hayır eşim asla üzerinden atmaz.şimdiye kadar babamın ne işi olsa yaptı.Geçen akşam pide istedi babam eşimde hemen gittti yaptırıp götürdü.babam ne istese üşenmeden yapar hakkını yiyemem.Eşiniz sizin aile iliskinize çok karışmasın arkadaşlarıyla böyle değilmiş tövbe adam ölsün mü? Babaniza gelince rahatsız olduğunu zaten anlamışsınız renginden bu yaşta insanlar hastaneyi ihmal eder gitmezler bence sen götür bacım atan o senin sen üstüne düşeni yap
hastalık için yaş sınırı var sanki.. benim annemde 57 yaşında vefat etti ve 15 sene hastalık çekti.. herkes sadece romatizması var neden hep başındasın diyordu.. iyi ki hep başında olmuşumBenim babam agir hastaydı ama başkalarin yanında yinede dik durmayı denerdi her zaman. Doktorların yanında bile öyleydi. Nedenini bende hiç kestiremedim. Gurur mu, birazda korku mu. Babami 58 yaşında kaybettim. Yani şu çokta yaşlı değile bakmıyor ölüm. Sahsen babamı bugün bulsam istese her gün doktora götürürdüm. Ama yok işte
Ya anlamıyorum eşiyle ayrıysa ilgilenmelisin vs diyenleri. Bu adam çocuk mu? Bu adam yaşlı mı? Ameliyatlı da hareket mi edemiyor? Bu adam 50 yasınca gencecik şeker hastası. Sokağa çıkın şeker hastası 50 yasında insanlara bakın o zaman anlarsınız babanızın bencillik ettiğini duygu sömürüsü yaptıgını. Benim babaannem ben cocukken ay kızım yaslıyım ay kızım şeker hastasıyım derdi. Ben de anneme kızardım hastalıgını önemsemiyo diye. Simdi bakıyorum 47 yasındaymıs sapasağlammış kızıyorum valla benim duygularımı sömürmüs diye. Anneannem de su an 78 yasında, akciğer ameliyatı sonrası haricinde kimseden bakım beklemedi hala da hastanesine marketine kendi gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?