Babasling kullananlar...

bilmiyim bakam ne renk gelcek
bi renk gelsinde
babasling olsunda :roflol:

sced benim herifin haberi yok alacam demiştim ama unuttum bide irtibat onun onun cebinin verdim:roflol:

culi kırmızı mı aldfın gıı gırmızı olsun on para fazla olsun demikaydirigubbakcemile2

kırmızı yada iyah farketmez
hakkat varmış ben görmemişim
kibelecim ben netten verdim aramadım
siyahı görmedim
ama not düştüm belki gönderirler
kusum orada ara gorurler sıparsı ne renk ıstersen onu gonderırler nettekı sıparısı goruyolar sonucta.. ama dersen kı sansıma ne olursa o ayrı tabıı :))

anladım canım bence de dene ama sunu da bıl ılk denemede genelde pek oturmuyo o an kullanamayacagını dusunebılırsın evde bı bez parcasıyla dene bıraz bebgını alıstır ben oyle yaptım orada aglamasın.. esnek polar sal vardı ıkı ucundan bagladım oturrtum hayalı aglamadı ben de karar verdım almaya..

haydaaa hanı hamak tıpı olanlar daha guvenlıydı ayy ben sımdı tedırgın olurum .
gercı bızım kulturumuzde hep var amerıka yenı kesfettı.. genlerımız musaıt bu hamaklara benı babamın gorev yerınde mınık cocuklar tasırmıs annem verırımıs okul bahcesınde bana bısey olmamıs ta bunları bız tasıyoruz hıc olmaz :)))

Son düzenleme:
bişi olmaz yaa
sonucta 3 aylık oldular
40 günlük olslar neyse

böyle her yazılana inanmamak lazım
satıs patlaması yaptığı için
güvenirliğini yitirmek içinde böle yazılar cıkabiliyo
sonucta gözümüzün önünde

yok yaa biraz dikkatli olunsa bişey olmaz bence.
bebenin boynu kırılacak kadar yampirik koyan anne zaten çok dikkatsizdir. slingde haşat etmese başka yerde haşat eder bebeciği.

hee evet ben on sanıyede bır bakıyorum kaldı kı dısarıda elım genelde hep onda kullanmadıgım zaman ellerımı normal tutar gıbı tutuyorum basının altından ozellıkle uyurken

basının altından tutamadıgım ıcın zaten bana sag taraf ters geldı solda olunca askı daha bır guvenle tutuyorum bebegı sag elım bosta kalıyo ısı yapan o zaten..

aradım taradım en ucuzu bebeshopta vede hediyeli

uff scedcedu gibi aşerdim şimdi bi tarafım al bi tarafım alma diyo
ne yapsam

bu amerikalılar zaten normalde çocuğu karga tulumba taşıyolar slingle atarlar içine bakmazlar bi daha..ben yinede aklınızda olsun diye eekledim yazıyı..yerimseniben

hep bu örtmenimin başının altından çıktı sling mevzusu.
bence kocesi aldırmayanlara örtmenim alsın ceza olarak :roflol:

bu amerikalılar zaten normalde çocuğu karga tulumba taşıyolar slingle atarlar içine bakmazlar bi daha..ben yinede aklınızda olsun diye eekledim yazıyı..yerimseniben
heh aynen arabada unutuyorlar da bebeklerı sıcakta..
ama yıne de cok sagolhepımıze bır onlem bu cok ıyı yaptın cok dıkkat ederız daha ıyı oldu

annem aradı hava güzel kaanı park a çıkar diye
ee nası çıkarıcam bi babslingim olsaydı tam olurdu valla pufff
koca arabayı nasıl indirem kaldıram ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…