Babasling kullananlar...

kızlar dısarı cıkarken foto cekmıstım aceleyle bıraz bulanık cıktı ama ıdare edın face sonradan cektıklerımı eklerım daha net..

Eklentiler

• $babasling.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 149
kibele rengine bayildimmmm. eşim lila diye istememişti ama takilirmiş ya ne guzel:))gule kullanin prensesinle..

oyy çok güzel olmuş hayal orda
keyfi yerinde ohh

kibele rengine bayildimmmm. eşim lila diye istememişti ama takilirmiş ya ne guzel:))gule kullanin prensesinle..

cok tesekkurler kızlar dun de yenı bır sekılde kullandım babaslıngte gosterılmeyen sekılde :))
bayaa bol bıraktım kendılıgınden yana dustu hayal bır baktım uyudu ayaklar kafa dısarıda yıne oyle kullanırsam cekecem resmını cok rahattı hayal ıkı kısı carsafta sallarsın ya oyle duruyordu slıng benım omzumda asılı versıyonu..

yalnız lılayla kahve montumu gıyemedım cok kotu durdu cıkardım bunu gıydım :)) yazın sorun olmaz renk ama sımdı montlarla cıdden sırıtıyo koyu renk olunca..

rengı bence de cok guzelmıs benım mutfakta tabak canak hep bu renk :)) alısıgım..
ama sıyah tabıı daha rahat kullanılır ozellıkle esler takarsa..

bu arada ben astronot mont gıydırmıyorum kızlar usumez ınsallah cok sıcaklar gıbı gelıyo bana hem hayal de hareket edemıyo sınır oluyo daha cok bu mont ıyı geldı bıze ıcı penye dısı kadıfe..

kızlar dısarı cıkarken foto cekmıstım aceleyle bıraz bulanık cıktı ama ıdare edın face sonradan cektıklerımı eklerım daha net..

çok güzel olmuş Hayal, bayağı rahat görünüyor.

ben sanrım havalar iyice ısınana kadar pek kullanamayacağım. çünkü Ayaz'ın boyutuna göre mont bulamadığımdan almamıştım. hep battaniyeye sararak idare ettik.
ee battaniyeye sarınca da slinge yerleştiremiyorum. onun için havalr düzelsin battaniyeyi atalım öyle kullanacağım.

canım bızım montumuz kanzdan. kanzın brtek bu urununu sevdım ben beyaz kadıfe uyku tulumu dıye almıs kayınvalıdem bızımkı bayaa buyuk ama 1 aylıgı 2 aylıgı var orada kesın olur ayaza ıstersen bak canım ay ay olunca en ufagı ıncede olunca rahatsız etmez. bız ılk dogdugunda bıle gıydırdık ıcınde kayboluyordu ama rahat ettık ustelık dedıgım gıbı bızımkı bıraz buyuk boy..
kadıfe dedıgım bıde yumusacık bısey aslında kadıfe de degıl mora battanıye var polamıde aynı ondan belkı bılırsın..
kanzın asıl kadıfelerını sakın alma resmen tuyler ucusuyo hıc gıydıremedım kadıfelerı..

canım şimdi üzerine olan birşey bulurum da giyeceği zaten 1 ay olucak onun için para vermek istemiyorum açıkçası. kışı geçirdik nasılsa.
asıl kara kışta giydirecek şey aramıştım ama 45-48 cmlik mont olmadığından bulamamıştım.
kanz bana gereksiz pahalı geldi valla.
bir kere optimumdaki mağazasından iki tane ince kadife patikli alt aldım, 5 liraydı sanırım. çok giydirdim onları.
kalitesi desen vasattı bana göre, herhangi bir mağazada bulacağım cinsten yani.

kesınlıkle katılıyorum bunun dısında begenmedım dedım zaten dıger urunlerını bence de pahalı ama dedıgım montu ıncecık yaz gece bıle gıyılır neyse sen bır hırka gıydırsen ayazı topuguna kadar sarar alma gerek yok haklısın bır dahakı kısa ınsallah..

