Babasling kullananlar...

annem aradı hava güzel kaanı park a çıkar diye
ee nası çıkarıcam bi babslingim olsaydı tam olurdu valla pufff
koca arabayı nasıl indirem kaldıram ben şimdi

söyleyin valla örtmenime o çıkardı bu işi.
feci örgütlüyom yalnız hee :roflol:

ispiyoncu nolcek :mymeka:
ben herkes slinglensin diye çözüm ürtemeye çalışiim o kaaa :1rolleyes:

bana ne bana ne soyleyecem
hem sende ıspıtlencek bısey yapma :))))
madem herkes slınglensın ıstıyon sen al herkese:roflol::roflol::roflol:

slıng cekılısı yap barıııısempatiksalakcinnibırdaha kıne

heh aynen arabada unutuyorlar da bebeklerı sıcakta..
ama yıne de cok sagolhepımıze bır onlem bu cok ıyı yaptın cok dıkkat ederız daha ıyı oldu

he valla ya..geçen face te kim eklemişiti bebeğini arabanın üstünde unutan kadını..deli oluyorum bunlarakafamçokkarıştı:roflol:

cıkkks örtmenim alsın.
onun yüzünden heveslendi bu bacılar.
hatta benim aldığımında ücretini bana versin. bende onun yüzünden heveslenip aldım :dilcikar:

esmer sen yaza kadar kullanmıcan nasıl olsa en iyisi seninkini bana gönder
yaza bi tane daha alırsınsempatiksalakcinni

ay kızlar deli etti beni bu bebeshop
bi daa alışveriş yaparsam iki olsun...önce 10 tl indirim yazmış üye olana ama 145 tl limiti belirtmemiş, sonra siparişi takip edemiyorsun sipariş durumu yazan kısımda sadece siparişi verdiğini yazıyor e ben zaten biliyorum sipariş verdiğimi
ben bunlara bi mail döşendim emsallerinizi örnek alın devir internetten alışveriş devri olmaz böyle mealinde
bana beğenmiyorsan gel mağzamızdan al beşiktaştayız tarzında bir cevap göndermişleri siparişi de efendim gece onikiden sonra mail adresine gönderdik diye bildiriyorlarmış
ben iki gündür sling bekliyorum
bşraz önce bi bakıtım mailime yeşil yok elimizde ne gönderelim yazıyorlar e salaklar tut ki ben mailime bakamayacak bir ortamdayım tel. no istiyorsun bir alo desene....bakmasan göndermeyecekler yani...sinir oldum
dedim laci gönderin o da yoksa krem ve dedim hiç şaşırmadım bu aksiliğe...
sonuç olarak bi daa alışveriş yapmam

biz de jokerde denemiştik canım ama çok uyduruk oldu aras uyuyordu zaten denerken çocuğu çok zorlamak istememiştik,bence eşin eğer istiyorsan al dediyse hemen al ben de vicdan yapıyordum şimdiye kadar ama şimdi hiç sallamıyorum onu...

bu sling çılgınlığını önceden öngörebilseydik valla toptan alırdık hediye çekilişine gerek kalmaz belki bize 50 ye gelirdi böylece herkes slinglenirdi sempatiksalakcinni

anaaa kriz kız bebeshop bizim üst sokakta gidem basem mi mekanlarını bacım :1ninca:

asla hayır demem esmerim...sen yaparsın yaparsan...kır dök orayı geçir başlarına,klava: slingsiz bıraktılar beni ve yavrumu!!!! bu yerde kalmamalıııııııÇok üzgünüm çoook
bunu yaparsan sen yaparsın:enbuyukkk::enbuyukkk:

valla giderim bacım.
bugün olmaz ama yarın akşam çıkarken giderim hatta bana verirlerse alıp elden kargo ederim sana.
bi de çemkiririm onlara bi güzel :dilcikar:

bende hepsiburadayla sorun yaşadım nihayetinde iptal ettim siparişi..jokerden verdim..gerçekten insan beklerken sinir harbi oluyo

valla giderim bacım.
bugün olmaz ama yarın akşam çıkarken giderim hatta bana verirlerse alıp elden kargo ederim sana.
bi de çemkiririm onlara bi güzel :dilcikar:

esmercim çok saol canım ya çok şekersin :) du bakam prob devam ederse yaparız bişiler
savulun lan derim benim esmerim oraya gelirseeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…