Insallah canım benım ınsallah . Allah yızımuze baksınBozma bozma moralini olacak inşallah hayırlısı ile canımumutlu olcazz ♀
Anladım canım.
Benim 8 dpo Pazar gecesi orta şiddette rahim bölgesinde ağrı oldu iki bacağıma da vurdu kivrandirdi rahatsız ediciydi ama dayanabiliyordum. Böyle saatlerce sürdü. Sonra geçti ve bu ağrıdan sonra sarımsı krem akıntım oldu ama hafif aşırı yoğun değil.
Ben mantıksal düşünmeyi severim. Düşünüyorum diyorum normal bir döngüde gebelik oluşmamış herhangi bir döngüde böyle ortasında ağrı olmazdı. Yani adet mi oldun bitti mi sonrasında belki yumurtlama ağrısı oda genelde tek taraflı kasık ağrısı dir benim dediğim gibi değil. Sonrasında belki ufak tefek sızılar olabilir ama onun dışında şiddetli adet ağrısı olmaz. Adet gününe yaklaşana kadar, o da adetten bir iki hadi üç gün önce olsun. Bu yüzden ben tamda yerleşme döneminde denk gelen bu ağrıyı ve artı akıntıyı erken gebelik belirtisi olarak kabul ederim.
Chate de sordum benle aynı fikirde neden çünkü mantıklı.
Ha, ağrı olmaması gebeliği asla elemez kimisinde hiç belirti olmaz, ancak var olan bir durum varsa bu da şüpheyi arttırır sadece.
Aynen kızŞuan benim bile kan veresim geldi inanır mısın ama pazartesiyi bekleyeceğim ya da Salı
Yavrum çatlamadan beri yaşadıkların regl habercisi miydi yani bana bu mantıklı gelmiyor açıkçası
Şuan benim bile kan veresim geldi inanır mısın ama pazartesiyi bekleyeceğim ya da Salı
Yavrum çatlamadan beri yaşadıkların regl habercisi miydi yani bana bu mantıklı gelmiyor açıkçası
Valla geçen ayda bir şeyler yaşadım hamileyim sandım şimdi testlerde bile pozitif yok kan versem bir şey çıkar mı kiVallaha civcivimm aklımda geçmedi de değil versen Miki diye düşündüm vallaha ama ona da erken olabilir mi
e benim de ağrım sızım ypk şuan 3 4 gün önce vardı sadece abartı değildi. Akıntı desen 0. Benziyor ve çatlamadan bu yana olması beni düşündürüyor. Regle yakın olsa evet haklısın ama uzun zamandır varValla geçen ayda bir şeyler yaşadım hamileyim sandım şimdi testlerde bile pozitif yok kan versem bir şey çıkar mı kisadece bu sefer dikkatimi çeken iğne gibi batmalar o da her türlü olabilir kesin belirti değil akıntım bile kesildi bel ağrım azaldı kasık bölgemde ağrı var sadece birde sivilcelerim çıktı yüzümde adetten önce oluyor. Elim dokundu diyor yanıyorsun adet öncesi oluyorum genelde
Ben bunu yaşadım tam da dediğin zamandaAynen kızCivcivimmm su yazımı bir oku mantıklı düşün
Eeeee bende mi senin gibi düşüneyim şimdi napimBen bunu yaşadım tam da dediğin zamandakozlara da dedim ağrıdan yatamadım offff bu kadar benzer belirtilere hamile çıkmayacağım gibi geliyor yaa
Canimmm benim sağlıkla gelsin insallah çok güzel artmış masallahhhhKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
e benim de ağrım sızım ypk şuan 3 4 gün önce vardı sadece abartı değildi. Akıntı desen 0. Benziyor ve çatlamadan bu yana olması beni düşündürüyor. Regle yakın olsa evet haklısın ama uzun zamandır var
Ayy ne diyorsunuz yani vereyim mi kan 600 tlEeeee bende mi senin gibi düşüneyim şimdi napim
Ahahhahaha kız çok mutlu oldum varyaa 5 in üstünde görsem daha çok mutlu olucammYa sen şaka mısın artacağını biliyordumm hissediyorum senin içinde dedimm güzelce artsın inşallah
Belki o zaman döllenme oldu yerleşme olmadı ? Belki şuan yerleşiyor bilemezsin. Heveslendirmek istemem ama umutsuz olma bak gözümüzle görüyoruz her an her şey olabiliyorBen bunu yaşadım tam da dediğin zamandakozlara da dedim ağrıdan yatamadım offff bu kadar benzer belirtilere hamile çıkmayacağım gibi geliyor yaa
Elhamdülillah aminn Rabbim hepimize mutlu hayırlı haberler almamızı nasip etsinnCanimmm benim sağlıkla gelsin insallah çok güzel artmış masallahhhh
Ben para vermezdim regl gecikirse giderdim sanırımAyy ne diyorsunuz yani vereyim mi kan 600 tlNe yapayım ya çıkmazsa da zaten yok erkenden öğrenmiş olurum
Bu arada benide hamile yerine koydum gibi oldu benzer belirtiler dediğin içinbu kadar benzer belirtilere hamile çıkmayacağım gibi geliyor yaa
Kızzzzz D dahacokerkenBelli olmaz belki sabaha bile snaa göz kırpabilir testleraynı zaman çatlamıştık sat 6 agustostu benimde aşırı sevindim şuan en az kendim kadarrrrrr
Bu arada Artimed ovi testi baya belirgin çıkmıştı doğru göstermiş demek ki
Bebeğimm kesin var merak etme stres yapmaaa çok sevindim çokk umut oldunuz banaAhahhahaha kız çok mutlu oldum varyaa 5 in üstünde görsem daha çok mutlu olucammartışı artık sadece idrarda takip edebîliriz inşAllah
Az kaldı kizzz sık dişini bekle adet gününü bekle bak ben idrar testi bile yapmıyorum beklicem 31 Ağustos veya 1 EylülüAyy ne diyorsunuz yani vereyim mi kan 600 tlNe yapayım ya çıkmazsa da zaten yok erkenden öğrenmiş olurum
Az kaldı kizzz sık dişini bekle adet gününü bekle bak ben idrar testi bile yapmıyorum beklicem 31 Ağustos veya 1 Eylülü
Dur senin için chate soracam benim testin görselini atıp soracambekle anam bekle
Yaaaa tebrik ederim çok güzel haberKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Ne testi bacım anlamadımDur senin için chate soracam benim testin görselini atıp soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?