- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
- Konu Sahibi Limonsuzzcay
-
Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum
Anne ve babanızla daha fazla güzel anı biriktirin ve daha fazla öpün onlarıBazen aklıma geliyor. illa ki sevdiğimiz insanların kayıplarına sahit olacağız. Aklıma gelince bile dayanılmaz şekilde kalbim ağıyor, burnum sızlıyor. Düşüncesi bile zorken, bu acıyı yaşamak...
Allah size ve ailenize sabır versin. Babanızın mekanı cennet olsun.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir... Başınız sağ olsunBabamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum
Hakkını helal et yanlış anlamışım. Ne güzel bak aklına geldiği zaman öpeceksin.Canım benim..
Babam hayatta ama o kadar korkuyorumki..
Biliyorum bir gün veda etmek zorunda kalacak kurban olduğum ama o vedanın sonsuza dek sürmeyeceğini bir gün onu yalnız bırakmayacağımı bileceğim.
İnşallah duymuştur geldiğini,okuduğun Kuran'ı.
Rabbim,ona tanıdığı süreyi, hasta yatağında sizlerle beraber huzurlu bir şekilde tamamlamak nasip etmiş ne mutlu ne hayırlı..
İçin darlanırsa yaz paylaş olur mu kendini yalnız hissetme burda bir sürü kız kardeşin var ❤
Allah razı olsunAynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir... Başınız sağ olsun
22 yaşımda annemi kanserden 31 yaşında babamı yüksek tansiyon sonucu kaybettim.Şuan 33 yaşındayım ve aralıkta 2 yıl olacak babamı kaybedeli.
Babam annemin ölümünden sonra çok yıprandı, yaşamaktan vazgeçmişti.Bu durum hastalıklarına yenilerini ekledi maalesef ve bu yüzden hayatta olmasına rağmen babam düğünüme gelemedi. Benim için çok zordu. Ama düğünden sonra anladım ki hayatta da olsa Allah nasip etmezse hiçbirşey olmuyor. Yani demek istediğim hayatta olsa bile Allah nasip etmezse torunlarını göremeyebilir.Hayatta herşey Allahın takdirine bağlıdır. Evlendim, ama çocuk sahibi olamıyoruz. Annemle birbirimize çok düşkündük, hayatta olsa ve benim bu sorunumu bilse çok çok üzülürdüm. Allah bunu yaşamasını istemedi belki de Allah ölümün en hayırlısını versin. Ama gün geçtikçe bu acıya karşı bağışıklık kazanıyor insan ve yüreğinde saklı kalmış hatıralar tekrar tekrar yüzeye çıkıyor. O güzel hatıraları hatırladıkça insanın yüreğine çöreklenen acı hafifliyor. 11 yılda sayısız bayram ve anneler günü geçirdim ve ilk zamanlar çok hüzünlendim. Sonradan başım dik, gülümsedim hayata. Çünkü annemin hala beni bir yerlerden izlediğine ve beni üzgün görünce onun da çok üzüleceğine inanıyorum.
Dilerim siz de yaşadığınız binlerce güzel hatırayı hatırladıkça babanızı canlı tutarsınız ve acınız bu şekilde hafifler. Zaman gerçekten de her şeyin ilacı. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sağol ablacım Allah razı olsunAllah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
Ah ah.. seni o kadar iyi anlıyorum ki. Takip ediyordum bir süre önce. Babam, babanla aynı hastalıktan tam 5 ay önce vefat etti. Bugün tam 5 ay oldu.Babamı kaybettim.
Zaman çok çabuk geçiyor.
Allah sabır versin 18 yaşında yaşadıklarımı bir Allah bilir bir ben. Hala çok taze kanayan yaram babam..Babamı kaybettim.
Zaman çok çabuk geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?