• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaya soyledikten sonra

Ben bunu gayet uygun buluyorum bence de arastirip sorusturmak onemli..Milyonlarca orneginde oldugu gibi kadinlarin asikken gozu kor oluyor ve aileler daha soguk kanlı davranip mantikli olani tavsiye ediyor.Size simdi problem gorunmeyen veya nasil olsa evlenince duzelir dediginiz şeyleri aileler gercekci yaklasarak degerlendirir..

Araştırmak mı?
Eski zamanlardaki gibi küçük ve nüfus yoğunluğunun az olduğu bir yerde yaşamıyorsanız kimi kime soracaksınız?
Üstelik sorduğunuz insanlar iyi niyetli ve dürüst cevap verecekler mi bakalım.
Başka araştırma yöntemleri varsa bilemiyorum.

Ama ona buna sormak yerine tanışıp tanımaya çalışmak daha medeni ve daha güvenilir bir yol bence.

Ben bunu gayet uygun buluyorum bence de arastirip sorusturmak onemli..Milyonlarca orneginde oldugu gibi kadinlarin asikken gozu kor oluyor ve aileler daha soguk kanlı davranip mantikli olani tavsiye ediyor.Size simdi problem gorunmeyen veya nasil olsa evlenince duzelir dediginiz şeyleri aileler gercekci yaklasarak degerlendirir..
Yok ben de mantıklı buluyorum tabii ki ama ortak tanıdık yoksa bu arastırma isleri nasıl yürüyor onu merak ediyorum

Aileler bi arastıralım kimdir nedir vs diyorlar ya nasıl arastırıyorlar onu merak ettim
sağa sola soruyorlar işte, mesela nerede oturuyorsa damat adayı oradan komşulara vs soruluyor işte. dışarıdan nasıl görünüyor diye. küçük bir yerde yaşıyorsanız herkes herkesi tanıyor zaten. büyük bir yerdeyseniz "memleketlisi" mevhumu devreye girer.

sağa sola soruyorlar işte, mesela nerede oturuyorsa damat adayı oradan komşulara vs soruluyor işte. dışarıdan nasıl görünüyor diye. küçük bir yerde yaşıyorsanız herkes herkesi tanıyor zaten. büyük bir yerdeyseniz "memleketlisi" mevhumu devreye girer.
Kücük bir yerde ailelerimiz. Ama oturdukları yerde hic tanıdıklarımız yok

Önce yazılı sınav oluyor 200 soruluk tabii sınav tek kişilik olduğundan mutlak değerlendirme yapılıyor. 150 doğru ve üzeri olunca mülakata çağırıyor baba. Mülakatta çıkan 10 sorudan 8 ini damat bilirse bu iş tamamdır
Gülmekten ağladım

Araştırmak nedir iki taraf birbirine güvendiyse. Benim babamda derdi açık resim koyma ilerde evleneceğin adamın ailesi seni araştırırsa kötü olur diye ya ne alaka dkdkfldldd polis okuluna falan mi giriyoruz yani

Araştırmak nedir iki taraf birbirine güvendiyse. Benim babamda derdi açık resim koyma ilerde evleneceğin adamın ailesi seni araştırırsa kötü olur diye ya ne alaka dkdkfldldd polis okuluna falan mi giriyoruz yani
Ahahah arastırmaktan kastım bu degil tabii ki ailemin gidip ne koymus instaya diye bakcak hali yok. Ailesi nasıl insanlardır uyumlular mıdır vs merak ederler diye dusunuyorum

Ahahah arastırmaktan kastım bu degil tabii ki ailemin gidip ne koymus instaya diye bakcak hali yok. Ailesi nasıl insanlardır uyumlular mıdır vs merak ederler diye dusunuyorum
Aşkım bunu ancak iki taraf oturup öyle anlarlar

Back
X