Konu çok tuhaf dimiTamam, o kadar dert etme. Hay allah ne demeliyim, nasıl teselli etsem bilemedim.
Bende kp seker iğnesi yapıyordum bikaç kere göbeğini acmak isterken epey açmıştı ama hasta dıye takmadım rahmetli oldu zatenAynısı benimde başıma geldi. ama ben babamı değil kayınpederi gördüm. Allahtan o beni görmedi arkasını dönük olduğu için. Çok utanmistim geçmiş olsun sanada
AhahaDemez bence sanmıyorum o da senin kadar garip olmuştur. Ayy aklıma geldi bu konuyu görünce. İlkokulda mıydık ortaokul da olabilir o zaman 8 yıldı ya ama küçüktük. Bir kız arkadaşımız geldi yanımıza ağlamaklı. "Annemle babamı aynı anda banyo yaparken çıplak gördüm neden tek yapmıyorlardı sizce?" dedi.Sabah kalkması gerekenden daha erken bir saatte kalkıp basmış anne babasını, ehehe. Biz de oturup kafa patlatmıştık acaba neden olabilirrr hmm diye. Beterin beteri var boşverin.
Dıger türlüsü daha fena ınan babam benı görmüştü banyodan Çıkarken 13 yaşlarında falandım sanırım ben normal havluya sarıldım Çıkarken denk geldi bısey olmaz heryerım kapalı diyordum kı giyinirken havlu nun altı katlanmış ama gördü mü bilmemBen de odadayim kacicam biraz ben de. Uyumus babam horluyor o takmamis herhalde . Bana dert oldu . Yalnız değilmişim konuyu iyiki açtım ya rahatladım biraz oh :)
Kayınpeder daha beter:)Aynısı benimde başıma geldi. ama ben babamı değil kayınpederi gördüm. Allahtan o beni görmedi arkasını dönük olduğu için. Çok utanmistim geçmiş olsun sanada
Ayy gece gece bu konu gerçekten komik geldi bana gülmekten bi haller oldu. Merak Etme böyle bi durum yaşamış biriyim unutulup gidiyor insanın aklına geldikçe gülesı geliyorKonu çok tuhaf dimiama üstünde durulmayacak gibi de değil ay ben de olsam bilemezdim ne desem. Uyumus babam ya o çok kizmadi galiba ya da o da utandı gitti uyudu falan. Yarına unutsam bari :)))
Ay bağırsa daha kotu olurdum. Keşke bagirmasaymis ya . Geçmiş olsun ,ben gibi olan varmış ya biraz rahatladım , sizin duruma da güldüm uzulmekle beraberBen de babam ve şeyini gördüm5 yaşında falan wc kapısinj bir açtım babam ve şeyi babam bir bağırdı travmam ikiye katlandi bağırmasa belki unuturdum ya da tek travmam olurdu ama olmadı
Ah keşke ya ses cikarmasam iyiydiAman koyver gitsin.Babisin zaten senin:)Keşke görmezlikten gelseydin bahsini geçirmeseydin.
Aa geçmiş olsun şuan utandım kendimdenBabam 3 ay yatalak oldu.Ben çok gördüm bu arada belki rahatlarsin:)Babisimiz onlar ha oğlumuz ha babamiz:)
Vefat etti 2008 deAa geçmiş olsun şuan utandım kendimden. Şimdi nasıl baban
İnşallah teşekkür ederim :)Unutulur bi şey olmazz..
Aynen ama beni görmedi kapıyı açtığım gibi kapatmış bulundum arkasını gördüm sadece.derler ya olmuşla ölmüşe çare yokKayınpeder daha beter:)
Bizi gormesi de daha beter
Sana da geçmiş olsun canım. İyiki görmemiş kayınpederin ekstra utanç olurmuş yoksa :)Aynısı benimde başıma geldi. ama ben babamı değil kayınpederi gördüm. Allahtan o beni görmedi arkasını dönük olduğu için. Çok utanmistim geçmiş olsun sanada
Başınız sağolsun bir de geçmiş olsun :)Bende kp seker iğnesi yapıyordum bikaç kere göbeğini acmak isterken epey açmıştı ama hasta dıye takmadım rahmetli oldu zaten
Ben iş üstünde gördümBen de odadayim kacicam biraz ben de. Uyumus babam horluyor o takmamis herhalde . Bana dert oldu . Yalnız değilmişim konuyu iyiki açtım ya rahatladım biraz oh :)
Ayy o hepten travmaa:)Ben iş üstünde gördüm
Unutuluyor merak etme ..
Küçükmmusun zaten unutmuştur o daDıger türlüsü daha fena ınan babam benı görmüştü banyodan Çıkarken 13 yaşlarında falandım sanırım ben normal havluya sarıldım Çıkarken denk geldi bısey olmaz heryerım kapalı diyordum kı giyinirken havlu nun altı katlanmış ama gördü mü bilmem
Haklısın canımannem rahmetli dedemin altını temizledi 3-4 ay inan bu en azından kazayla olmuş canım. yatalak hasta olup da altını temizlemenden daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?