Adamın ablası hizbullahcıları destekliyormuş. Bir kadın olarak o iğrenç fikirli varlıkları destekliyormuş. Adamın normal olması beklenemezTesettür mü öğretmiş başka birşey mi anlamadık ki olayı.maşallah konu sahibi de bir tülrü merakimizi gidermiuor.
Tanışma, nişanlılık döneminizde ne kadar tanıdınız birbirinizi? Bu yönlerini biliyor muydun?Etmiyorum ama napıcam bilmiyorum konuşmaya kalksam anlamıyor herşeyi kafana takıyorsun meseleleri uzatıp duruyorsun beni stres etme diyor
kadınların saçına taktıkları kadar kendi ç.kilerine sahip çıksalar sıkıntı kalmayacak. sapık herifler
Hangi merakınızı anlamadımTesettür mü öğretmiş başka birşey mi anlamadık ki olayı.maşallah konu sahibi de bir tülrü merakimizi gidermiuor.
Gerçekten sapıklar. Köküne kibrit suyukadınların saçına taktıkları kadar kendi ç.kilerine sahip çıksalar sıkıntı kalmayacak. sapık herifler
Çalışıyorum herkese cevap vermeye çalışıyorum edepli giyiniyorIsrarla sorup konu sahibinden cevap alamadığım konu bu, eşin nasıl giyiniyor, senin giyimini mi beğenmiyor diye iki defa sordum cevap vermemeyi tercih etti.
Hep beni suçlu çıkarıyorKötü hissedecek bir şey yok,koyun kapının önüne,ne bekliyorsunuz?
bileği görünüyor diye yapmışTesettür mü öğretmiş başka birşey mi anlamadık ki olayı.maşallah konu sahibi de bir türlü merakimizi gidermiyor.
O kombine uymamış diye sokak ortasında ayı gibi bağırıp küfür edeceğini hiç sanmıyorum.Tesettür mü öğretmiş başka birşey mi anlamadık ki olayı.maşallah konu sahibi de bir türlü merakimizi gidermiyor.
Siz de hemen kadınlara sallayın.öyle olmayan kadın da çok.ama bunlar er geç içindeki pisliği döküyor illaki.Bu hadsiz adamlara bu cesaret bir günde gelmiyor biliyoruz değil mi? Ufak ufak başlıyor. Ama bazı kadınlar ne diyor? "Ah ne güzel beni sahiplendi. Ay ne tatlı beni kıskandı". Yavru kediyiz ya çünkü biz. Biri sahiplenmezse vahşi doğada ölür gideriz. İlk müdahelede ver ayarı, bak bir daha yapıyor mu.
Boşanacaksınız. O mal değneği kılıklı heriften bir halt olmaz.Şaka gibi ya ben napcam bilmiyorum eşime soğumaya başladım
Boşansam da herkese benı suçlu anlatacakAy yerim ya daha 24 yaşındasınız
İnşallah boşanırsınız ve bu parazit kılıklı hizbullahcıdan ömür boyu kurtulursunuz
Katip adam hizbullahcıO kombine uymamış diye sokak ortasında ayı gibi bağırıp küfür edeceğini hiç sanmıyorum.
Her gün aynı adamın kahrını çekmek için motivasyonunuz nedir gerçekten merak ediyorumDün akşam dışarı çıkarken babet giydiğim için eşim sokakta bana küfür etti ve bağırdı çekiştirdi beni . Aynaya hiç bakmıyor musun ben bile senden düzgünüm şu haline bak vs dedi üzerimde trençkot (uzun ) ve bol pantolon vardı kapalıyım . Eşim bana tuhaf ve daha da baskılayıcı davranmaya başladı artık evliliğimde çok bunalıyorum baya ağladım ergen gibi ağlama diyor bana sonra sarıp sarmaladı fakat artık içimde bir soğukluk oluşmaya başladı eşime karşı çünkü aramızda karşılıklı saygıyı zedeledik . Benim öfkelenmelerim olduğu için terapi aldım düzeldim fakat şimdi de o bağırıp çağırmaları artırdı şakasına bana karı diye hitap etmeye başladı yok beni yıka yok üstümü çıkar yok ergen . Kötü hissediyorum artık
Bakımsız geziyorsun diye küfür eden de var, ayı gibi bağıran da.manyaklardan manyak beğen.O kombine uymamış diye sokak ortasında ayı gibi bağırıp küfür edeceğini hiç sanmıyorum.
Evlenınce öğrendim ben nerden bileyim yaAblaları hüdaparı destekleyen bir adam bileğinizin görülmesine tepki gösterdi. Bunu baştan söyleseydiniz keşke, taşlar daha kolay yerine otururdu. Ablaları hüdapar destekliyorken eşiniz tip'i desteklemiyordur diye düşünüyorum. demek ki onun da zihin yapısı ablalarıyla benzer noktada.
Anlatsın? Aileniz yanınızda olmaz mı? Memurum diyorsunuz sizin için boşanmak birçok kadına göre daha kolayBoşansam da herkese benı suçlu anlatacak
Hanımefendi bakın edepli giyinmekten kastınız ne anlaşılmıyor. Burada her yerden farklı kültürlerle yetişmiş insanlar var. Herkesin edep anlayışı farklıdır. Açıkça şu konuyu yazsanız da insanlar da fikir verse. Eşiniz sizin giyiminizi beğenmiyor, hiçbir yetiniz görünmesin mi istiyor? Kendi nasıl giyiniyor. Devlet memuru dediniz, işe giderken takım elbise giyip kıravat takıyor mu mesela.Çalışıyorum herkese cevap vermeye çalışıyorum edepli giyiniyor
Evet çalışıyorum devlet memuruyum güzel de kazanıyorumÇalışıyor musunuz? Böyle bir adamı çekme motivasyonunuz nedir ?
Siz de hemen kadınlara sallayın.öyle olmayan kadın da çok.ama bunlar er geç içindeki pisliği döküyor illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?