Baya az kalmış. Çabucak geçer erken test yapma gafletinde bulunmaBenim daha bata 4 gün var geçmiyor zamann
Benim reglden bikac gün önce leke geldi hatta ben regl sandim annemde belki üstüne goruyodundur demisti canim sonra regl 10gun geçti öyle gebeliği ogrenmistim ama ilk gebeligimde gogus ucum kahverengi olmaya baslamisti bulantı vs yoktu ikinci de çok hafif bulantı oluyodu sadece
Aynen öyle herkeste bulantı vs vs olcak diye bisey yok vucutla alakalı yerleşme kanaması bile herkeste olmuyo benim 1.de olmadı 2.de oldu mesela biraz sabredip zamana bıraksak ama iste dayanamiyoruzCok da belirti olmamis demek ki cogu zaman belirti aramanin anlami yok da iste bilerek isteyerek denerken oyle olmuyor
Ya zaten bilimsel olarakta adet geciktikten sonra belirtiler çıkıyor ama biz psikolojik olarak öyle iyi hazırlıyoruz ki gebe olmadan gebe gibiyizCok da belirti olmamis demek ki cogu zaman belirti aramanin anlami yok da iste bilerek isteyerek denerken oyle olmuyor
Evet birazda psikolojik galiba kendimizi dinlediğimiz için belkide geçen aylarda dk başı bulantı baş dönmem oluyodu kesin hamileyim diyodumYa zaten bilimsel olarakta adet geciktikten sonra belirtiler çıkıyor ama biz psikolojik olarak öyle iyi hazırlıyoruz ki gebe olmadan gebe gibiyiz
Bende 2 ay önce o kadar emindim ki hamile olduguma regli başlangıcım gelmiş hala diyorum acaba yerleşme mıEvet birazda psikolojik galiba kendimizi dinlediğimiz için belkide geçen aylarda dk başı bulantı baş dönmem oluyodu kesin hamileyim diyodumama yoktu
İşte umut dünyası napalimBende 2 ay önce o kadar emindim ki hamile olduguma regli başlangıcım gelmiş hala diyorum acaba yerleşme mı
Bende 2 ay önce o kadar emindim ki hamile olduguma regli başlangıcım gelmiş hala diyorum acaba yerleşme mı
Nasipse olursa ilk olucak işte ilkin verdiği bir acemilikde var galiba ne olsa ne hissetsem diyorum hamilelik belirtisiİşte umut dünyası napalim
Hadi inşallah bu ay olurNasipse olursa ilk olucak işte ilkin verdiği bir acemilikde var galiba ne olsa ne hissetsem diyorum hamilelik belirtisi
Aynı şekilde geçen ay her belirtiyi yaşadım ama sonuç negatifEvet birazda psikolojik galiba kendimizi dinlediğimiz için belkide geçen aylarda dk başı bulantı baş dönmem oluyodu kesin hamileyim diyodumama yoktu
Testler artık çok yanıltıyor maalesef ama inanıyorum bu yazı hamile kapatıcazGecen ben oyleydim bi de testte pozitif gordum yanlismis regl oldum hala yerlesmedir yaa belki diyodum
Ama zaten gebelikte regl agrilariyla aynı belirtiler oluyo mesela gogus sizlamasi kasık ağrısı vs vs inanki olmayınca olmuyo benim ilk oğlumda sürekli belirti aradım yok ağrı sızı en ufak yoktu sadece gogus ucu koyulasti biz aslında herseyi belirti olarak görüyoruz şuan nerem ağrısı gebeliktendir diye düşüne düşüne kafayı yiycemElizabethBennettt evet bende aynı şekilde şuan bir kıpırtı bile yok. Bence mutlaka belirti oluyordur ama anlaşılmıyordur bazıları hafif yaşıyordur diye düşünüyorum. Çünkü benim ilk gebelikte her türlü belirtim vardı ama takık olmadığım için regl günü test yapmıştım. Bir hafta öncesinden belim ağrımıştı sabaha kadar uyutmamıştı arada sırada koku hassasiyetim vardı üşüyordum falan o zamanlar kış olduğu için gebelik diye düşünmedim hiç bunları sonradan farketmiştim. Düşünsene sperm dölleniyor rahme yerleşiyor o anda ağrı olmaması mümkün değil givi geliyor bana
Aynen her ay olan belirtiler bu ay hiç yok bugün ilk kez bikac saniye sağ göğsüm sızladı geçti 3 4 aydır akintim başlamıştı bu ay oda kesildiHayalim kizim evet zaten birebir nerdeyse ama yerleşme anında bence mutlaka bir belirti oluyor diye düşünüyorum biz şuan kafayı taktık her şeyi ona yoruyoruz. Örneğin benim ilk gebelikte oda parfümü çok güzel kokmuştu sonra geçti dedim ki saçmalama böyle belirti mi olur falan o ay öğrendim. Karnım ağrıyor sanıyordum oysaki rahmimmiş akıntım regl günü gelmişti sanki su gibi altıma yaptım sanmıştım ama şuan biz akıntı görünce direk aaa acaba mı diyoruz ben herkeste bi ışık verdiğini düşünüyorum çoğumuz yanlış anlıyor çoğumuz anlamıyor şuan da hiç belirtim yok mesela 27sinde çatlama oldu gerçi erkendir diyeceğim ama aslında tam yerleşme zamanı ağrı sızı olacaksa bu zaman başlamalı mantıken
Cesaret edemiyorum aslında yapmayaB
Baya az kalmış. Çabucak geçer erken test yapma gafletinde bulunmaİnşallah pozitifi görürsün canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?