama neyin ne olacagi belli olmaz belkide kurtaracak evliligini. Ben anlamiyorum ya neden bu kadar olumsuzsunuz insanlara destek olaaginiza kostek oluyorsunuz.
Burda ufacacicik bi sorunu olan insana hemen basan aldir cocugu diyorsunuz.
Beni bilenler bilir cozulmeyek gibi sorunu olanlara bende bosan diyorum ama bu arkadasin cozulmeyek problemi yok.
Hemde istedigim yorumu yaparim kime ne...
Mutsuzmus sevmiyormus kocasini yapmasaydi bebegi seninde dedigin gibi konu sahibi halinden memnun kime ne.
Çok sevindim canım, dilerim ağzınızın tadı hiç bozulmaz bundan sonraCanlarim geldim size guzel haberler vermeye geldim :) uc gun sonra ilkkkk defa . Rabbime sukurler olsun. Esim normal saatinden bir saat gecgeldi toplantidaydim diye yalan soyleyerek. Bunu ilk kez yapti.. fark ettim ama yuzune vurmadim.. geldi yemegimizi yedik oturduk biraz konusalim dediolurdedim tvyikapatti karsisina aldi beni elimi tuttu . Ben bebegimize sevinemedim dedi cunku boyle bi gunde telefonda ogrenmek istemezdim senden mutlu bi zmaanda ogrenmek isterdim dedi . Bundan sonra kavga etmeyelim dedi bende dinledim dinledim sonra dedimki niye bu konusmayi ailen varken yapmadin kac gunumu zehir ettin dedim . Senin yuzunden bebegimi aldirmayi bile dusundum dedim buna kesinlikle izin vermem dedi. Cocuk gibi whatsaptan engellemeleri resimleri kaldirmayi birak bana sen deger vermezsen ailen hic deger vermez dedim sarildi karnimi optu beni optu bidaha daha olgun olucam dedi yarin annemler dugune bizi de cagiriyolar gitmeyelim dedi biraz yalniz kalalim dedi yarin hastaneye gel (esim hastanede calisiyo) seni gostereyim dr a yarin yarim gun caliscam dedi. Bugun bir saatgecgeldim sana yalan soyledim toplantim yoktu kavga etmek istemedim ondan gelmek istemedim dedi bende biliyodum zaten dedim. Beni affetdedi bende ailenin yaninda ezmezsen hakaret etmezsen onlara beni sikayet etmeyi birakirsan ben hep seninleyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?