Bosanmis hanimlardan tecrubelerini rica ediyorum..
Bu hafta davam var ve bitecek ins.. inanin hic icim yanmiyo aksine seviniyorum..
Ancak 3 yasinda kizim var ... cocuklar bu duruma nasil alisiyolar nasil etkileniyolar tahmin ettigimden dahami kolay yoksa dahami zor... bi fikir lutfen
Biz dort aydir ayriyiz ama bu hafta bosaniyoruz.. bundan sonra mahkemenin tayin ettigi gunlerde gelirse gorecek.. ama bu zamana kadar gormediNiye BABASIZ büyüyor? Babası görmek istemiyor mu?
öncelikle Allah bence güç verecektir.Bosanmis hanimlardan tecrubelerini rica ediyorum..
Bu hafta davam var ve bitecek ins.. inanin hic icim yanmiyo aksine seviniyorum..
Ancak 3 yasinda kizim var ... cocuklar bu duruma nasil alisiyolar nasil etkileniyolar tahmin ettigimden dahami kolay yoksa dahami zor... bi fikir lutfen
öncelikle Allah bence güç verecektir.
Sorunlu bir ailede büyümesindense sakin bir anne ile büyümesi daha doğru olur çocuk için.
Ama baba ile bağlarını koparmayın derim.
Ben senin ayrıldığını bilmiyordum.Ah bu annenin elinde olabilseydi keşke..
Çabalarınız karşılıksız kalabiliyor.
Hatta daha da kötüsü çocuk küçük olduğu için görüşmek zorunda kalındığında, çok pişman oldu, beni yeniden istiyor bahane çocuk diye çirkin iddialar da gelebiliyor..
Ben ilk başlarda neden aramıyorsun, seni özlüyorlar dediğim için çok pişmanım.
Hiç gereği yokmuş. Faydası olmadığı gibi zararı da oldu.
Arayacak baba engel sınır tanımaz arar..
Gerçi çocuklarını koz olarak kullanıp çocuklarla babasının canını yakmak intikam almak isteyen anneler de var ama..
en iyisi ilişkiye müdahale etmemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?