Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Lütfen konu sahibesinin konusuna dönün, tecavüz sonucu hamile kalan mağdurların konuyla uzaktan yakından alakalısı yok, bu konu üzerinden polemiğe girmeyiniz.
Soğan suyu vb metodlarda yazmayınız, konuları okuyan ve istenmeyen gebelik yaşayanlara yanlış fikirler vermeyin.

Bizi de bi haberdar et annen gelince ne olmus ne bitmis ne konusmuslar.. daraldik burada ha!

ben konu sahibi için yazmamıştım zaten evli olup da istemeyerek hamile kalanlar da var onlara direk cinayet deniliyosa öbürüne de denilir ben demiyorum gerçi cinayet diyenler demiş oluyor

valla o allah la kendileri arasinda hangisi cinayet hangisi degio beama yonke
ben konu sahibi için yazmamıştım zaten evli olup da istemeyerek hamile kalanlar da var onlara direk cinayet deniliyosa öbürüne de denilir ben demiyorum gerçi cinayet diyenler demiş oluyor

tecavuzcuden bebek sahibi olmakla bosansa bile eski esinden bebek sahibi olmak arasinda nasi fark varsa bundada var ama durduk yere kimse vebal altina girmemeli biz burda aldir babasiz bebek olurmu desek kac yazar kimsenin bebegini babali buyutme gibi bi sozlesmesi var mi

öncül yorum:

kafana kaç taş fırlatıldı linçte meraktayım, şu an ikinci sayfadayım

dur bir sayayım....

Hamileliğini yalan gibi düşünüyor belki de ama şu an mağdur olan sensin umarım eşinin aklı başına gelir ve düzelir su akar yolunu bulur Allah kolaylık versin

Rest Çekerek evi terk edip, ertesi gün " hamileyim " derseniz tabi karşı taraf böyle burnu havada dolaşır.

Şimdi iyice " muhtacım, sen ne dersen o " havası yarattınız .

Madem dayanamayıp çıktınız sonuna kadar devam edin. Göze alamayacağı şeyleri yapan kadınlar sonra tıpış tıpış dönüyor, ve erkek iki kat zulüm yapıyor.

Babası ölen çocuklar nasıl büyüyor, buyur elbet.
Önemli olan şuan sizin hayatınız. Güçlü, mağrur durun karşısında.
Asla aramayın hatalı değilseniz.

Hataliysaniz zaten böyle rest çekmek saçma olmuş.

Bu verdiğiniz akıl akıl değil.

Net ortamında bu şekilde konuşulmaz. Tıbbi olmayan bir tavsiye ölüme kadar götürebilir ; nasıl sorumluluk alabiliyorsunuz ?

Çok yeni hamilesin.ilk üç ay bebegin tutunma dönemi.Lütfen stres yapmakii Allah korusun düşük yaşama.sık sık uzan iş yapma.komik güzel şeyler izle.Boşanmak öyle kolay değil.üç beş güne arar eşin öfkesi dinince .sabret.

Geri adım atmayın. Hatalı olsam özür dilerdim ne ya. Hakaret etmiş annesinin yanında bu hata değil de ne. Bu şekilde giderseniz çok ezilirsiniz göze alıyosanız gidin. Ya da eşinize iki laf edin bari. Hamileyim diyorsunuz tamam deyip kapatmak nedir ya. Vallahi ben sinirlendim burada

Off durup dururken kendini ne duruma düşürmüşsün... Şu durumda ailenin bebeğe sevinmemesi çok normal, belirsizliğe doğacak bir bebek var ortada. Eşin peşinden gelecek biraz trip yapıp barışacaksın sanmışsın ama işler sarpa sarmış. Şimdi iki ucu b.klu değnek, kendin gitsen bir ömür kafana kakarlar çok daha beter muamele görürsün, açıkça kendisinin gelmeyeceğini de söylemiş eşin. En iyi ihtimalle kvnin evine dönmesini ve kocanın seni özlemesini bekleyeceksin.

Yalnız söylemeden geçemeyeceğim kocan da çok çiğ bir insan, faceden whatsaptan engellemek foto kaldırmak ne demek? Böyle çiğ bir adamdan çocuk sahibi olmak için acele etmişsin.

Yine duygu yüklü bir yorum..Kan pihtisi diyorum sen kol bacak diyorsun. .neyse..

Mesajlarınızı okudum. Konunuzda oturmayan yerler var.

- Dün eve geldim. Hemen Test yaptım. Hamileyim. Sonra doktora gittim Doktor 1 aylik dedi.

Bilemiyorum.

Konu şu anda bebek sahibi olmaya çalışan bir hanım değil. .konuyu carpitmasak??

Konuya dönecek olursak Eşiniz ile bir dahaki konuşmanız da hata yaptım demen için ne yapman gerekiyor diye sorum bence. . Ana oğul bir olup size hakaretler yağdırmışlar. Annesinin orta yolu bulması gerekirken. . Bir daha da hamle yapmayın bence barışmak için.. ararsa ben çocuğumu doğurucam ister sen yanımızda olup bize destek olursun, yada bu şekilde davranmaya devam edeceksen ben evladımı tek başıma da büyütmeyi bilirim diye rest çek.. ciddiyetini anlasın. Ama sen kendi ayağınla dönersen eziyetlerin sonu gelmez. Bu arada madem arkasında duramayacaksın niye evi terkettin diyenler. .. konu sahibi evden giderken hamile olduğunu biliyormuş ki..

Şu anda olan duruma göre yorum yapıyoruz geleceği hayal ederek değil. .

25 gün önce doğum yaptım istediğim ismi koydum bebeğime direndim.. Kv. Eşimi doldurmuş belli ki Eşim nüfus kağıdını hastahanede yatağıma fırlattı..bebek doğduğu günde çok istedin ya bebeği deyip durdu iğneledi.. Sanki bir benim evladım.. Anne ağzına baktı eve geleli 2 gün oldu kv kavga yaptı gelip annem niye kalıyomuş Yanımda diye..kayınvalidem kendi kızında 4 ay kaldı doğum yapınca.. Babaannesine elletmedi bile bebeği 5 sene önce.. Herşey onun istediği gibi olsun burnunu soksun karışsın istiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…