- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Başınız sagolsun. Annenizin mekanı cennet olsun inşallah. Sizede sabırlar diliyorum
öncelikle diyabetle ilgili bilgi sahibi olun. 200 ve üzeri şekerde, ki bazı doktorlar buna 180 ve üzeri der, hareket etmek (yürüyüş, efor harcayacağı hareketler) şeker düzeyi daha da artar. uydurmayın dediğiniz kişi 16 yaşında bizzat tip 1 diyabet olmuş, sağlıklı beslenme ve spor ile insülinden kurtulmuş biri. ve benim diyabet sürecimdeki beslenme notlarım çapa tıp fakültesi'nde ders notu yapıldı..
hem bilmeyip hem ısrar etmek de anlamsız.
ha şekerleri 120 civarı ise sorun yok. ama anladığım kadarıyla siz henüz diyabetle ilgili yeterli bilgiye sahip değilsiniz.
Hmm ben hasta olduğum için konuyu profesorden iyi bilirim vakası. Ne güzel olmuş Allah sağlıklı uzun ömürler versin size iki böbreğinizle birden sağlıklı bir ömür dilerim
Hmm ben hasta olduğum için konuyu profesorden iyi bilirim vakası. Ne güzel olmuş Allah sağlıklı uzun ömürler versin size iki böbreğinizle birden sağlıklı bir ömür dilerim
siz profesörseniz arkadaş hata yapmış haklısınız. Ama değilseniz evet sizden çok şey bildiği kesin diyabet hakkında.
hasta olduğum için değil; örnek vaka olduğum, babam göz ihtisasında diyabetin göze etkisini çalıştığı, türkiyenin en başarılı diyabet uzmanları ile hastalığımı takip ettiğim için evet bilgim çok. ama profesörden çok biliyorum demem. o benim haddimi aşar.
sizin ki de, hımmm söyleyecek lafım kalmadı dur hemen laf sokayım vakası olsa gerek :)
hayırlı mutlu sağlıklı günler size de :)
Ben ne yazsam ban alirim . O kadar kirginimki su konuya. Kendi babama bakiyorum kendim ölüyor olsam babami tek gondermem . Destektir sevgidir bu . Hic sevilmediniz mi siz ?
Cok major negatif seyler yasanmadigi surece bende aile içinde mutlaka destek olunmasi gerektiğini dusunuyorum . Buna kendi babama olan sevgimden bagimsiz bakip yorum yapıyorum. Cok sevgi dolu bir ilişkisi olmasa dahi , insan ailesinin her kosulda yaninda olmali ,destek olmali . Aile budur zaten . Evet turkiyede muhtesem sevgi dolu iliskiler kurulmuyor ama sirf saygıdan minnetten yapilmali ya sevgi bagi olmasa bile.ben henüz ban almadım ama o raddeye gelecek çok şey yazıp sildim.
çocukken herşeyimize katlanan insanlara biz büyüdüğümüzde destek olmamız gerek, düşüncem bu.
Cok major negatif seyler yasanmadigi surece bende aile içinde mutlaka destek olunmasi gerektiğini dusunuyorum . Buna kendi babama olan sevgimden bagimsiz bakip yorum yapıyorum. Cok sevgi dolu bir ilişkisi olmasa dahi , insan ailesinin her kosulda yaninda olmali ,destek olmali . Aile budur zaten . Evet turkiyede muhtesem sevgi dolu iliskiler kurulmuyor ama sirf saygıdan minnetten yapilmali ya sevgi bagi olmasa bile.
Konu da acmistim ben annemle kuramadim o bagi ama para olsun bir yere götürmek olsun herhangi bir konuda destek olsun ne dese yaparim . Asla siniri yok .
Ben ilk kez bu forumda gordum millet ana babasina borc veriyor filan ?
Inanılmaz acayip gelmisti .
Kendi babama olan sevgimle yorumlarsam zaten yere basma uzerime bas diyecek durumda olurum hasta olsa.
Ya hastaneye götürmek tum sorumluluğu almak midir insan arkadaşını tek gondermez hastaneye sirf destek olmak adina ,50 yas yasli degildir babam 50 yasinda yeni is kurdu kendine canla basla calisiyor babami hastaneye goturdugumu dusunemiyorum. Tavsiye verir israr ederim ancak. Acitasyonu yanliz kalanlar ve ilgi meraklisi olanlar yapiyor malesef. Tum sorumluluğu almak zorunda degilsiniz ki
Şok olmayın gerçekler bunlar. Çok gördüm böyle hastaneye tek gelen yaşlı teyzeler amcalar hep uzulurdum kendi kendime nasıl tek geliyorlar diye. Böyle oluyormuş demekYa hastaneye götürmek tum sorumluluğu almak midir insan arkadaşını tek gondermez hastaneye sirf destek olmak adina ,
Ben şok oluyorum okudugum yorumlara gerçkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?