Çok üzüldüm yaşadıklarınıza..
Ama mutlu olan çocuklar var.
Benim kızım geçenlerde keşke hep çocuk kalsam dedi.
O yaşlarda hepimiz büyünmeye özenirdik..
Dedim ki demek ki kızım bu yaşında şu haliyle çok mutlu.
Kendisi de öyle söyledi zaten.
Bu yaşta hayat çok güzel diye..
hepimiz insanız mutlakaKonu cok derin aslinda..
Bende keske cocuk kalsaydim diyorum cunku aklim ermiyodu mutluydum..
Simdi vicdan muhasebesi basliyor..
Omrumu gecirdigim bir anne tarafim var birde yillardir tirnagimi gormeyen bir baba tarafi..
İnanci olan bir insanim..
Gecende babamla gorustuk koca 7 yildan sonra..
Suan 23 yasindayim.. Bunun mezuniyeti var evliligi var vs vs..
Vicdan muhasebesi basliyor arkami donup gitsem bu adam torun yuzu gormicek(tek cocugum)..
Babaanne dedenin tek kiz torunuyum yillardir gorusmuyoruz ve 70 yasindalar..
İnsan kendini sorgulamaya basliyor donup arkami gitsem Allah hesabini sorar mi benden bak baban geldi kapina sen geri cevirdin diye
Cok hassas konular cok.
Herkes bukadar hassas bakicak olaylara diye birsey yok elbette genellemem o konuda..
Ama bazi psikolojik baskilar oluyor iste ister istemez annemize bile anlatamadigimiz.
nasıl ondan değil mi?isyerek yaptık elbette ben tüp bebek tedavisi görürken oda ameliyat oldu bu denemeler için
testisten sperm alındı .
ıkımızde emek verdık cok emek verdık ustelık.
neden aramadıgını bılmıyorum ınsanlar ne dusunuyor bılmıyorum ama bazı akrabnalarım acaba cocuk ondan degılmı dıyorlar?
vallahi böyle bir ihtimal olsa ben bile şüphe edicem öyle derin ve öyle boşluk duygusu bu çünkü
yahu bazı akrabalarım bu kadar sene aramamasının altında acaba bu cocuk baska bır adamdanda , eski esim bunu bılıyorda o sebeblemı aramıyorlar dıye soruyorlardı bana ılk zamanlar.nasıl ondan değil mi?
valla bişey anlamadım canım yaa kusura bakma
Oğlum beni hiç babasıyla görmedi. 2 yaşına girmedi henüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aynı kafada sanırım bu adamlar (genelleme yapmak istemiyorum ama). Oğlumun babasının arkadaşlarından birinin eşi beni aradı birgün 'ne gurursuzsun seni istemeyeni sen niye istiyorsun niye arayıp duruyorsun' dedi. İnanamadım. Ben hal hatır sormaya aradı sandım, oldukça sert bir şekilde bana bunları söyledi. O zaman dank etti işte. İyide ben oğlunu gör seni bilsin diye çabalıyordum. O da millete düşmüyor yakamdan diyormuş. Ama yok öyle bir şey gel de kendini akla. Bu süreçte gurursuz oldum, paragöz oldum, erkeklerle gezer oldum (neyseki bu konuda mahkemece aklandım). Oldum da oldum. En iyisi ne hali varsa görsün demek. İster babayla görüşsün ister görüşmesin, artık beni ilgilendirmez.Bak aynısını biz de yaşadık işte.
Daha önceki sayfalarda yazmıştım.
Ben babalarıyla ilişkileri kopmasın diye çabaladıkça yanlış anlaşıldım.
Çocuklarımı yemeğe birlikte götürelim, ben ikisini birden hakedemiyorum dediğinde ki haklı çok minikler anne gibi olamıyorlar, ben tabi ki deyip gidiyordum.
Arkasından bak ne kadar mutluyuz çocuklarımızla diye mesaj geliyordu.
Nazikçe reddediyordum.
Sonrasında duydum ki barışmak için çocukları kullanıyor diye anlatıyormuş.
Bir süre sonra almadı tabi yeni ilişkisi vardı.
Neden görmüyorsun, o başını nasıl yastığa koyup uyuyorsun, nasıl babasın diye çok savaştım.
Sadece çocuklarım kendini reddedilmiş hissetmesinler. Eksik büyümesinler diye..
Hiç gereği yokmuş.
Kaç yaşında çocuğunuz bilmiyorum ama muhtemelen benim yaşlarımda ergenlik sorunlarıyla boğuşacaksınız
Çok zor dönem.
