Yok canım maalesef bi akıntı artışı oldu o da bugün o kadar

Evet eminim iyi gelecek sana

Ahh o meme hassasiyeti bu ay yumurtlamadan beri vardı düşün bendeki hayal kırıklığını reglim erken geldi bide, artık belirti falan bakmıcam ya beklentiyi de indirdim sıfıra en iyisi akışa bırakmak

Merhaba canım.
Yani doğru söyledin sende öyle oldu diye herkeste olacak deyilki İnşallah hamile kalırım bu ay uzun zamandır bekliyorum.
Ben okuyup araştırdığım kadarıyla o kadar benim gibi olup pozitif olanlar varkii.
İnşallah hepimiz dileğimize kavuşuruz

benim de ne regl var ne de gebelik, stresten gecikti belki. regl olsam da yeni döngüye ve denemelere başlasam istiyorum artık

ElizabethBennettt evet 36.9 çıktı sabah uyandıgımda ayaklarımın altı yanıyordu zaten geçti şuan regl öncesi oluyor bana bu onu saymıyorum o yüzden akıntı vs de yok valla

ElizabethBennettt evet 36.9 çıktı sabah uyandıgımda ayaklarımın altı yanıyordu zaten geçti şuan regl öncesi oluyor bana bu onu saymıyorum o yüzden akıntı vs de yok valla

Guzel yuksek seyre devam ediyor. Benimki de yine yuksekti bu sabah. Dun biraz lekelenme gordum ama sonra devam da etmedi suanlik hala bisey yok tetikteyim test yapmiyorum regl gelecek diye

ElizabethBennettt 2 gün daha bekle bakalım gelmezse yaparsın yüksek ama herhangi bi ağrı sızı yok ben hep belirti arayıp duruyorum ya

O kadar belirtisizim ki anlatamam. Regl belirtim de yok yani bu ay. Mesela yuzumde ufak bi sivilce falan cikardi reglden once o da yok. Meme dolgunlugu var hala. Dusunmekten psikolojim iyice alt ust oldu olacaksam da olayim bitsin bu cile kafasindayim

Ya belki geç dollenmedir ve şuan yerleşme kanamasidur belki iyiye yoralim biz yinede regl olmayama kadar umut var bence

Sen hatirliyomusun 2 hamileliginde erken gebelik belritisi hissettigini?
Benim reglden bikac gün önce leke geldi hatta ben regl sandim annemde belki üstüne goruyodundur demisti canim sonra regl 10gun geçti öyle gebeliği ogrenmistim ama ilk gebeligimde gogus ucum kahverengi olmaya baslamisti bulantı vs yoktu ikinci de çok hafif bulantı oluyodu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…