Cok da belirti olmamis demek ki cogu zaman belirti aramanin anlami yok da iste bilerek isteyerek denerken oyle olmuyor

Cok da belirti olmamis demek ki cogu zaman belirti aramanin anlami yok da iste bilerek isteyerek denerken oyle olmuyor
Aynen öyle herkeste bulantı vs vs olcak diye bisey yok vucutla alakalı yerleşme kanaması bile herkeste olmuyo benim 1.de olmadı 2.de oldu mesela biraz sabredip zamana bıraksak ama iste dayanamiyoruz

Ya zaten bilimsel olarakta adet geciktikten sonra belirtiler çıkıyor ama biz psikolojik olarak öyle iyi hazırlıyoruz ki gebe olmadan gebe gibiyiz
Evet birazda psikolojik galiba kendimizi dinlediğimiz için belkide geçen aylarda dk başı bulantı baş dönmem oluyodu kesin hamileyim diyodum ama yoktu

ElizabethBennettt evet bende aynı şekilde şuan bir kıpırtı bile yok. Bence mutlaka belirti oluyordur ama anlaşılmıyordur bazıları hafif yaşıyordur diye düşünüyorum. Çünkü benim ilk gebelikte her türlü belirtim vardı ama takık olmadığım için regl günü test yapmıştım. Bir hafta öncesinden belim ağrımıştı sabaha kadar uyutmamıştı arada sırada koku hassasiyetim vardı üşüyordum falan o zamanlar kış olduğu için gebelik diye düşünmedim hiç bunları sonradan farketmiştim. Düşünsene sperm dölleniyor rahme yerleşiyor o anda ağrı olmaması mümkün değil givi geliyor bana

Ama zaten gebelikte regl agrilariyla aynı belirtiler oluyo mesela gogus sizlamasi kasık ağrısı vs vs inanki olmayınca olmuyo benim ilk oğlumda sürekli belirti aradım yok ağrı sızı en ufak yoktu sadece gogus ucu koyulasti biz aslında herseyi belirti olarak görüyoruz şuan nerem ağrısı gebeliktendir diye düşüne düşüne kafayı yiycem

Hayalim kizim evet zaten birebir nerdeyse ama yerleşme anında bence mutlaka bir belirti oluyor diye düşünüyorum biz şuan kafayı taktık her şeyi ona yoruyoruz. Örneğin benim ilk gebelikte oda parfümü çok güzel kokmuştu sonra geçti dedim ki saçmalama böyle belirti mi olur falan o ay öğrendim. Karnım ağrıyor sanıyordum oysaki rahmimmiş akıntım regl günü gelmişti sanki su gibi altıma yaptım sanmıştımama şuan biz akıntı görünce direk aaa acaba mı diyoruz ben herkeste bi ışık verdiğini düşünüyorum çoğumuz yanlış anlıyor çoğumuz anlamıyor şuan da hiç belirtim yok mesela 27sinde çatlama oldu gerçi erkendir diyeceğim ama aslında tam yerleşme zamanı ağrı sızı olacaksa bu zaman başlamalı mantıken

Hayalim kizim yani demek istediğim regl ile birebir ama bebek varsa regl belirtileri daha erken ve yavaş yavaş başlıyor gibi bence. Herkeste geçerli sayılmaz ama belirtisiz öğrenenler daha az onlarda farketmiyor diye düşünüyorum

Aynen her ay olan belirtiler bu ay hiç yok bugün ilk kez bikac saniye sağ göğsüm sızladı geçti 3 4 aydır akintim başlamıştı bu ay oda kesildi chat cptye göre bugün ve yarın yerleşme kanaması olması lazim oda yok yok Allah yok

akantus sen ne alemdesin kızzz ? Geçen ay benimde kasık batması ara sıra ateş vardı akıntım her gün vardı bu ay bende de hiçbiri yok dur bakalım belirtisiz hamile kalırsak şuan kendi söylediklerimi çürütmüş olcam ama sanmıyorum şuan hiç akıntının a sı yok ilk gebelikte benim bir hafta sonra tam bel ağrım vardı üç gün hastayım regl erken gelecek diye gezmiştim ortalıkta herkese regl olcam diyordum

Kendimi test yapmamak için o kadar zor tutuyorum ki negatif çıkacağını bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…