Babayı doktora evlat mı götürmeli

Hmm ben hasta olduğum için konuyu profesorden iyi bilirim vakası. Ne güzel olmuş Allah sağlıklı uzun ömürler versin size iki böbreğinizle birden sağlıklı bir ömür dilerim

Hmm ben hasta olduğum için konuyu profesorden iyi bilirim vakası. Ne güzel olmuş Allah sağlıklı uzun ömürler versin size iki böbreğinizle birden sağlıklı bir ömür dilerim

siz profesörseniz arkadaş hata yapmış haklısınız. Ama değilseniz evet sizden çok şey bildiği kesin diyabet hakkında.

hasta olduğum için değil; örnek vaka olduğum, babam göz ihtisasında diyabetin göze etkisini çalıştığı, türkiyenin en başarılı diyabet uzmanları ile hastalığımı takip ettiğim için evet bilgim çok. ama profesörden çok biliyorum demem. o benim haddimi aşar.

sizin ki de, hımmm söyleyecek lafım kalmadı dur hemen laf sokayım vakası olsa gerek :)

hayırlı mutlu sağlıklı günler size de :)

siz profesörseniz arkadaş hata yapmış haklısınız. Ama değilseniz evet sizden çok şey bildiği kesin diyabet hakkında.

ay arkadaşım bu konuyla ilgili bilgim yok ama bilmediğim ortaya çıkınca muhalefet etmem lazım vakası, ülkemizde görülen değişik bir vaka.

Hayır kimse evinde oturmadığı ve gereksiz dertlerle beni meşgul ettiği için çok işim var sadece.

Ben ne yazsam ban alirim . O kadar kirginimki su konuya. Kendi babama bakiyorum kendim ölüyor olsam babami tek gondermem . Destektir sevgidir bu . Hic sevilmediniz mi siz ?

ben henüz ban almadım ama o raddeye gelecek çok şey yazıp sildim.
çocukken herşeyimize katlanan insanlara biz büyüdüğümüzde destek olmamız gerek, düşüncem bu.

Eli ayağı tutmayan anne babalarını tek başına hastaneye gönderen insanları mi örnek alıyorsunuz kendinize?

Ben olsam götürürüm, defalarca da eli ayağı tutan anne babami hastaneye götürdüm yine götürürüm. Randevularını da ben alırım çoğunlukla.
Bunu yaparken Ayşe Fatma ne yapmış diye de bakmam.

Son düzenleme:
Ben götürürüm..
32 yaşındayım, 57 yaşında babam geçen beni doktora götürdü.
Üstelik benim ihmalim vardı.
Haftasonu hastaydım, ha geçti ha geçecek diye erteledim
Pazartesi ateşle güne başladım.
Eşim işteydi, babam aramıştı, sesimi kötü duyunca işini gücünü bıraktı geldi zorla götürdü.
Bilir cünkü ben hastane sevmem, ölmedikçe gitmem.
Iyi ki de götürmüş bu arada, hastaneye gittiğimizde ateşim 40.7 ydi.
Siz de götürün babanızı. Bazen kişi ihmal ediyor, bazen yaş ilerleyince üstüne düşülsün istiyor
Baba dediginiz candan öte. Işimize gucumuze, çocuğumuza ayırdığımız vaktin 10 da birini hak ediyor..

benim babam 70 yasinda, her zaman dedigi tek bir sey var ben eger kendi kendime yetemezsem yasamamin ne anlami kalacak ki?

ama maalesef bizim ulkemizde insanlar cok cabuk yaslanmayi seviyor genelde. ben yasliyim herkes bana baksin,yasliyim herkes benle ilgilensin vs. cok degisik durumlar. ama ben yine de sizin yerinizde olsam babami hastaneye gotururdum. sokaktan gecen biri degil ki babam benim. hastaneye goturun ama daha yasli degilsin babacim cok sukur elin ayagin tutuyor vs diye telkinde bulunun.

