- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi Limonsuzzcay
-
Amin cnm Allah razı olsunCnımmmm çok üzüldüm başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin
Evet canım iyi olmam ve toparlanmam lazım. Allah razı olsun kuzum.Şuan bir yumruk oturdu sanki boğazımakuzucum Rabbim mekanını cennet etsin,sizede Sabırlar versin ,hepimiz yaşayacagız bu zor anları Rabbim dayanma gücü versin . Ağla dök içini rahatla ama kendine dikkat et çocukların için. Canımsın bitanemm
Amin inşAllah Allah razı olsunBaşınız sagolsun..mekanı cennet olsun..sabırlar diliyorum..
O kadar dua ettik, isyan değil asla, haşa. Dua kader değiştirir denilirdi umut ettim umut verdim,ciğer yangını ne zormuş, başsağlığı dileyenler bana da denmiş gibi gelmiyor seni çok iyi anlıyorum,daha 1 ay olmadı ,sürekli beynim zihnim Allah'ım , kaç gün oldu senin .kafayı yicem, burdan umut veriyorduk birbirimize.
Sabaha çıkmaz dedikleri gün bile içimde umut vardı. Olmadı. Allahım elden ayaktan düşürüp kapıdan baktırmasın derler. Öyle oldu. Tesellim bu.Bağıra bağıra ağlamak istiyorum Allah'ım aklıma mukayyet ol
Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum
Allah rahmet eylesin
Sizlere sabır versin
Mekanı cennet olsun cennetinde buluştursun
Amin inşAllah Allah razı olsunBaşınız sağolsun, mekanı cennet olsun
Canım başın sağolsun.Rabbim yardımcın olsun.Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum
İcim yanıyor susmak istiyorum, icim alev gibi bagırmak istiyorum.. Ben babamın iyi olmasını istiyorumHep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.
Amin Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun Allah makamını cennet etsin inşAllah.Limonsuzzcay duvarında rahmetli baban ile ilgili bir cümle okudum gözlerim dolu dolu oldu.. Belki seni hiç görmedim tanımıyorum ama acını yüreğimde hissettim.
Babacığının mekanı cennet olsun inşallah.
Acı çekmeden sevdikleri başında Kuran okunurken göçmüş bu dünyadan ne mutlu..
Ölüm bir son değil gözyaşlarımızdan ziyade dualarımız ruhlarını daha huzurlu kılarmış.
Mekanı cennet olsun sizlere sabır,dayanma gücü versin Rabbim inşallah..❤
Çok üzüldümBabamda ALS hastası.. Sade gözlerini kıpırta biliyor.. Boş baktıgı icime dokanıyor.. Ailem yurt dışında.. 2 ay ailemin yanında kaldım..
İcim yanıyor susmak istiyorum, icim alev gibi bagırmak istiyorum.. Ben babamın iyi olmasını istiyorum. Bu hastalıgın tedavisi bulunmasını istiyorum.
Bende o umuda sarılıyorum. İnşAllahInanan insanlar için ; kaybettiklerimizle cennette karşılaşma umudu yeryüzündeki en güzel umuttur.
Allah cennetinde sizi tekrar karşılaştırsin insallah
Amin inşAllah Allah razı olsunNe diyeceğimi bilemedim. Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Allah sizlere sabır, sıhhat versin.
Baktığım her yerde o var. Her an karşıma çakacak sanki. Sana da Allah sabır versin16 ay oldu babam gideli. Hala bir şey okuduğumda, izlediğimde en başa dönüveriyorum şu an olduğu gibi. Ne desem boş, ne desem anlamsız şu an sana. Başın sağolsun, yaran çabuk iyileşsin. Babanın devri daim olsun.
Allah razı olsun canımCanım başın sağolsun.Rabbim yardımcın olsun.
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Ne kadar acıAlışılmıyor malesef. Ayağına taş deyse babam olaydı olmazdı dersin.Babasızlık insana heryerden vuruyor da ,çocuklarımın dedelerini tanımaması hiç bilmemesi ayrı acıtıyor canımı. böyle bir dedeyi tanımamaları büyük kayıp. Nasıl güzel severdi torunlarını görseydi.
Canım benim..Amin Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun Allah makamını cennet etsin inşAllah.
Yetiştim elini öptüm başında kur an okudum. Hissetmiştir inşAllah
Bende o umuda sarılıyorum. İnşAllah
Amin inşAllah Allah razı olsunbaktığım
Baktığım her yerde o var. Her an karşıma çakacak sanki. Sana da Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?