Ama şimdiden önlem alırsak, düzgün çocuklar yetiştirebilirsek, Allah ömür verirse o günler daha rahat geçer inşallah..
heh şimdi düştü jetonyahu bazı akrabalarım bu kadar sene aramamasının altında acaba bu cocuk baska bır adamdanda , eski esim bunu bılıyorda o sebeblemı aramıyorlar dıye soruyorlardı bana ılk zamanlar.
bende dıyorumkı o kadar bır sebeb bulamıyorumkı aramaması ıcın kendımle alaklı bır suphem olsa bende supheye dusucem kı keske olsa doktorlar dese aman cute hanım sızın spermler karısmıs ya bıyolojık olarakta o adamdan olmasa sanırım göbek atar bır yerlerıme kına yakarım
en azından ıcım sogur ben sucluyum ondan aramıyor derım.
yoksa bu ıste en succusz oglum sonrada benım
Konu cok derin aslinda..
Bende keske cocuk kalsaydim diyorum cunku aklim ermiyodu mutluydum..
Simdi vicdan muhasebesi basliyor..
Omrumu gecirdigim bir anne tarafim var birde yillardir tirnagimi gormeyen bir baba tarafi..
İnanci olan bir insanim..
Gecende babamla gorustuk koca 7 yildan sonra..
Suan 23 yasindayim.. Bunun mezuniyeti var evliligi var vs vs..
Vicdan muhasebesi basliyor arkami donup gitsem bu adam torun yuzu gormicek(tek cocugum)..
Babaanne dedenin tek kiz torunuyum yillardir gorusmuyoruz ve 70 yasindalar..
İnsan kendini sorgulamaya basliyor donup arkami gitsem Allah hesabini sorar mi benden bak baban geldi kapina sen geri cevirdin diye
Cok hassas konular cok.
Herkes bukadar hassas bakicak olaylara diye birsey yok elbette genellemem o konuda..
Ama bazi psikolojik baskilar oluyor iste ister istemez annemize bile anlatamadigimiz.
nefret benim için büyük birşey fakat ben cocugumun hesap sorabilecek durumda yetıstırmek ısterımÇok şeyler düşündürdünüz bana..
Evet şu anda mutluyuz, huzurluyuz.
Benim çocuklarım da babasının tarafını hiç tanımıyor.
Onların böyle bir talebi olmadı.
Ben de gidip tanıştıramam ya bak bunlar babanın ailesi diye..
Şimdiden yaşadığımız zorluklar var.
Kızım ilkokula başladığında babası yoktu.
Ama bizim taraf tam kadro okuldaydık..
Kreş mezuniyetinde de öyle.
Kızım operasyon geçirdi aynı şekilde herkes ellerinde buketlerle dikildi kızımın karşısına.
Bana her telefonum çaldığında kim aradı diye soruyordu. Tahmin ettim babasını sorduğunu..
Çaktırmadan ben aradım.
Evlenirken nasıl olur bilmiyorum.
Benimkilerin sizinkinden farklı biraz durumları.
Baba uzun zamandır almıyor ama 6 ay öncesine kadar sık sık görürdü arardı konuşurlardı..
ilkbaşlarda da üç ay görmediği olurdu.
Ama benim çocuklarım şimdilik kin gütmüyorlar.
Babaları kapıya geldiğinde babacım diye çıkıyorlar kapıya. Asansörün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorlar.
Ama ileride nasıl olur bilmiyorum.
Ama yine de babaları bile olsa kimseden nefret etmeyen çocuklarım olsun istiyorum..
Oğlum beni hiç babasıyla görmedi. 2 yaşına girmedi henüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aynı kafada sanırım bu adamlar (genelleme yapmak istemiyorum ama). Oğlumun babasının arkadaşlarından birinin eşi beni aradı birgün 'ne gurursuzsun seni istemeyeni sen niye istiyorsun niye arayıp duruyorsun' dedi. İnanamadım. Ben hal hatır sormaya aradı sandım, oldukça sert bir şekilde bana bunları söyledi. O zaman dank etti işte. İyide ben oğlunu gör seni bilsin diye çabalıyordum. O da millete düşmüyor yakamdan diyormuş. Ama yok öyle bir şey gel de kendini akla. Bu süreçte gurursuz oldum, paragöz oldum, erkeklerle gezer oldum (neyseki bu konuda mahkemece aklandım). Oldum da oldum. En iyisi ne hali varsa görsün demek. İster babayla görüşsün ister görüşmesin, artık beni ilgilendirmez.
