- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Annemlr kavga ettiğinde annem dedi kızıma gün yüzü göstermedin diye.. Aaa gtn yiyosa gel kalmayı yerleşmeyi düşün dedi.. Bak dedi seni yoluyom mu yolmuyom mu.. Senin gelinin öbğrğ dedi brn kaynanalı yere vermedim kızımı defi..Sen onu unut canım de sen başbaşayken kaynana na hem paraları o oğluna yedirsin hem yaşlanınca ben bakayım oldu
o tiksinme hissi zamanla geçer sanıyor insan ama ben tecrübeliyim inan geçmiyor.en mutlu anında birden sana yapılanlar aklına geliyor ve gene aynı günleri yaşıyorsun.benim kvde de yatacak yatak vermedi bana sezeryanlıyken hemde hastaneden geldiğim gün.gecenin bir vakti oğluyla birlikte benimle kavga ettiler.anası bir yandan saydırıyor oğlu bir yandan ve ben iki gün önce daha sezeryan olup gelmişim.şu çektiğime bak deyip ağladım bende senin gibi.kv odaya girip bağırıp çağırdı ne çekmişsin sen ha ne çekmişsin altı üstü evin işini yapıyorsun çocuk bakıyorsun dedi.şaka gibi.o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm.Sorma.. Bayramın ilk günü eşim anneme laf sokmalar kavgalar.. Depresyona girdim bardak vardı elimde kırdım ağladım.. Eşim karı gibi resmen nefret ettim gözümde tırnak kadar değeri kalmadı..tiksinmeye başladım..
Annemlr kavga ettiğinde annem dedi kızıma gün yüzü göstermedin diye.. Aaa gtn yiyosa gel kalmayı yerleşmeyi düşün dedi.. Bak dedi seni yoluyom mu yolmuyom mu.. Senin gelinin öbğrğ dedi brn kaynanalı yere vermedim kızımı defi..
Aynen canım sen bi daha böylenyorumlar yapma bencede. O cocugunu olacagi varmis canini biz mi verdik. Insanlar yillarcanugrasiyor da olmuyor cocuklari. Vardir rabbimin bir plani. Senin gunaha girmemen icin bu yorumu yapiyorum kizma sakin.Canım yorumumu unut. Nasıl istiyorsan öyle yap. Hiç bir bebeğin günahına girmek istemem.
Hep onlar çeker zaten insana mutlu anını yaşatmaxlar zehir ederlet.. Kayınpederimi bile o kanser etti..o tiksinme hissi zamanla geçer sanıyor insan ama ben tecrübeliyim inan geçmiyor.en mutlu anında birden sana yapılanlar aklına geliyor ve gene aynı günleri yaşıyorsun.benim kvde de yatacak yatak vermedi bana sezeryanlıyken hemde hastaneden geldiğim gün.gecenin bir vakti oğluyla birlikte benimle kavga ettiler.anası bir yandan saydırıyor oğlu bir yandan ve ben iki gün önce daha sezeryan olup gelmişim.şu çektiğime bak deyip ağladım bende senin gibi.kv odaya girip bağırıp çağırdı ne çekmişsin sen ha ne çekmişsin altı üstü evin işini yapıyorsun çocuk bakıyorsun dedi.şaka gibi.o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm.
