- 23 Temmuz 2015
- 67
- 72
- 88
- Konu Sahibi nabermaykil
Evlenmeyi dusunulen kisiyi babaya soyledikten sonra arastırma sureci vs nasıl oluyor? Hic yakınımda boyle bi donem gecirmediler merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle arastırmalar yapan dedektifler varmıs zatenböyle bir konu daha vardı sanki. tekrar ediyorum araştırıp sorduğunuz insanlar kapalı kapılar ardında nasıl olduğunu nereden bilebilir ki? bilemiyorum..
çok duymaya başladım bunu. böyle bir iş açacağım yakında ve çok tutar gibi hissediyorum, dedektiflik gibi. isim soyisim veriyorsunuz seceresini çıkarıyorumbknz yine lokma selçuk
Babamla daha once hic boyle bir konu acılmadıgı icin nasıl olacagını cok kestiremiyorum ama her zaman ben sana gozum kapalı guvenirim der. İnsallah kararımı da destekler :)Her ailenin ve her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Kimi gider babayla tanışır.
Kimi gelir sevgilim der tanıştırır.
Kimi önce ailesini gönderir.
Tanışılma faslından sonra ortak bir çevre, tanıdık vs gider sorulur. Şöyle bir şey de var bir yaştan sonra ciddi düşünülen bir ilişkide araştırmak çok bir şey değiştirmez.
Babamla daha once hic boyle bir konu acılmadıgı icin nasıl olacagını cok kestiremiyorum ama her zaman ben sana gozum kapalı guvenirim der. İnsallah kararımı da destekler :)
Zaten artık laf arasında soyluyor yakında evlenmek isteyebilir kendimizi hazırlayalım maddi olarak diye anneme. Yine de kızını oaylasamayacak gibi de geliyor. Hayırlısı olsunYani hemen desteklemek zorunda da değil. Ama belli bir yaşa gelince elbette insanlar evlenmek isteyeceklerini biliyorlar. Babanızın üslubuna göre olayı yumuşatmak suretiyle de anlatabilirsiniz.
Çok iyi yapmışsın valla. Neysen osun yani görecek bilecekler ona göre gelsin yada gelmesin yoksa rol yapanlardan bir fark kalmıyor ki. Oraya muhafazakar foto koyucan evlenince bambaşka biri olcan yok bunu benimde kafam almıyor neysen öyle görüneceksin. Aynen canım aynen bende bıktım.Açık giyinerek... çokta tın ya takmadım bugün bile dekolteli resim attım. Aynen öyle ben ailemin muhafazakarlığından yorulmuşum zaten birde öyle biri ile mi evlenicem. Toplumdan bıktım gerçekten
Mahalle muhtarına sorulabilir. Komşu, iş arkadaşları gibi yerlerden de soruşturulabilir.Kücük bir yerde ailelerimiz. Ama oturdukları yerde hic tanıdıklarımız yok
NerelidirAileler bi arastıralım kimdir nedir vs diyorlar ya nasıl arastırıyorlar onu merak ettim
Öyle bir şey olmuyor bence. Anne baba gelsin tanışalım diyor eğer gençle tanıştıysa aileler tanışıyor. Sonra nişan yapılıyor evlilik hazırlığı yapılıyor. Babanız mitte ya da polis teşkilatında değilse nasıl araştıracak zatenAileler bi arastıralım kimdir nedir vs diyorlar ya nasıl arastırıyorlar onu merak ettim
Mesela baban abin amcan, kimse o mahallenin bakkalına gider. Filan kişiler nasıl insanlar diye sorar. Gidip kendi ailenden birine sormaz yani esnafa komşulara sorarlar.Yok ben de mantıklı buluyorum tabii ki ama ortak tanıdık yoksa bu arastırma isleri nasıl yürüyor onu merak ediyorum