- 23 Temmuz 2015
- 67
- 72
- 88
- Konu Sahibi nabermaykil
Evlenmeyi dusunulen kisiyi babaya soyledikten sonra arastırma sureci vs nasıl oluyor? Hic yakınımda boyle bi donem gecirmediler merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ben aileme gidin arastırın demiyorum sadece arastırmak isterlerse bu isler nasıl yuruyor onu soruyorumfarklı kıtalarda büyümüş insanlar tanışıp evleniyor. kimse kimseyi sağa sola sorup tanıyamaz. eskiden de bu çok sık yapılıyormuş ama boşanmaların önüne geçilebilmiş mi hayır? kimse ailelerin içini bilemez. sevgilinizle sadece uzunca bir süre flört edip birbirinizle iyi kötü anılar biriktirip tanıyabilirsiniz. ailesini de nişan aşamasında belirli seviyede tanıyabilirsiniz. yıl olmuş 2021 benim mahalledeki komşum benim kocama iyi bi eş olup olmıycağımı nerden bilebilir allasen.
yürümez işte onu diyorum. komşusunu bulup kapısına mı tıklatıcaklar. yine tekrarlıyorum biraz daha tanıyın partnerinizi. ailelere bu kadar takık olan aileler elalemin kefil olmasıyla komik şekilde 3. ayda evlendiriyor kızlarını tezat davranmayın aman diyimZaten ben aileme gidin arastırın demiyorum sadece arastırmak isterlerse bu isler nasıl yuruyor onu soruyorum
Sırf tanıdık diye biriyle evlendirilmem gibi bir durum olamaz ailem oyle insanlar degil kesinlikleyürümez işte onu diyorum. komşusunu bulup kapısına mı tıklatıcaklar. yine tekrarlıyorum biraz daha tanıyın partnerinizi. ailelere bu kadar takık olan aileler elalemin kefil olmasıyla komik şekilde 3. ayda evlendiriyor kızlarını tezat davranmayın aman diyim
Haklısınız en mantıklısı bu sanırımOrtak tanidik yoksa nişanlılık donmnde sıkca gorusmk cozum olablr. Yani calstgi yerde,yasadigi yerde,eski otrdklari yerlerde vs sorup sorsturulablr belki ama dsnyorm bnm calstgm ya da yasadgm yerde bni gerckten tanyolar mi? Bnce kesinlikle hayir. Ama ortak tanidiklar bulundgnda gerckten cok iyi arastrmlar yapmslgmz var ve iyi ki yapmsz dedgmz de oldu :) sorduklarnz cok guvnlr kisiler olmali o da gerckten zor..buyuk sans oluyor..en iyisi acele etmemk, nişan donmini cok kisa tutmyip etraflca tanimak diye dsnyorm..
Zaten ben sormayacagım :) ailem arastırmak isterse nasıl yurur diye merak ettim sadeceSordugun kişiler yalan yanlis bilgi verip, iyi olabilecek bir evlilige mani olabilir. Birden fazla kisiye sorun bari.
Ben olsam kendim ettim kendim buldum mantigindayim hâlâ
Açık resimden kasıt ne anlamadımda eğer insta vs. oralarda hesabın varsa sanırım oradan araştırırlar demek istemiştirde bence ee ne güzel baksın işte fotoların hoşuna gitmiyorsa geri kafalı biriyse baştan elensin bassın gitsin aslında iyi bişey görmesi.O kadar haklısın ki sanki tüm elemeleri geçip atanmaya hak kazanacakmışız gibi bir algıda var.Araştırmak nedir iki taraf birbirine güvendiyse. Benim babamda derdi açık resim koyma ilerde evleneceğin adamın ailesi seni araştırırsa kötü olur diye ya ne alaka dkdkfldldd polis okuluna falan mi giriyoruz yani
Onlar sorsa dedigim durum değişmez kiZaten ben sormayacagım :) ailem arastırmak isterse nasıl yurur diye merak ettim sadece
Oyle tabii ama onlara hayır arastırmıcaksınız desem garip olur diye dusunuyorumOnlar sorsa dedigim durum değişmez ki![]()
Araştırmaya inanmıyorum. Kötü de olsa benden olmasın başım belaya girmesin diye insanlar söylemeye korkuyor. Olumsuz yönleri varsa, evlenince değişir demezseniz yeter.
