- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi NeseliOlkiGencKalasin
-
ONLAR KARABORSACI ARTIK.NORMALDE SON 140-160 ARASIYDI CİCİBEBEĞİM AMA PİYASADA BULUNMADIĞI İÇİN MALESEF O ŞEKİLDE FİYAT VERENLERDE VARcici bebegim çok pahalı 1000 küsür
Nerden buldunuz aceba ben de ariyorum da dondurma yiyen bir de hasta baby alive var onlardan ben de ariyorum da bulabilecegim bir site ya da arkadas varsa bana da soyleyebilir misinizDondurma yiyen bulundu
Canım faceden buldum. Görürsem yazarımNerden buldunuz aceba ben de ariyorum da dondurma yiyen bir de hasta baby alive var onlardan ben de ariyorum da bulabilecegim bir site ya da arkadas varsa bana da soyleyebilir misiniz
Cok sevinirim canim yaCanım faceden buldum. Görürsem yazarım
Cok sevinirim canim ya
Nerden aldin canim ozellikle onu arıyorumDondurma yiyenin sıfırını 70 e aldım ben
canim cici bebegimi satan biri var hem de kutulu yalniz sahis 2 oyuncak birden satiyor 360lirayaHala arıyorummmmmmmmmmmmm
Facete gordumCan
canim cici bebegimi satan biri var hem de kutulu yalniz sahis 2 oyuncak birden satiyor 360liraya
Nerden aldin canim ozellikle onu arıyorum
Tesekkur ederim mesajinizi yeni gordum atta oyuncakta buldum tesekkurlerSizin için bugün bakabilirm aldığım yere isterseniz
Ne kadar diyosunuzaksesuarları tam canım bebegım altını kırleten su ıcıp mama yıyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?