Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Sen de saçını başını yolsaydın terbiyesiz kadın

Sen de saçını başını yolsaydın terbiyesiz kadın
Dikişlerim tazeydi.. Şimdi gelsin tüm geçmişin acısını çıkartıcam.. Eşimide doldurdu aşağılık kadın.. Eşimde karı gibi annemle annesinin laf kavgasına karıştı.. Anneme ağır bir laf etti yazmaya utanıyorum.. Kaynanam oğlum ne dedin srn demedi gülüyor kıs kıs utanmadan çekti gitti.. Tekrar gelsin dövücem.. Eltim dövmüş onu herkese büyük gelin dövdürttü yoksa o yapmaz demiş eltimi korumuş herkese rezil etmiş beni ki aralarında olanları bilmem..

Benİm içinde döv pis karıyı.. Dayağı öbüründen yemiş yine lafı sana getirmiş. Eltinin aklı yok muymuş senin lafınla kaynanayı dövmüş

Bir laf var. Adamı suçsuz yere cinayetten atmışlar. Ulan demiş keşke öldürüp yatsaydım sende dövde haksız çıkmasın bari. Eltin niye dövmüş ki

Benİm içinde döv pis karıyı.. Dayağı öbüründen yemiş yine lafı sana getirmiş. Eltinin aklı yok muymuş senin lafınla kaynanayı dövmüş
Ben 31 eltim 19 yaşında birde ektşm akrabası.. Bana yapmafığı ne varsa ona yaptı aldı hep.. Afedersin kçm yala deseler yalıcak..

Bir laf var. Adamı suçsuz yere cinayetten atmışlar. Ulan demiş keşke öldürüp yatsaydım sende dövde haksız çıkmasın bari. Eltin niye dövmüş ki
Fenalığından en başından beri bunu köpekliyo.. Kendi oek istedi kaçır oğlum kaçır dedi askere gitmeden evlendi.. Elti 16 kaynım 18 di evlendi..

Şahsen babasız büyüyen bir çocuk sizin ki değil ki aldırmayı düşünüyorsanız da bu bir suç değil sonuçta kaç insan doğurup sokağa atıyor ya da boşanınca çocuğun psikolojisi bozuluyor bunları çektirmek daha mı hoş bu tartışılır...
Ortada büyük bir sorun yoksa barışın boşanın demek haddim değil zaten ama milletin lafıyla size dolan bir kocanın yanına dönmek ne kadar doğru size bırakıyorum .

Ya
Ben 31 eltim 19 yaşında birde ektşm akrabası.. Bana yapmafığı ne varsa ona yaptı aldı hep.. Afedersin kçm yala deseler yalıcak..
Yanİ ne kadar salak inanamıyorum yaa. O gelini görünce insan derki ben bu büyük geline haksızlık yapmışım demiyor da.. az bile o kaynanan olacak kadına ama işi yine sana getirmiş.

Noldu konu sahibinin annesi donmus mu? Ne konusulmus? Takip edemedim ben.

Bak bu lafta haklısın bende ondan diyorum döveyimde laf yetini bulsun.. Köye çağırıyo eşimi telefomla arıyı kaynana laf sok kötğ davran kaçırt biran önce diyo.. Dul bu kapapı benim eve atmak istiyo.. Eşimi kafalamış anneme ben bakcam bizde kalcak deyip duruyo salak kocam.. Geçende annem bizde kalırsa temelli annene iyi davranırım diyo o karı dolduruyo onu.. 6 senedir neler yaşadım neler.. Genç kadın kaynanam 50 yaşında dışsrı işe gidiyo bakılcak gibi yaşlı değil hem birtek eşimi doğurmamış ki maaşını bile eltimlere veriyo ama bize acınfırıyo kendini.. Hak için dövücem onu..

sakın böyle bşi yapmasın.

Canm benim ya Rabbim şu güzel bayramın yüzü suyu hürmetine yardımcın olsun inşiallah..Herşey yoluna girsin ve cok mutlu ol canm.

kıyamam sana.senin de benim gibi doğumun burnundan gelmiş.ana ağzına bakan erkekle hayat gerçekten çok zor.hele birde annesi sinsiyse.bende çok kötü şeyler yaşadım doğumdan sonra.şimdi doğum yapmış ve tadını çıkarabilen lohusalara gıptayla bakıyorum.

Sen onu unut canım de sen başbaşayken kaynana na hem paraları o oğluna yedirsin hem yaşlanınca ben bakayım oldu

Arkadaslar annem kiyafetlerimi almayagidince esimde annemin pesine takilmisbize geldiler gelevimizegidelim dedi. Babamlar da ortada bebek var uzatmayin dediler.hazirlandim evegeldik evimde butun resimlerimi kaldirmislar bende bunlar ne dedim geri astim resimlerimi. Annesine donup dediki keske getirmeseydim. Ah ah dedi
Resimlerimiz cok guzelmis de nazar oluyomus ondan kaldiriyomus

Sorma.. Bayramın ilk günü eşim anneme laf sokmalar kavgalar.. Depresyona girdim bardak vardı elimde kırdım ağladım.. Eşim karı gibi resmen nefret ettim gözümde tırnak kadar değeri kalmadı..tiksinmeye başladım..

Kafayı yemiş aile toptan.sen bunlarla zor yaparsın.oldukçada kırılgan bir insansın anlaşılan.baş edemezsin sen bu aileyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…