• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babasiz duramayan bunu huy edinen kizim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Sabah uyaniyoruz once evde babasini ariyor basliyor sinir krizi tarzi kendini yerlere atmaya
BABAAAAA BABAAMMM NERDESIN BABAM
Sakinlestirmek icin bin bir kiliga giriyorum oyunlar parka goturmeler bakkal market ne varsa deniyorum 10 dk unutuyo 1 saat agliyo babami ozledim diye (2 YASINDA KIZIM)
Hersey burnumdan ameliyat olmamla basladi oncedende duskundu ama suan resmen bagimli oldu ben ameliyat olunca hep 3 gun kadar babasi ilgilendi uyuttu yedirdi altini degistirdi sonra normal yasantimiza donduk ama kizim donemedi
Gece uyaniyor sut su filan ister 3 kere uyanir baba diye bagriyor kizim ben veriyim diyorum giiiittt diye kiziyo istemiyo herseyi babasindan istiyor altini bile o accakmis
Esimde cocuklara duskundur basta idare ediyodu ama cocuk abartti gece rolleri degistik esim sinirlenmeye ust uste ise gec kalmaya basladi
Sabah esim gidince camin onunde saatlerce agliyo bu arada esin sabah 8 aksam 6 cslisiyo yani cocugu gun susturamadik morardi aglamaktan adamcagiz izin alip geldi ama nasil yapcam bilmiyorum
Yemek yemiyi altini acmami istemiyor benle oyun filan oynuyor sariliyor opuyor ardindan babama gidelim lirfen anne lutfen diyo
Bu tam 14 gundur boyle rengi soldu bitkin dustu cok aglamaktan
Neyin nesi anlamadim
2 yas sendromu zaten var hat safada ama buds baska bi boyut getirdi hepimiz gerildik valla esimde resmen annelik gorevini ustlenmekten bunaldi geceleri kalkip onla oturdukca ve cocuk surekli agladikca bid bid ediyo

Sabah uyaniyoruz once evde babasini ariyor basliyor sinir krizi tarzi kendini yerlere atmaya
Sakinlestirmek icin bin bir kiliga giriyorum oyunlar parka goturmeler bakkal market ne varsa deniyorum 10 dk unutuyo 1 saat agliyo babami ozledim diye (2 YASINDA KIZIM)
Hersey burnumdan ameliyat olmamla basladi oncedende duskundu ama suan resmen bagimli oldu ben ameliyat olunca hep 3 gun kadar babasi ilgilendi uyuttu yedirdi altini degistirdi sonra normal yasantimiza donduk ama kizim donemedi
Gece uyaniyor sut su filan ister 3 kere uyanir baba diye bagriyor kizim ben veriyim diyorum giiiittt diye kiziyo istemiyo herseyi babasindan istiyor altini bile o accakmis
Esimde cocuklara duskundur basta idare ediyodu ama cocuk abartti gece rolleri degistik esim sinirlenmeye ust uste ise gec kalmaya basladi
Sabah esim gidince camin onunde saatlerce agliyo bu arada esin sabah 8 aksam 6 cslisiyo yani cocugu gun susturamadik morardi aglamaktan adamcagiz izin alip geldi ama nasil yapcam bilmiyorum
Yemek yemiyi altini acmami istemiyor benle oyun filan oynuyor sariliyor opuyor ardindan babama gidelim lirfen anne lutfen diyo
Neyin nesi anlamadim
2 yas sendromu zaten var hat safada ama buds baska bi boyut getirdi hepimiz gerildik valla esimde resmen annelik gorevini ustlenmekten bunaldi geceleri kalkip onla oturdukca ve cocuk surekli agladikca bid bid ediyo
Çocuk iki yaş sendromuna girmiş idare edeceksiniz ama ben olsam gece babasının kalkması olayına üzülmezdim, önceki konularınızı biliyorum, az biraz ilgilensin de çocuklarla uğraşmak ne zormuş anlasın, baba olduğunun bilincine varır belki.