abim kanzdan yolaamıştı kızıma hediyeler
bi hırka bi de organik bi çıtçıtlı badi var onları kullanıyorum çok memnunum ben

kibele gız merak ettim şu resmi hani slingin klavuzunda olmayan şekilde koymuşun ya

yıne kullanırsam cekecem canım uyuyunca yatıyo anca oyle bol bırak slıngı senın koydugun sekılde koy kendılgınden az asagı dusuyo yatar poz gıbı oyleolunca ayakları cıkar tamamdır..

kadıfeler cok kotu habıre tuy ucusuyo hayal hapsırıyo hemn cıgerlerıne kacacak nasıl sey anlamadım nasıl bebek urunu..
bırsuru almıs kayınvalıdem ozenıp ama cogunu hıc kullanamadım penye olanlar dısında..

hadi sced sen de sling al da kurtul anacım

offf ya kocem almii
gerek yokmuş uzun süre dışarda kalacaksak zaten arabasını kullanacağız
eee sen de bensiz uzak bi yere zaten gitmiyorsun site içinde iki tur atmak için o kadar para mı vercez dedi
çok istiyosam bebeshopta markasını hatırlamadığım dandik bişey vardı ondan alabilirmişim ben de onu istemem dedim

maşallah hayal'e

ben ayaz'ın slingli fotosunu yeni gördüm
oyuncak bebik gibi durmuş çok hoşuma gitti maşallah ayaz'a

ben kanzın ürünlerini seviyorum bende mi bi anormallik var
hatta geçenlerde indirim vardı ece'nin kurban bayramı kıyafetini aldım
ece'nin kadife bi tulumu var çok seviyorum ama giydirmesi zor diye pek kullanmıyorum
bir de 3'lü kadife takımı var özellikle montunu o kadar çok kullandım ki
ve bunların hepsi de kibele senin dediğin mora battaniye gibi yumuşacık
benim de giyesim geliyo

:roflol:
doğru diyon valla :roflol:

ben ayaz'ın slingli fotosunu yeni gördüm
oyuncak bebik gibi durmuş çok hoşuma gitti maşallah ayaz'a

he ya et bebek gibi oldu şaşkın kaydirigubbakcemile3

yanlızkren nasıl takıyonuz
bende carsıya pazara giderken die istiyom yoksa arabasını indir bindir tek basıma yapamam

sced ben de guya hafif aldim arabayi ama merdiven cııp inmek cok zor ki sadece apartmana girene kadar var merdiven

bu slingle cok kolay oluyor

ben de arabaya çok alıştım.
benimkinin kapalı hali çok ağır ama sürüşü çok rahat. eski bir model zaten şimdi 7 yaşında olan yeğenimden geldi bana. kolay açılıyor ama.
eğer 6-7 basamaklı bir merdivense rahat çıkarıp indiriyorum.
ama evden çıkarken önce arabayı indiriyorum sonra gelip ayazı alıyorum.
eve girerkende önce ayaz çıkarıyorum sonra gidip arabayı alıp yüklenip yukarı çıkıyorum.

geçen hafta migrosa gittik arabasıylan bi dünya yük yükledim arabanın saplarına. akannehir
saplarını tutmayınca ağırlıktan geriye doğru havalanıyordu araba. ayazın ağırlığından nolcek :roflol:

canım kadıfeyı sıyah bıseyın uzerıne koy bakalım ne oluyo sıyah kıyafetın bızım en az 5 tane kadıfe tulum battanıye hırkalar var ben de cok sevıyorum renklerı seklllerını cok tatlı ama o tuyler cok kotuu.. bır bebek gıysısı o kadar dıkkatsız uretılmıs olamaz kı o kadar bılınen guvenılen bır marka..
onu gectım buradakı yonetıcılerı tanıyan bır tanıdıgımız var cıtpıtları yedek verıyorlar dıkkat ettıysen. sebebı cok dıkkatsız uretımden bebegın agzına kacmıs vs bırseyler olmus uretımı denetlemek amaclı bır suru davalar olmus.. ama ıyı bır ornek mothercare demır dedektorunden gecırıyormus urunlerı makınanın kırılan ıgne ucu bıle kalmasın dıye..

kibelecim çok saol valla, bebeshoptan ısmarladım bakalım ne zaman gelecek? bizim de premaxxımız olamadı umarım bu sling olur :) eşime inat, olsun istiyorum çünkü alırken bunu da kullanamayacaksın ama neyse şimdi çirkefe bağlarsın diye diye ısmarladık internetten hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…