ben konu sahibi için yazmamıştım zaten evli olup da istemeyerek hamile kalanlar da var onlara direk cinayet deniliyosa öbürüne de denilir ben demiyorum gerçi cinayet diyenler demiş oluyor
ben konu sahibi için yazmamıştım zaten evli olup da istemeyerek hamile kalanlar da var onlara direk cinayet deniliyosa öbürüne de denilir ben demiyorum gerçi cinayet diyenler demiş oluyor
Bebeği sakın aldırma diyenler olmuş..anlamıyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz olaya..şu an sadece bir kan pihtisi halinde bebek bile denemez.Konu sahibi bosanacak olursa bebeğe guzrl bir gelecek verebilecek mi?güven huzur para vs hepsi önemli bunların. Şimdi o bebeğin bunlardan mahrum kaldığını düşünün. Düşündüğünüzde yine duygusal olmuyorsaniz sorun sizde değil bendedır.
Daha nasıl yeşil ışık yaksın. Gözüne far tutmuş kızcağız.. arayıp hamileyim demesi bile bir adım. Şimdi otur kararını ver. Ayrılacak mısın yoksa devam mı etmek istiyorsun. Ya şimdi akıl vermek istemem ama ben olsam aldırmaktansa soğan suyu içerdim. Neticede daha günün yeni geçti. Hemen söktürür. Üff ya kusura bakma ama..
Off durup dururken kendini ne duruma düşürmüşsün... Şu durumda ailenin bebeğe sevinmemesi çok normal, belirsizliğe doğacak bir bebek var ortada. Eşin peşinden gelecek biraz trip yapıp barışacaksın sanmışsın ama işler sarpa sarmış. Şimdi iki ucu b.klu değnek, kendin gitsen bir ömür kafana kakarlar çok daha beter muamele görürsün, açıkça kendisinin gelmeyeceğini de söylemiş eşin. En iyi ihtimalle kvnin evine dönmesini ve kocanın seni özlemesini bekleyeceksin.Sogan suyu falan icmem canlarimkiyamam ben ona annemler aradialr kv mi . Kv dediki biz git dmeedik gel de demeyiz ne istiyorsa onu yapsinlar ikiside cocuk degil dedi. Esim de aldi telefonu ben hatali olsaydim gelip ozur dilerdim ama ben hatali degilim ayrilmak istiyosa ayrilabilir devam etmek istiyosa gelebilir evine. Benim yapacagim bisey yok dedi kapatti. Annemde giyecekbikackiyafetimi alma bahanesiyle gittibakalim simdi ev cok yakin buarada
Yine duygu yüklü bir yorum..Kan pihtisi diyorum sen kol bacak diyorsun. .neyse..Bi annenin bebeğini öldürtmesini mi savunuyorsunuz ister minicik bi kan pıhtısı olsun isterse dünyaya gözlerini açmış bi bebek olsun ikisi de aynı canı taşıyor annesinin karnında organlari parça parça edilirken sesi cikmiyor diye mi bu zalimliginiz??
Konu şu anda bebek sahibi olmaya çalışan bir hanım değil. .konuyu carpitmasak??O kan pıhtısı dediginiz iÇin yiLLarca uğraşanlar var ve onunda bi kaLbi var kurban oLdugum Rabbimin verdiği canı almaya da kimsenin hakkı yok ..
konu sahibi arkadaşım eğer sende eşinin seni sevdiğini düşünüyosan eşini seviyosan bence barışma yolunda gidin en ufak bişey de boşanmak çözüm değil Allah a Sığın. .
Şu anda olan duruma göre yorum yapıyoruz geleceği hayal ederek değil. .Tabiki öyle ama ortadada bi can var sonuçta.bebeğinde babası belli ve sorumlulukları var.bu çocuk doğduktan hemen sonrada ayrılabilirlerdi.o zaman napcaktı.sokağamı atcaktı çocuğu.size göre kan pıhtısı olabilir bebek bile denemez demişsiniz 6 hafta sonra o kan pıhtısının kalp atış sesi bile duyulcak.
Migferimi taktım bana birşey olmaz))öncül yorum:
kafana kaç taş fırlatıldı linçte meraktayım, şu an ikinci sayfadayım
dur bir sayayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?