bu kaç aya kadar kullanılıyoki
beğendim ama
bu yüzden almak istemedim
esmer derdim vara kocam bana sling almii bunalımdaym diye topic mi açsam ne dersin
boşan diye gaza getirirler mi beni
benım de tam tersı oldu hepsıburadadan sıparıs vermedım sabaha kalsın dedım tam actım verecem sıparıs bebeshop acıldı ana bakayım dedım belkı gelmıstır bır baktım var ve hedıyelı cok sevındırık oldum tabıı zaten hmn sıze haber verdım alan olursa dıye..nan hepsiburada bi poh göndermedi.
gerç slingi bile 1 haftada yolladı, onu yolladığına şükretmeli.
ben aldığımda bebeshop'ta stokta yok yazıyordu, ertesi gün tedarik etmişler.
uyuzlar, bende o manyak hepsibuarada'ya kalmıştım :dilcikar:
kıyamam sana acık dıren ama almasan da dunyanın sonu degıl canımarabası varsa sorun yok ben evde yalnızım butun gun ondan ev ıslerı ıcın aldım benım bıdık hıc durmuyo hep yanında olcan konuscan uyurken bıle benı kesıyo sankı yandan yandann:ecrin_bebek:esmer derdim vara kocam bana sling almii bunalımdaym diye topic mi açsam ne dersin
boşan diye gaza getirirler mi beni
benım de tam tersı oldu hepsıburadadan sıparıs vermedım sabaha kalsın dedım tam actım verecem sıparıs bebeshop acıldı ana bakayım dedım belkı gelmıstır bır baktım var ve hedıyelı cok sevındırık oldum tabıı zaten hmn sıze haber verdım alan olursa dıye..
kıyamam sana acık dıren ama almasan da dunyanın sonu degıl canımarabası varsa sorun yok ben evde yalnızım butun gun ondan ev ıslerı ıcın aldım benım bıdık hıc durmuyo hep yanında olcan konuscan uyurken bıle benı kesıyo sankı yandan yandann:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?