Başın sağolsun Allah rahmet eylesinVefat etti 2008 de
Oyy resmen şok . Geçmiş geçmiş olsun :)))))Ben iş üstünde gördüm
Unutuluyor merak etme ..
Teşekkürler ben de bir şey yokmuş gibi davranicam bilincimden de siliklestirirsem tamamdır :)Yıllar önce bende yaşadım ama galiba sanırım arkadan gördüydüm ve saniyesinde farkedip ışık hızında kaçtım diye hatırlıyorum, silik biraz.. Ama o gördü mü bilmiyorum yaşanmamış gibi davranmıştım kendime de, utandım ama yok bir şey düşünme diye bastırmışım gibi anımsıyorum :) Öyle yapın artık siz de :)
Sağolasın kuzumAyy ben baban yine bişey yaptı sandım korkarak okudum ama sonra çok güldümAllah iyiliğini versin.. takma kafana geçer. .
Kurtarmaya çalışırken saçmaladım :))poposunu gördüm, bembeyaz
nedir ya ? /:
AhahaAyy bir de kreşte tuvaletteyken kızın biri şiddetle açtı kapıyı. Kapı bana çarptı ve düştüm. Kolum tuvalet giderine girdi. O daha büyük bir travmaydı. Kız nerden açtı şu konuyu, çocukluğumda saklı anılar çıktı açığa
Ahaha hakikaten ya bir sürü kişi varmış böyleMilletin ne kadar utanç verici anısı varsa sayende hatırladı.
Bende babayı! görmüştüm banyoda. Merak edip aralık kapıdan bakmıştım. küçüktüm ama. 6 - 7 yaşlarındaydım. Sonra o neydi diye annemi soru yağmuruna tuttuğumu hatırlıyorum. Annem babama anlatmış olacak ki. Ondan sonra evde banyo kapısı sıkı sıkı kilitlendi, anahtar deliği kapansın diye oraya bir şeyler asıldı falan.Konu çok tuhaf dimiama üstünde durulmayacak gibi de değil ay ben de olsam bilemezdim ne desem. Uyumus babam ya o çok kizmadi galiba ya da o da utandı gitti uyudu falan. Yarına unutsam bari :)))
Bunlar hep pipi lobisinin işi
AhahaBende babayı! görmüştüm banyoda. Merak edip aralık kapıdan bakmıştım. küçüktüm ama. 6 - 7 yaşlarındaydım. Sonra o neydi diye annemi soru yağmuruna tuttuğumu hatırlıyorum. Annem babama anlatmış olacak ki. Ondan sonra evde banyo kapısı sıkı sıkı kilitlendi, anahtar deliği kapansın diye oraya bir şeyler asıldı falan.merak etmiştim bayağı o ne diye.
Ne demeye kendinizi yorup yorum yapıyorsunuz madem saçma? Kibirinizi de alıp gidin.Off ne saçma yaşamlar. Çıplak insan görünce gülmek falan. Hele bir de öz babanızin penisi için babayı gördüm ifadesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?