Ayrılmama bir sebepte evliliğimin kötü koşullarında çocuk yetiştirmemek,bende 2,5 senede yaptığı yıkımı ona ömür boyu çektirmemekti.O nedenle y'nin yaptığı bariz hataları yapmam elbette...
Fakat tabi ilk ve tek çocuğum gelişirken neler olabileceğini %100 kestiremiyorum ve herşey benim planladığım gibi gitmeyebilir,evlendiğimde ayrılmayı planlamadığım gibi..Ve eski eşimin iligisini alakasını bu harika melekten kesebileceğini hele hiç düşünmemiştim.O konuda da çok hazırlık yakalandım ve herşey üstüste gelince bayağı bocaladım.
Kendimle ilgili kısımları hallettim sayılır ama bebeğimle ilgili endişelerim olduğu yerde duruyor nedense..ıyibir ailem,işim,eğitimim olmasına rağmen duygusal yanını düşündüğümde paniğe kapılıyorum.Herkes bana iyi dileklerini sunacaktır biliyorum,burdaki herkes o kadar iyi ki..Ama yaşadım biliyorum'lu teskinlerin etkisi inanın çok güçlü...
O nedenle bu tarz örneklerle bakış açımı geliştirmeye çalışıyorum.Her ne kadar evlatlarımız bizim için candan daha kıymetli olsalarda malesef annelerde hata yapabiliyor.Hele hazırlıksız yakalandığında ve karşındaki canınıniçi ise daha duygusal ve yanlış tepkiler veriyoruz.Fakat bazı şeyleri bilirsem minumum'a indirebilirim.ıstediğin kadar mantıklı ol evlatlarla ilgili endişelerde illaki çuvallıyorsun...
Güzel yazın için teşekkürler abba...a.s.