- Konu Sahibi Hamilebirannee
Aldırın bence. Siz her ne kadar iyi şartlar sunsanız da hataya 10-0 geride başlayacak. Hiçbir çocuğu böyle bir duruma sokmayın. Aldırma imkanım varsa mutlaka aldırırdım ben olsam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer isteyerek kaldiysam evet çocuğu istiyorsam evet ama kazayla kaldiysam istemezdim çünkü çocuk çok zor bir sorunluluk çocukları seviyorsanız maddi sıkıntınız yoksa ve istiyorsanız neden olmasın.Merhaba kızlar bu konuyu açma sebebim size birşey sormak istiyorum.
Baba var ama olmayacak bi çocuk dogurur muydunuz ?
Ne oluyor? O bebek zaten kendi isteğiyle dünyaya gelmiyordu. Ortada çalınmış bir hayat yok.Sağlık engeli ve belli başlı durumlar dışında keyfi olarak kürtaja karşıyım ama babasız bir çocuk büyütmek Türkiye'de çok zor. Bu nedenle sorunuz iki ucu keskin bıçak. Keşke en başta tedbirinizi alsaydınız. Olan masumlara oluyor... Lütfen iyice düşünmeden karar vermeyin, her iki durumda da pişmanlık yaşama ihtimaliniz yüksek. Umarım en doğru kararı verirsiniz.
Aynı şeyi yazacaktım ama şimdi hiç taslanmayayim demiştim.Ne oluyor? O bebek zaten kendi isteğiyle dünyaya gelmiyordu. Ortada çalınmış bir hayat yok.
OkNe oluyor? O bebek zaten kendi isteğiyle dünyaya gelmiyordu. Ortada çalınmış bir hayat yok.
Türkiye de mi yaşıyorsunuz?Ailemin destegi var cok sukur
Yakinda evlenmeyi dusunuyoduk.
Ama ben artik dusunemiyorum suanda bazi hatalarini gordum.
Sonra hamile olan benim ama o benden alingan benden tripli nasil anlatilir bilmiyorum sanki hamile olan ben degilim o.
Ben 2 yasindan beri babasiz buyuyen bi insanim zorluklarini iyi biliyorum benim gibi olmasini istemiyorum.
EvetTürkiye de mi yaşıyorsunuz?
Siz bebeği istiyor musunuz? Çalışıyor musunuz?
Türkiye de nikahsız çocuk doğurup büyütmek gerçekten zor iş. Ama kürtaj da ne bileyim... Karşı değilim elbet zaruri durumlar olabilir, sizin durumunuzu da en iyi siz bilirsiniz, iyice ölçüp tartmak gerek.
Evet calisiyorum.Siz bebeği istiyor musunuz? Çalışıyor musunuz?
Tesekkur ederim.Türkiye de nikahsız çocuk doğurup büyütmek gerçekten zor iş. Ama kürtaj da ne bileyim... Karşı değilim elbet zaruri durumlar olabilir, sizin durumunuzu da en iyi siz bilirsiniz, iyice ölçüp tartmak gerek.
Allah yardımcınız olsun.