• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babasız cocuk.

3-5 sene sonra bu benımde çocugum diyecek bir adam yoksa ortada dogururdum ,

keyfi gelince dönüp gelip huzur kaçıracaksa vazgeç

Ben dogmamali demedim lutfen daha onceki yazdiklarimi gormeden yorum yapmayin. Bide ne kadar kolay yorum yapiyosunuz ya
Evlenilecek adam değil, baba olacak adam değil, 4 gün kavgamız var diyen sizsiniz. Böyle bir adamın baba olma ihtimali en iyi siz bilirsiniz.

Merhaba kızlar bu konuyu açma sebebim size birşey sormak istiyorum.
Baba var ama olmayacak bi çocuk dogurur muydunuz ?

yaşın, maddi durumun, psikolojin, hayatın, ailen. Her şey etkili bunda.
Benim şu anki yaşantımda, işim gücüm varken, ve yaşım de 33 olmuşken doğurmak isterdim. Ama daha genç olsam belki düşünürdüm bilmiyorum.
Bu senin kararın neticede birilerine göre karar verilmez.
çok drama yaratmak istemiyorum ama çocuk karnında büyüdükçe kocan yanında olmasa da tek başına her şeyin üstesinden gelebileciğini hissediyor insan. Daha güçlü hissediyorsun.

Ben o çocuklardan biriyim. Asla böyle bir babaya sahip olmak istemezdim. Çok uzun zaman anneme kızdım. Bencillik etti, anne olmak istedi, beni o yüzden doğurdu diye. Bu adamin baba olmayacagini bile bile dogurdu diye.

Siz sanirim su an hamilesiniz. Oyle bir adamla korunmasiz sevişmişsiniz. Olan olmus artik. Zavallı bebek. Benim hayatımın aynısını yaşayacak.

Back
X