- 12 Haziran 2019
- 19.569
- 120.524
- 598
- 37
- Konu Sahibi Limonsuzzcay
-
Sağol canım benim Allah razı olsunYa canim benim cok uzuldum basiniz sag olsun. Rabbim mekanini cennet eylesin size bol sabir ve dayanma gucu versin insAllah.
Söyleyebileceğim tek şey düzelmesi için elinden geleni yap. Hatta fazlasını yap. Vicdan yükü çok ağır çünkü.Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun
Ben baba yönünden şanslı bi insan olamadım,anneme yıllarca yaptıkları,bize yaptıkları..ama yinede ölürse naparım diyorum,baba işte gölgesi yeter derler yaAllah geride kalanlara sabır versin ne diyebilirim ki
Amin inşAllah sağolunBaşınız sağolsun, Allah size sabır versin. Çok uzuldum mekanı cennet olsun inşallah.
Evet hep başımızda olsunlar istiyoruzAllah rahmet eylesin, çok üzücü bir durum. İnsan hep yaşasınlar, iyi olsunlar istiyor. Geride kalanlar içinde çok zor, Allah bol sabırlar ve dayanma gücü versin size.
Acını kalbimde hissettim. Allah rahmet etsin size de sabır versin inşAllah.4 ay önce tam da düğünüme 1 hafta varken ve babam sapasağlamken bir anda babamı kaybettim. Şu yazdıklarını ancak bunu yaşayan anlar. Tam olarak babasını kaybeden böyle hissediyor. Düğünümde bekledim ramazanda bekledim bayramda bekledim hala bekliyorum. Yanlız değilsin. Malesef alışmak zorundayız.
Mekanları cennet olsun, başın sağ olsun. Malesef diyecek başka bir şey kalmıyor.
Aminnn inşAllah. Evet çok erken oldu. Yaşlıydı ama hastalığı öğrenip kaybetmemiz 4 ay içinde olup bittiAllah rahmet etsin mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin sizi de cennette kavuştursun..
Allah sevdiği kullarını yanına erken alırmış babanız için bolca dua edin
Gözlerim doldu
Mirandam seni çok seviyorum demeye geldim
Evet canım hayal kuruyorduk. İyileşip torunlarının yanında olacaklardı.Offf o da mı gitti, iyileseceklerdi ya, seninki de benimki de iyilesecekti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?