Babasling kullananlar...

krızalıt julı gule gule kullanın hadı bakalım hangı renklerı aldınız bakeem :))
ben telde verdım kredı kart nosunu dusuk lımıtlı bır kart var bende onu verdım bakalım ay sonu gorecez cırt oldu mu olmadı mı?

hepımızın hem slıngı hem de sıvrısınek kovucusu mu oldu yanee :)) ne guzeellll hadı bakalım gule gule kullanalım :))

sivrisinek kovucusu mu? disney çın çın o muymuş???
ben yeşilini aldım kibelecim...kırmızı alacaktım ama eşim istemedi o da kullanabilsin deyü iki erkekime erkek rengi almak zorunda kaldım

bu kaç aya kadar kullanılıyoki
beğendim ama
bu yüzden almak istemedim

kaç günde gelir kibele

ben kırmızı sipariş ettim siyah yoktu seneneklerde
ama acıklama kısmına siyah varsa onu gönderin didim
amaaaan 3 kurus fazla olsun kırmızı olsun
değülmüüüü

herifte pembe almadığıma dua etsin kanımca

aaa benımkı sıvrısınek kovucu geldı hedıye demekkı kalmamıs cın cın top koymuslar
krızalıt yesıl ben de dusundum esım ıcın hem cabuk kırlenmez kırlensede gostermez cok ıyı secmıssın ama yoktu ben aldıgımda 3 tane renk vardı kırmızı lıla pambe ben de lıla aldım mavıye daha yakın dıye bıde evımde cok lıla var renge alısıgım pembe cok cırt geldı kırmızı da ıstemedım nedense..
julıı sıyah var gulum neden yok dedıler sana:)) aaaa kandırık yapmıslar delikafaduldenama julıcım sıyah cok ıplık topluyo tutkunun resmınden anlarsın kırmızı daha guzel bebek rengı bosver kırmızı olsun :))

bı gunde geldı bana aksamustu verdım sıparısı sabah geldı kı ben edırnedeyım bılıyon.. sen sabah versen aksama gelır bence..

julı ara telden sıparısı vermeden ıstıyorsan degıstır rengı ama dedıgım gıbı kırmızı veya lıla yaz ıcın daha guzel zaten yazın daha cok kullanacagız..

nan hepsiburada bi poh göndermedi.
gerç slingi bile 1 haftada yolladı, onu yolladığına şükretmeli.
ben aldığımda bebeshop'ta stokta yok yazıyordu, ertesi gün tedarik etmişler.
uyuzlar, bende o manyak hepsibuarada'ya kalmıştım :dilcikar:

esmer derdim vara kocam bana sling almii bunalımdaym diye topic mi açsam ne dersin
boşan diye gaza getirirler mi beni

esmer derdim vara kocam bana sling almii bunalımdaym diye topic mi açsam ne dersin

:roflol: :roflol:
kesin derler.
ne biçim koca o, sen bebek bakıyorsun sana bi slingi çok görüyorlar.
ben olsam kesin boşardım.
kaynanan dolduruyordur.

bunların hepsini yazarlar valla :roflol:

benım de tam tersı oldu hepsıburadadan sıparıs vermedım sabaha kalsın dedım tam actım verecem sıparıs bebeshop acıldı ana bakayım dedım belkı gelmıstır bır baktım var ve hedıyelı cok sevındırık oldum tabıı zaten hmn sıze haber verdım alan olursa dıye..
kıyamam sana acık dıren ama almasan da dunyanın sonu degıl canımarabası varsa sorun yok ben evde yalnızım butun gun ondan ev ıslerı ıcın aldım benım bıdık hıc durmuyo hep yanında olcan konuscan uyurken bıle benı kesıyo sankı yandan yandann:ecrin_bebek:

kırmızı yada iyah farketmez
hakkat varmış ben görmemişim
kibelecim ben netten verdim aramadım
siyahı görmedim
ama not düştüm belki gönderirler

yok canım ben takmıyorum zaten derdim vara takılıyorz da esmerle onun için dedim
almak istedim ama eşim kullanmazsın ama ille de istiyosan al dedi
arabası var ama arabadan memnun değilim bunu aldırana kadar adamın başının etini yedim şimdi memnun değilim de diyemiyorum.
haftasonu jokere bakarız deneriz dedi
bana da denemek mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…