- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Yok canım maalesef bi akıntı artışı oldu o da bugün o kadarEvet temmuzda esimle ayriyiz. Valla iyi de olacak ben cok yiprandim suan. O kadar ugrastim ki ozellikle son 2 ay gitmeden olsun diye yapmadigim yemedigim sey kalmadi. Her sabah alarm kurup ates olcmeye kadar takip ettim. Biraz kafa dagitmak iyi gelecek bana. Seninki de yaklasiyor hic mi belirti yok?
Evet eminim iyi gelecek sanaEvet temmuzda esimle ayriyiz. Valla iyi de olacak ben cok yiprandim suan. O kadar ugrastim ki ozellikle son 2 ay gitmeden olsun diye yapmadigim yemedigim sey kalmadi. Her sabah alarm kurup ates olcmeye kadar takip ettim. Biraz kafa dagitmak iyi gelecek bana. Seninki de yaklasiyor hic mi belirti yok?
Regl geldi bende biraz uzaklaştım kuzum ya ama girip bakıyorum buraya gnde 1, bu arada çörek otu bal tarçın kürüne başladım senin durum ne balımpandelaA sende yok oldun nerelerdesiinn
Ahh o meme hassasiyeti bu ay yumurtlamadan beri vardı düşün bendeki hayal kırıklığını reglim erken geldi bide, artık belirti falan bakmıcam ya beklentiyi de indirdim sıfıra en iyisi akışa bırakmakMeme hassasiyetine hic takilmayin bence benim regl 4 temmuz, 26 hazirandan beri meme hassasiyetim var ama dun baktim hafif lekelenme gelmis regl geliyor. Zaten baska belirtim de yoktu ama erken meme hassasiyetinden umutlanmistim… her ay ayri bi hayal kirikligi
Yapmadim canim dun cok az lekelenme gordum sinirlerim bozulduelimdeki testi bosa harcamayayim dedim bekleyecegim regli anlayacagin…
Merhaba canım.merhabaLavinn9 , umudunu kırmak istemem ama ilk ay Femara ilacı kullandıktan sonra sürekli tek taraflı (sağ) kasık ağrım oldu yumurtlama ve sonrasında. Normalde sadece adet olacağım gün karnım ağrırdı. Benim de şiddetli oldu biraz daha dayanamasaydım acile gidecektik. Sonrasında regl oldum. Her belirtiyi gebeliğe yoruyordum sonrasında şok üzüldüm. İlk hormon ilaçları kullanıldığında böyle etkileri olabiliyormuş. Bu ay ağrılarım daha da azaldı mesela. Tek tavsiyem çok ümitlenme insanın psikolojisi bozuluyor. Ama herkeste aynı şeyler olacak diye bi durum da yok, umarım hamilesindir
Ahh o meme hassasiyeti bu ay yumurtlamadan beri vardı düşün bendeki hayal kırıklığını reglim erken geldi bide, artık belirti falan bakmıcam ya beklentiyi de indirdim sıfıra en iyisi akışa bırakmak
ElizabethBennettt evet 36.9 çıktı sabah uyandıgımda ayaklarımın altı yanıyordu zaten geçti şuan regl öncesi oluyor bana bu onu saymıyorum o yüzden akıntı vs de yok valla
ElizabethBennettt 2 gün daha bekle bakalım gelmezse yaparsın yüksek ama herhangi bi ağrı sızı yok ben hep belirti arayıp duruyorum ya
benim de ne regl var ne de gebelik, stresten gecikti belki. regl olsam da yeni döngüye ve denemelere başlasam istiyorum artık
Bende beklemedeyim halaRegl geldi bende biraz uzaklaştım kuzum ya ama girip bakıyorum buraya gnde 1, bu arada çörek otu bal tarçın kürüne başladım senin durum ne balım
Her seferinde düşünmücem artık diyorum ama düşünmeden edemiyorumNe zaman ki gercekten akisa birakmayi basaracagiz o zaman olacak bence
Ya belki geç dollenmedir ve şuan yerleşme kanamasidur belki iyiye yoralim biz yinede regl olmayama kadar umut var benceO kadar belirtisizim ki anlatamam. Regl belirtim de yok yani bu ay. Mesela yuzumde ufak bi sivilce falan cikardi reglden once o da yok. Meme dolgunlugu var hala. Dusunmekten psikolojim iyice alt ust oldu olacaksam da olayim bitsin bu cile kafasindayim
Ya belki geç dollenmedir ve şuan yerleşme kanamasidur belki iyiye yoralim biz yinede regl olmayama kadar umut var bence
Benim reglden bikac gün önce leke geldi hatta ben regl sandim annemde belki üstüne goruyodundur demisti canim sonra regl 10gun geçti öyle gebeliği ogrenmistim ama ilk gebeligimde gogus ucum kahverengi olmaya baslamisti bulantı vs yoktu ikinci de çok hafif bulantı oluyodu sadeceSen hatirliyomusun 2 hamileliginde erken gebelik belritisi hissettigini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?