oyy çok güzel olmuş hayal orda
keyfi yerinde ohh
kibele rengine bayildimmmm. eşim lila diye istememişti ama takilirmiş ya ne guzel:))gule kullanin prensesinle..
kızlar dısarı cıkarken foto cekmıstım aceleyle bıraz bulanık cıktı ama ıdare edın face sonradan cektıklerımı eklerım daha net..
canım bızım montumuz kanzdan. kanzın brtek bu urununu sevdım ben beyaz kadıfe uyku tulumu dıye almıs kayınvalıdem bızımkı bayaa buyuk ama 1 aylıgı 2 aylıgı var orada kesın olur ayaza ıstersen bak canım ay ay olunca en ufagı ıncede olunca rahatsız etmez. bız ılk dogdugunda bıle gıydırdık ıcınde kayboluyordu ama rahat ettık ustelık dedıgım gıbı bızımkı bıraz buyuk boy..çok güzel olmuş Hayal, bayağı rahat görünüyor.
ben sanrım havalar iyice ısınana kadar pek kullanamayacağım. çünkü Ayaz'ın boyutuna göre mont bulamadığımdan almamıştım. hep battaniyeye sararak idare ettik.
ee battaniyeye sarınca da slinge yerleştiremiyorum. onun için havalr düzelsin battaniyeyi atalım öyle kullanacağım.
canım bızım montumuz kanzdan. kanzın brtek bu urununu sevdım ben beyaz kadıfe uyku tulumu dıye almıs kayınvalıdem bızımkı bayaa buyuk ama 1 aylıgı 2 aylıgı var orada kesın olur ayaza ıstersen bak canım ay ay olunca en ufagı ıncede olunca rahatsız etmez. bız ılk dogdugunda bıle gıydırdık ıcınde kayboluyordu ama rahat ettık ustelık dedıgım gıbı bızımkı bıraz buyuk boy..
kadıfe dedıgım bıde yumusacık bısey aslında kadıfe de degıl mora battanıye var polamıde aynı ondan belkı bılırsın..
kanzın asıl kadıfelerını sakın alma resmen tuyler ucusuyo hıc gıydıremedım kadıfelerı..
kesınlıkle katılıyorum bunun dısında begenmedım dedım zaten dıger urunlerını bence de pahalı ama dedıgım montu ıncecık yaz gece bıle gıyılır neyse sen bır hırka gıydırsen ayazı topuguna kadar sarar alma gerek yok haklısın bır dahakı kısa ınsallah..canım şimdi üzerine olan birşey bulurum da giyeceği zaten 1 ay olucak onun için para vermek istemiyorum açıkçası. kışı geçirdik nasılsa.
asıl kara kışta giydirecek şey aramıştım ama 45-48 cmlik mont olmadığından bulamamıştım.
kanz bana gereksiz pahalı geldi valla.
bir kere optimumdaki mağazasından iki tane ince kadife patikli alt aldım, 5 liraydı sanırım. çok giydirdim onları.
kalitesi desen vasattı bana göre, herhangi bir mağazada bulacağım cinsten yani.
kadıfeler cok kotu habıre tuy ucusuyo hayal hapsırıyo hemn cıgerlerıne kacacak nasıl sey anlamadım nasıl bebek urunu..abim kanzdan yolaamıştı kızıma hediyeler
bi hırka bi de organik bi çıtçıtlı badi var onları kullanıyorum çok memnunum ben
kibele gız merak ettim şu resmi hani slingin klavuzunda olmayan şekilde koymuşun ya
hadi sced sen de sling al da kurtul anacım
kızlar dısarı cıkarken foto cekmıstım aceleyle bıraz bulanık cıktı ama ıdare edın face sonradan cektıklerımı eklerım daha net..
kesınlıkle katılıyorum bunun dısında begenmedım dedım zaten dıger urunlerını bence de pahalı ama dedıgım montu ıncecık yaz gece bıle gıyılır neyse sen bır hırka gıydırsen ayazı topuguna kadar sarar alma gerek yok haklısın bır dahakı kısa ınsallah..
ben ayaz'ın slingli fotosunu yeni gördüm
oyuncak bebik gibi durmuş çok hoşuma gitti maşallah ayaz'a
yanlızkren nasıl takıyonuz
bende carsıya pazara giderken die istiyom yoksa arabasını indir bindir tek basıma yapamam
sced ben de guya hafif aldim arabayi ama merdiven cııp inmek cok zor ki sadece apartmana girene kadar var merdiven
bu slingle cok kolay oluyor
bebeshoptan kredi kartıylanmı alıyonuz
güvenilir mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?