Şuan benim bile kan veresim geldi inanır mısın ama pazartesiyi bekleyeceğim ya da Salı

Yavrum çatlamadan beri yaşadıkların regl habercisi miydi yani bana bu mantıklı gelmiyor açıkçası
Aynen kız Civcivimmm su yazımı bir oku mantıklı düşün

Şuan benim bile kan veresim geldi inanır mısın ama pazartesiyi bekleyeceğim ya da Salı

Yavrum çatlamadan beri yaşadıkların regl habercisi miydi yani bana bu mantıklı gelmiyor açıkçası
Vallaha civcivimm aklımda geçmedi de değil versen Miki diye düşündüm vallaha ama ona da erken olabilir mi
Valla geçen ayda bir şeyler yaşadım hamileyim sandım şimdi testlerde bile pozitif yok kan versem bir şey çıkar mı ki sadece bu sefer dikkatimi çeken iğne gibi batmalar o da her türlü olabilir kesin belirti değil akıntım bile kesildi bel ağrım azaldı kasık bölgemde ağrı var sadece birde sivilcelerim çıktı yüzümde adetten önce oluyor. Elim dokundu diyor yanıyorsun adet öncesi oluyorum genelde

e benim de ağrım sızım ypk şuan 3 4 gün önce vardı sadece abartı değildi. Akıntı desen 0. Benziyor ve çatlamadan bu yana olması beni düşündürüyor. Regle yakın olsa evet haklısın ama uzun zamandır var

Eeeee bende mi senin gibi düşüneyim şimdi napim
Ayy ne diyorsunuz yani vereyim mi kan 600 tl Ne yapayım ya çıkmazsa da zaten yok erkenden öğrenmiş olurum

Ben bunu yaşadım tam da dediğin zamanda kozlara da dedim ağrıdan yatamadım offff bu kadar benzer belirtilere hamile çıkmayacağım gibi geliyor yaa
Belki o zaman döllenme oldu yerleşme olmadı ? Belki şuan yerleşiyor bilemezsin. Heveslendirmek istemem ama umutsuz olma bak gözümüzle görüyoruz her an her şey olabiliyor

bu kadar benzer belirtilere hamile çıkmayacağım gibi geliyor yaa
Bu arada benide hamile yerine koydum gibi oldu benzer belirtiler dediğin için Ben hamileymişim benim belirtilerimle bir belirti yaşayıp tersine hamile olmadığını düşünüyorsun bak nasıl pozitife çevirdim ama öyle anlaşıldı gerçekten

Deluuuu senin kedon sana sirnaşmaya başlamadı mi sen demedin mi bunu

Bende o yok bak iki tane kedom var herzmaanki halleri birtanesi uzaktan oynar biride boyna dibine gelir gider masaj yapar ama hep böyle zaten napacuuuuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…