Gece o kalktiginda bende kalkiyorum once susturmaya calisiyorum baktim olmadi adami sesliyorum bina ayaga kalkiyi oyle bi bagriyoki cocuk
Sonra beyimiz kalkiyo o kalkinca cocuk zaten 10 dk bagirip hirsi gecince babam diyo kucaginda uyuyo ama adam konusup duruyo sizi boyle ben alistirdim yok biktim yokk gec kaliyorum uykumu alamiyorum basta dedim yollarca ben boyle idare ettim ceksin birazda o dedim
Ama sorun sadece gece degil ki sabah adam 7 de ise gidiyor cocuk aksam 7 ye kadsf rahat 8 saat agliyo bana cok zor oluyo oturup bende agliyorum diger kizim 2.sinifta onun odevine dersine yemegine bakiyim derken kucuk kendini duvarlara vuruyo bildigin timarhaneye donuyorz keske bi cozumu olsa
Yetisemeyince bende geriliyorum

Neyin nesi anlamadim

canım senın onu 3 gun yalnız bırakmanın öcünü alıyor ,küçük anlamaz falan diyoruz yaaaa

nerdeeee zehir gibi kafaları var madem sen benı bıraktın bende sana böyle yaparım diyor,

pedagog götür faydası olur

6 yaşında benımkı. Gecen yaz ve bu sene bazı operasyonalr g ecırdım halıyle hastanede kalmam gerektı.
Benımkıde gece uyanınca ve sabah kalkınca odasında babaaa dıye seslenıyor halbukı daımı bakıcı benım :işsiz:

Ayy oyle uzuluyorum ki acayip agliyo babamm dedikce icim bi hos oluyo lutfen anne babama gidelim diyo surekli hayir yani aksam zaten geliyo arti haftasonu yaninda niye bu kadar takti bilemiyorum cocuklar bu ara fazla zorluyo beni allah sonumuzu hayir etsin oburude dersde cok zorlaniyor okul iyi gitmiyo hic
Cokkk bunaliyorum coookkk soyle yuvarlak bi kalib kereyi zorla sıkıstirmaya calisirsinya ayni oyleyip sigamiyorum hic bi yere

Yani bu kadar olur resmen benim kızlarımı anlatmış gibisin.
Biri 6 yaşında diğeri 2,5
Bende bel fıtığı ameliyatında 2 hafta hastanede yatmak zorunda kaldım ve herşeyleriyle babası ilgilendi. kızlarımın 6 yaşındaki pek sorun çıkarmadı ama 2,5 yaşındaki kızımla aynı annattıklarınızı yaşadık. Resmen bunalıma girdik. Gece suyumu babam versin,yok üstümü o değişsin Yok babam uyutsun babamda babam. Anne sen git babam gelsin. İşe giderken ağlama krizleri.Çok şükür bugün 7. Haftamızdayız yavaş yavaş düzelmeye başladı.

İnşallah sizinkide düzelir biran önce.

Sizin kızın boyutunda olmasa da bir alt seviyesi benim kızım. Gece uyanıp ağlıyor, ben yanına gidiyorum, babamı çağır diye ortalığı inletiyor. Bir çok şeyi babasıyla yapmak istiyor. Halbuki biz hiç ayrı da kalmadık. Sanırım bu yaş durumunun ve cinsiyetin özelliği. Oğlum da bana düşkündür. Biz eşimle idare ediyoruz ama sizin durum biraz daha vahim sanki. Hani bir pedagogla mı görüşseniz acaba.

Canım cok normal aslında.
Peki ameliyat oncesi de boyle miydi?
Benim kizimda 2.5 yasinda dogudugundan beri geceleri esim bakti.ben emziriyordum geri kalan durumlarda o kalkıyordu.
1.5 senedir de her gece babayi cagiriyor.ben yanina gidince adeta kriz geciriyordu git diye.yeni yeni biraz duzeldi.
gündüz aramız iyi.öyle babasının arkasindan da ağlamaz.
2 yas sendromu diye düşünüyorum.
Çünkü bu dönemde cocuklar gercekten bazi seyleri takıntı boyutunda yaşıyor.
Geçecektir

:) insallah bizimkide duzelir yaa oyle uzuluyorum kendimi sucluyorum ki bu konuda degil genel anlamda
Allahim diyorum sagliklikar okey bin sukur bide madem biri cok sorunlu olcak o sirada oburu bari sakin olsun veys sorunlar biraz teker teker gelsin ne olur sanki
2.siniftaki sinifta cok zorlaniyorum yetistireniyor okudugunu zor anliyor kendide uzuluyor ben yapamiyorum diye tam ona yogunlasicam kucuk boyle
Con zorr yaa hayatimda sanirim 20 yilda gecse iyi bi anne olmayi beceremicem

Back
X