Ya canım keşke bi kaç gün dursaydın. Kaynananın gitmesini bekleseydin..Arkadaslar annem kiyafetlerimi almayagidince esimde annemin pesine takilmisbize geldiler gelevimizegidelim dedi. Babamlar da ortada bebek var uzatmayin dediler.hazirlandim evegeldik evimde butun resimlerimi kaldirmislar bende bunlar ne dedim geri astim resimlerimi. Annesine donup dediki keske getirmeseydim. Ah ah dedi
Resimlerimiz cok guzelmis de nazar oluyomus ondan kaldiriyomus
Hayirrbir haftalik dedi canim bir aylik degil
Canim bence o kV yi al karşına eşim yokken güzelce konuş.Arkadaslar annem kiyafetlerimi almayagidince esimde annemin pesine takilmisbize geldiler gelevimizegidelim dedi. Babamlar da ortada bebek var uzatmayin dediler.hazirlandim evegeldik evimde butun resimlerimi kaldirmislar bende bunlar ne dedim geri astim resimlerimi. Annesine donup dediki keske getirmeseydim. Ah ah dedi
Anadı öyle gazlıyo ki.. Bayramın ilk günü annemle kavga etti.. Annem oğlum bebek oldu sırumluluğunuz bebrk diyo o hala annedinin ağxından erkek kardeşine eltime anasına bakıp beslicekmiş o babaymış ailede ki kardeşi 22-23yaşında eli ekmek tutuyo.. Benimkini kullanıyolar boya yapılcak ev taşıncak abi gel ama gezmek olsun piknik eğlence olsun abi akla gelmez hiç.. Kaç kerede dedim ama insan salak olmasın.. Biz ev taşıdık 2 kez annemler hep koştu.. Kardeşi gelmedi bike o badana yaparken abiye yardıma..Ne yiyip içiyo senin anan de kocana gizli gizli uyuşturucu alıyor heralde bu kafa ne kafası
Arkadaslar annem kiyafetlerimi almayagidince esimde annemin pesine takilmisbize geldiler gelevimizegidelim dedi. Babamlar da ortada bebek var uzatmayin dediler.hazirlandim evegeldik evimde butun resimlerimi kaldirmislar bende bunlar ne dedim geri astim resimlerimi. Annesine donup dediki keske getirmeseydim. Ah ah dedi
Resimlerimiz cok guzelmis de nazar oluyomus ondan kaldiriyomus[/QUOTE
Anlamadim ya esin mi dedi keske getirmeseydin diye kayinvaliden mi? iyice cileden ciktim burda ya!!
Anadı öyle gazlıyo ki.. Bayramın ilk günü annemle kavga etti.. Annem oğlum bebek oldu sırumluluğunuz bebrk diyo o hala annedinin ağxından erkek kardeşine eltime anasına bakıp beslicekmiş o babaymış ailede ki kardeşi 22-23yaşında eli ekmek tutuyo.. Benimkini kullanıyolar boya yapılcak ev taşıncak abi gel ama gezmek olsun piknik eğlence olsun abi akla gelmez hiç.. Kaç kerede dedim ama insan salak olmasın.. Biz ev taşıdık 2 kez annemler hep koştu.. Kardeşi gelmedi bike o badana yaparken abiye yardıma..
Arkadaslar annem kiyafetlerimi almayagidince esimde annemin pesine takilmisbize geldiler gelevimizegidelim dedi. Babamlar da ortada bebek var uzatmayin dediler.hazirlandim evegeldik evimde butun resimlerimi kaldirmislar bende bunlar ne dedim geri astim resimlerimi. Annesine donup dediki keske getirmeseydim. Ah ah dedi
Esim dedicanim kv yeKim dedi keske getirmeseydin ah ah diye anlayamadim ben esin mi kayinvaliden mi?? Pegasus2304 canim sen de girdin araya hatlar karisti. Sen bi baslik acsan orada daha iyi olacak sanki konusmak..
Ayy bende anlayamadim hatlar karisti o da ayri bir vaka hangisine yazacagimi sasirdimİki ayrı konu mu var burda ya anlayamadım?
Beni getirdigine pisman,oldu. Resimleri asmak,istemiolar neymis nazar degiyomus bende kv ye bnm evim burasi demek icin astim resimlerimi. Ama esim keske getirmeseydim dediSiz niye asiyorsunuz resimleri? Topladiklari gibi asmalari gerekmez mi? Cidden sorununuz ne sizin? Hala zorladiginizin farkinda misiniz? Yahu acik acik gozden cikarmislar. Ayrica keske getirmeseydim dedigi sizi mi getirmeseydim? Nasil bir hayat tarziniz var anlamadim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?