Bu hafta davam var ve bitecek ins.. inanin hic icim yanmiyo aksine seviniyorum..
Ancak 3 yasinda kizim var ... cocuklar bu duruma nasil alisiyolar nasil etkileniyolar tahmin ettigimden dahami kolay yoksa dahami zor... bi fikir lutfen
duruma göre değişir. benim kötü bir babam vardı. annemler boşandığında çok mutlu olmuştuk. yaşım büyüktü gerçi. ama küçük çocuklar çok etkileniyor. bir psikologtan yardım alsanz iyi olur bence.
daha kırkım çıkmadan eşimle bir ayrılık yaşadık. kızım 3 aylıkken barışma gibi bir durumumuz oldu ama 2 hafta bile sürmedi tekrar ayrıldık. resmi olarakta 9 aylıkken bitti. 5-6 aylıkken 2 -3 defa görmeye gelmişti. sonra bir on ay hiç gelmedi. 16 aylıkken geldi. birkaç defa 2-3 haftada bir geldi görmeye. ama şu an 7 aydır gene hiç ses yok. hiç diyalogumuz yok. o nedenle haberimde yok. kızım şu an 2,5 yaşında. önceden babadan bahsederdi, benzettiği kişilere bak baba derdi. ama son birkaç aydır hiçbir şekilde bahsetmiyor, ben arada bahsediyorum ama tepki vermiyor, susuyor. kızımla ayrı evimizde var ama çalışıyorum ve annem bakıyor diye orada kalıyoruz. sevgi dolu bir ortamda büyüyor. huzurlu mutlu bir çocuk. baba her istediği zaman gördü kısıtlamadım,gerçi sayılı gelmeleri. bende gittim yanında. aklı esince tekrar ortaya çıkacağını biliyorum. kızım için onun bu dengesizliklerine katlanıyoruz.
Hayırlı kısmetlerınız cıkarsa evlenın kızlar
Şu hayatta yaptığım en doğru sey evlenmekti.
bu sabah evden cıkarken baktımda her ıkısıde aynı yatakta aynı sekılde uyuyor,
üzüm üzüme baka baka diyeyim duygusala baglamayayım