babayı gördüm

Yıllar önce bende yaşadım ama galiba sanırım arkadan gördüydüm ve saniyesinde farkedip ışık hızında kaçtım diye hatırlıyorum, silik biraz.. Ama o gördü mü bilmiyorum yaşanmamış gibi davranmıştım kendime de, utandım ama yok bir şey düşünme diye bastırmışım gibi anımsıyorum :) Öyle yapın artık siz de :)

Teşekkürler ben de bir şey yokmuş gibi davranicam bilincimden de siliklestirirsem tamamdır :)

Ayy ben baban yine bişey yaptı sandım korkarak okudum ama sonra çok güldüm Allah iyiliğini versin.. takma kafana geçer. .

Ahaha güldürdün beni deliğe düştün yani resmen

Konu çok tuhaf dimi ama üstünde durulmayacak gibi de değil ay ben de olsam bilemezdim ne desem. Uyumus babam ya o çok kizmadi galiba ya da o da utandı gitti uyudu falan. Yarına unutsam bari :)))
Bende babayı! görmüştüm banyoda. Merak edip aralık kapıdan bakmıştım. küçüktüm ama. 6 - 7 yaşlarındaydım. Sonra o neydi diye annemi soru yağmuruna tuttuğumu hatırlıyorum. Annem babama anlatmış olacak ki. Ondan sonra evde banyo kapısı sıkı sıkı kilitlendi, anahtar deliği kapansın diye oraya bir şeyler asıldı falan. merak etmiştim bayağı o ne diye.

Ahaha yazık adama ya çok güldüm teşekkür ederim

Başlık çok komik olmamış gibi davranın. Evdekilere duşa girerken kapıyı kilitlemelerini söyleyin. Poposu bembeyaz kısmı da sıvama kısmı olmuş azıcık çok tatlısınız

Ay basliga ve anneye poposunu gordum bembeyazdi diyisinize koptuum
Bende kucukken baban banyodaykn yanlislikla kapiyi acmistm ama ben cidden sadc popoyu gormustm. Sonra babam bi sey gordunmu demisti annemle guluserek yok demistim hayla utanirm aklima geldikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…