nefret benim için büyük birşey fakat ben cocugumun hesap sorabilecek durumda yetıstırmek ısterım
bu gerek babadan olsun gerek ısyerınde kuyusunu kazan arkadasına olsun. hesap sorabilsin
zira ben cok duygusal bır ınsanım benım gıbı olsun ıstemem once kendını dusunmesını tercıh ederım
Offf cuteyahu bazı akrabalarım bu kadar sene aramamasının altında acaba bu cocuk baska bır adamdanda , eski esim bunu bılıyorda o sebeblemı aramıyorlar dıye soruyorlardı bana ılk zamanlar.
bende dıyorumkı o kadar bır sebeb bulamıyorumkı aramaması ıcın kendımle alaklı bır suphem olsa bende supheye dusucem kı keske olsa doktorlar dese aman cute hanım sızın spermler karısmıs ya bıyolojık olarakta o adamdan olmasa sanırım göbek atar bır yerlerıme kına yakarım
en azından ıcım sogur ben sucluyum ondan aramıyor derım.
yoksa bu ıste en succusz oglum sonrada benım
sen peki sende zor durumdasın,Offf cute. Çok üzüldüm. Hem o kadar zorluk yaşa hemde boş laflar işit
Oğlumun babası telefonunu gösteriyormuş bakın beni sürekli arıyor yalvarıyor diye. Oysaki yok öyle bir şey. Ben arıyordum ilk gittiğinde gör oğlunu diye. Yok ben eve gel sana aşığım diyormuşum:)Bir kadın nasıl olur da bir kadına bunları söyler?
Çocuğunuzun babasına çemkirmesi gerekiyordu asıl. Neden çocuğunu görmüyorsun diye..
Ben de nafaka yüzünden birsürü laf işittim. Hakkımda türlü şeyler duydum ama umurumda değil.
Çünkü insanlar zamanla anlıyorlar kimin ne olduğunu.
Kimseye kendinizi aklamak için uğraşmayın.
Sizin hakkınızda kim ne düşünürse düşünsün.
Siz kendinizi biliyorsunuz.
Sizi sevenler, yanınızdakiler sizi biliyor.
Hakkınızda atıp tutanlar, yanlış düşünenler vebal alıyorlar farkında değiller.
Buna suizan deniyor ve durduk yere kendilerine zarar veriyorlar..
Babası görüşmek isterse görüşsün istemezse görüşmesin.
ne ediyorsa kendine edecek...
Oğlumun babası telefonunu gösteriyormuş bakın beni sürekli arıyor yalvarıyor diye. Oysaki yok öyle bir şey. Ben arıyordum ilk gittiğinde gör oğlunu diye. Yok ben eve gel sana aşığım diyormuşum:)
Yok canım çocuk düşünmüyorum. Çok kötü hamilelik geçirdim. Oğlumun hayatta olması büyük şans. Hatta oğlumun, boşandığım için kan bağıyla kardeşi olma ihtimali sevindiriyor:). Evlenmeyi düşünüyorum. Yalnız kalmak istemiyorum:). Bir de kendimi çok güzel ve havalı buluyorum bu aralarsen peki sende zor durumdasın,
üstelik rahimini kaybetmişin üzülmüyormusun bu konuda?
yanı en azından cocugun bır karındası olma ıhtımalıo lmadıgından ?
evlenmeyı dusunuyormusun, ne bılım tedavıyle olmustu cocugun dımı
Beni ezik yerine koyuyu canım aklı sıra:). Bende öyle diyorum. Temizliğinden kurtuldum pisin:)Şuursuz.
Bırakın kendi kendini mutlu etsin.
Kabullenememiş sindirememiş demek ki..
Boşverin ne dediğini.
Ve hakkınızda kimin ne dediğini..
Sizin için değeri yoksa onların, dediklerinin de değeri olmasın..
Ben de başlarda sinirleniyordum şimdi gülüp geçebiliyorum.
İnanın yükten kurtuldum..
hahah bende aynı seylerı soylerdım hatta benım en popüler donemım ılk esımle ayrıldıgım bu esımle evlenmeme gıden yolda yasanmıstıYok canım çocuk düşünmüyorum. Çok kötü hamilelik geçirdim. Oğlumun hayatta olması büyük şans. Hatta oğlumun, boşandığım için kan bağıyla kardeşi olma ihtimali sevindiriyor:). Evlenmeyi düşünüyorum. Yalnız kalmak istemiyorum:). Bir de kendimi çok güzel ve havalı buluyorum bu aralarherkes beni beğeniyormuş gibi geliyor. Deli miyim neyim . Kpss kursuna gidiyorum, 70 e yakın kız var. Arkadaş bir tane mi bakımlı güzel kız olmaz . Belki benim güzellik anlayışım farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?