• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaya soyledikten sonra

böyle bir konu daha vardı sanki. tekrar ediyorum araştırıp sorduğunuz insanlar kapalı kapılar ardında nasıl olduğunu nereden bilebilir ki? bilemiyorum..
çok duymaya başladım bunu. böyle bir iş açacağım yakında ve çok tutar gibi hissediyorum, dedektiflik gibi. isim soyisim veriyorsunuz seceresini çıkarıyorum :KK35: bknz yine lokma selçuk

böyle bir konu daha vardı sanki. tekrar ediyorum araştırıp sorduğunuz insanlar kapalı kapılar ardında nasıl olduğunu nereden bilebilir ki? bilemiyorum..
çok duymaya başladım bunu. böyle bir iş açacağım yakında ve çok tutar gibi hissediyorum, dedektiflik gibi. isim soyisim veriyorsunuz seceresini çıkarıyorum :KK35: bknz yine lokma selçuk
Boyle arastırmalar yapan dedektifler varmıs zaten😂😂

Ben bizimkilere evleneceğim dedim. Esim geldi annemle babamin karşısına oturdu babam da annem de cok beğendi. Çünkü esim her zaman ki karizmasi ile tum sorularına cevap verdi.

Bak ne kadar aşık bir cevap ♡♡ ama gerçek. Sizin adınıza da hayırlı olsun inşallah

Her ailenin ve her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Kimi gider babayla tanışır.
Kimi gelir sevgilim der tanıştırır.
Kimi önce ailesini gönderir.

Tanışılma faslından sonra ortak bir çevre, tanıdık vs gider sorulur. Şöyle bir şey de var bir yaştan sonra ciddi düşünülen bir ilişkide araştırmak çok bir şey değiştirmez.

Her ailenin ve her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Kimi gider babayla tanışır.
Kimi gelir sevgilim der tanıştırır.
Kimi önce ailesini gönderir.

Tanışılma faslından sonra ortak bir çevre, tanıdık vs gider sorulur. Şöyle bir şey de var bir yaştan sonra ciddi düşünülen bir ilişkide araştırmak çok bir şey değiştirmez.
Babamla daha once hic boyle bir konu acılmadıgı icin nasıl olacagını cok kestiremiyorum ama her zaman ben sana gozum kapalı guvenirim der. İnsallah kararımı da destekler :)

Babamla daha once hic boyle bir konu acılmadıgı icin nasıl olacagını cok kestiremiyorum ama her zaman ben sana gozum kapalı guvenirim der. İnsallah kararımı da destekler :)

Yani hemen desteklemek zorunda da değil. Ama belli bir yaşa gelince elbette insanlar evlenmek isteyeceklerini biliyorlar. Babanızın üslubuna göre olayı yumuşatmak suretiyle de anlatabilirsiniz.

Yani hemen desteklemek zorunda da değil. Ama belli bir yaşa gelince elbette insanlar evlenmek isteyeceklerini biliyorlar. Babanızın üslubuna göre olayı yumuşatmak suretiyle de anlatabilirsiniz.
Zaten artık laf arasında soyluyor yakında evlenmek isteyebilir kendimizi hazırlayalım maddi olarak diye anneme. Yine de kızını oaylasamayacak gibi de geliyor. Hayırlısı olsun 😊

Esimle evlenirken ailelere haber verdik sonra esimin ailesi tanismaya ve istemeye geldi.bizim ortak hic tanidik yoktu.abilerim sagolsun arastirma timleri gibi esimin cocukluguna kadar indiler😁universite arkadaslarindan tut koylerinin muhtarina kadar sordurdular.1 ayin sonunda karar veremiyoruz dediler ama ben yeter diye isyan ettim babam cagir gelsinler dedi.o sekilde geldiler ve yuzuk taktik
Ha bu arada sordugumuz kimse tek kotu kelime etmedi herkes cok iyi biri dediler.dogru soylemisler 8 yillik evliyiz esimden yana cok sansliyim

Açık giyinerek... çokta tın ya takmadım bugün bile dekolteli resim attım. Aynen öyle ben ailemin muhafazakarlığından yorulmuşum zaten birde öyle biri ile mi evlenicem. Toplumdan bıktım gerçekten
Çok iyi yapmışsın valla. Neysen osun yani görecek bilecekler ona göre gelsin yada gelmesin yoksa rol yapanlardan bir fark kalmıyor ki. Oraya muhafazakar foto koyucan evlenince bambaşka biri olcan yok bunu benimde kafam almıyor neysen öyle görüneceksin. Aynen canım aynen bende bıktım.

Aileler bi arastıralım kimdir nedir vs diyorlar ya nasıl arastırıyorlar onu merak ettim
Öyle bir şey olmuyor bence. Anne baba gelsin tanışalım diyor eğer gençle tanıştıysa aileler tanışıyor. Sonra nişan yapılıyor evlilik hazırlığı yapılıyor. Babanız mitte ya da polis teşkilatında değilse nasıl araştıracak zaten

Yok ben de mantıklı buluyorum tabii ki ama ortak tanıdık yoksa bu arastırma isleri nasıl yürüyor onu merak ediyorum
Mesela baban abin amcan, kimse o mahallenin bakkalına gider. Filan kişiler nasıl insanlar diye sorar. Gidip kendi ailenden birine sormaz yani esnafa komşulara sorarlar.
Önlem alıp çevrenizi mi örgütleyeceksiniz önlem olarak neden sordunuz🤭

Yani çok güvenilir bir yöntem olmayabilir çünkü sevenleri yoksa arkasından atabilirler de. Amcam ablamın eşini çalıştığı iş yerinden sordurmuştu. İşte nasıldır, kötü bir alışkanlığı var mıdır falan filan. Benim eşimi de sordurdu. Ama işte çok temiz düzgün olsa da insanlar aynı evin içinde her şey bambaşka olabiliyor

Back
X