Açık giyinerek... çokta tın ya takmadım bugün bile dekolteli resim attım. Aynen öyle ben ailemin muhafazakarlığından yorulmuşum zaten birde öyle biri ile mi evlenicem. Toplumdan bıktım gerçektenAçık resimden kasıt ne anlamadımda eğer insta vs. oralarda hesabın varsa sanırım oradan araştırırlar demek istemiştirde bence ee ne güzel baksın işte fotoların hoşuna gitmiyorsa geri kafalı biriyse baştan elensin bassın gitsin aslında iyi bişey görmesi.O kadar haklısın ki sanki tüm elemeleri geçip atanmaya hak kazanacakmışız gibi bir algıda var.
O cok eskidenmis,eslerin,dostlarin ve akrabalarin aile ile buyukleri aday gosterdikleri damadi ballandirarak anlatmak suretiyle size referans olurlarmis.O artik kalkti.Cok cok yaptigi isini,yasini sorarlar.Birde sevip sevmediginizi tabiki.Evlenmeyi dusunulen kisiyi babaya soyledikten sonra arastırma sureci vs nasıl oluyor? Hic yakınımda boyle bi donem gecirmediler merak ediyorum
Tesekkurler:)O cok eskidenmis,eslerin,dostlarin ve akrabalarin aile ile buyukleri aday gosterdikleri damadi ballandirarak anlatmak suretiyle size referans olurlarmis.O artik kalkti.Cok cok yaptigi isini,yasini sorarlar.Birde sevip sevmediginizi tabiki.
Gidip komşularına akrabalarına bakıyorsunuz. Adamların yan komşusu ile arası nasıl aile ilişkiler nasıl gibi çok kendi akrabalarını duyurmadan oluyor ondan duymamışsınızdır. Ortak tanıdık varsa sorarsınız yoksa arkadaşlarına bakın bi çevresine nasıl sizin yanınızdaki gibi mi falan küs mü kolu komşu ile gibi.. Birde şöyle kazandıkları miktara göre birikimleri var mı? İşte atıyorum orta halli olup Bi araba almışlar mı? Gibi siz tartıyorsunuz. Bunu arabası olana varmam gibi algılamayın çalışan biri parasını nereye harcıyor ve kapasitesi ne bu konuda gözüyle bakmak. Birde Bi aileyi ziyaret edin sizi nasıl karşılıyor, ne ikram ediyor nasıl ikram ediyor bunlar önemli benim çevremden duyduklarım bunlar. Birde bir tavsiye realist olun gördüğünüzü halı altına atmayın ileride sıkıntı çıkabiliyor yoksa. Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınızYok ben de mantıklı buluyorum tabii ki ama ortak tanıdık yoksa bu arastırma isleri nasıl yürüyor onu merak ediyorum
Dikkate alacağım soylediklerinizi, tesekkurler :)Gidip komşularına akrabalarına bakıyorsunuz. Adamların yan komşusu ile arası nasıl aile ilişkiler nasıl gibi çok kendi akrabalarını duyurmadan oluyor ondan duymamışsınızdır. Ortak tanıdık varsa sorarsınız yoksa arkadaşlarına bakın bi çevresine nasıl sizin yanınızdaki gibi mi falan küs mü kolu komşu ile gibi.. Birde şöyle kazandıkları miktara göre birikimleri var mı? İşte atıyorum orta halli olup Bi araba almışlar mı? Gibi siz tartıyorsunuz. Bunu arabası olana varmam gibi algılamayın çalışan biri parasını nereye harcıyor ve kapasitesi ne bu konuda gözüyle bakmak. Birde Bi aileyi ziyaret edin sizi nasıl karşılıyor, ne ikram ediyor nasıl ikram ediyor bunlar önemli benim çevremden duyduklarım bunlar. Birde bir tavsiye realist olun gördüğünüzü halı altına atmayın ileride sıkıntı çıkabiliyor yoksa. Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız![]()
Ya bir de babam bunu dese hakaret sayarım. Ben tanıyamamış mıyımdır adamı yeterince de bir de o araştırıyor. Ne alaka yani, bir de babama olumsuz özellik diye söylenebilecek şeyler benim için olumlu da olabilir. O zaman ne yapacağız?Araştırmaya inanmıyorum. Kötü de olsa benden olmasın başım belaya girmesin diye insanlar söylemeye korkuyor. Olumsuz yönleri varsa, evlenince değişir demezseniz yeter.