ben henüz ban almadım ama o raddeye gelecek çok şey yazıp sildim.
çocukken herşeyimize katlanan insanlara biz büyüdüğümüzde destek olmamız gerek, düşüncem bu.
Cok major negatif seyler yasanmadigi surece bende aile içinde mutlaka destek olunmasi gerektiğini dusunuyorum . Buna kendi babama olan sevgimden bagimsiz bakip yorum yapıyorum. Cok sevgi dolu bir ilişkisi olmasa dahi , insan ailesinin her kosulda yaninda olmali ,destek olmali . Aile budur zaten . Evet turkiyede muhtesem sevgi dolu iliskiler kurulmuyor ama sirf saygıdan minnetten yapilmali ya sevgi bagi olmasa bile.
Konu da acmistim ben annemle kuramadim o bagi ama para olsun bir yere götürmek olsun herhangi bir konuda destek olsun ne dese yaparim . Asla siniri yok .
Ben ilk kez bu forumda gordum millet ana babasina borc veriyor filan ?
Inanılmaz acayip gelmisti .
Kendi babama olan sevgimle yorumlarsam zaten yere basma uzerime bas diyecek durumda olurum hasta olsa.

50 yas yasli degildir babam 50 yasinda yeni is kurdu kendine canla basla calisiyor babami hastaneye goturdugumu dusunemiyorum. Tavsiye verir israr ederim ancak. Acitasyonu yanliz kalanlar ve ilgi meraklisi olanlar yapiyor malesef. Tum sorumluluğu almak zorunda degilsiniz ki

evet sevgi eksikse bile bizim için yeri gelip kendi gençliğinde bir sürü şeyinden feragat eden anne babalarımız için biz de elimizden geleni yapmalıyız.. en azından benim vicdanım bu yönde..

aynen ben de borç vermeyi anlamıyorum. bize harcadıklarını borç diyip geri isteseler ne hissederiz ? aile olmak zaten zor zamanda birlik olmak değil mi ?

Ya hastaneye götürmek tum sorumluluğu almak midir insan arkadaşını tek gondermez hastaneye sirf destek olmak adina ,
Ben şok oluyorum okudugum yorumlara gerçkten

Duygu sömürüsü bile olsa baba haklı. Babalar anneler çocuklarından ilgi bekleyebilir. Sizi eminim zamanında cok doktora götürmüştür. Simdi sıra sizde. Evladımız olunca kosarak yapıyoruz da anne babamıza niye yapmak bu kadar zor anlamıyorum

Ne ekersen aşına o çıkar kaşığına... Herkes yüreğinin ekmeğini yer hayatta, yüreğinizde yoksa oluşmuyorsa da bu duygular kimseye Hayırsız evlat merhametsiz demek haddimiz değil. Benim anam babam beni çabayla bu günlere getirdi ben de onların aynı çabayı hakettiklerini düşünüyorum.

Ya hastaneye götürmek tum sorumluluğu almak midir insan arkadaşını tek gondermez hastaneye sirf destek olmak adina ,
Ben şok oluyorum okudugum yorumlara gerçkten
Şok olmayın gerçekler bunlar. Çok gördüm böyle hastaneye tek gelen yaşlı teyzeler amcalar hep uzulurdum kendi kendime nasıl tek geliyorlar diye. Böyle oluyormuş demek

Şimdi düşündüm de çok kötü hissettim.
Annem için elimden geleni hep yaptım yapıyorum ama..
Biz rahmetli babamı hiç hastaneye götürmedik.
Ya tek başına gitti, ya da kaza geldi başına haberini alıp koştuk.
Anjiyosunu tek başına oldu. Kontrole kendi gitti.
Doktordan durumun iyi değil yorumunu tek başına duydu, ölüm korkusunu yalnız yaşadı.
Bize anlatmadı bile öldükten sonra arkadaşlarından duyduk.

Tek başına yapabiliyor diye mi akıl edemedik bilmem?
Oysa manevi desteği kim istemez yanında..

Sedyede acı içinde kıvranırken benim ağlamalarıma karşılık ''Bir şey yok kızım korkma. ''
diye beni sakinleştirmeye çalışması geldi gözümün önüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…