- 29 Aralık 2024
- 2.244
- 1.329
- 48
Regle 2 3 gün kala ovu testi deniycekmisin canimakantus sen ne alemdesin kızzz ? Geçen ay benimde kasık batması ara sıra ateş vardı akıntım her gün vardı bu ay bende de hiçbiri yok dur bakalım belirtisiz hamile kalırsak şuan kendi söylediklerimi çürütmüş olcam ama sanmıyorum şuan hiç akıntının a sı yok ilk gebelikte benim bir hafta sonra tam bel ağrım vardı üç gün hastayım regl erken gelecek diye gezmiştim ortalıkta herkese regl olcam diyordum
Aynı benS seraysss77 ben senin yerinde olsam oooo testleri bitirmiştim sabredebiliyorsan dayan tabiki helal sana
Bende ovu yapmayı düşünüyorum bakalım ama nisanda 25inde pikti sonra regle 2 3 gün kalasını 2gun üst üste yaptım yine pikçıktı dedim evet benimde böyle cikicak ama burdan dedilerki tekrar yumurtluyosun sonra reglde olmadım tam 35gun geçti bu ay öyle olmaz insallahHayalim kizim evet bebiş denemeyi düşünüyorum ayın 8nde falan zaten gebelik te yaparım ben kesin tutamam kendimi
Kiz bende zaten yumurtlamamjsim demekki regl olmadığıma goreHayalim kizim ben hiç ikinci kez yumurtlamadım ya şimdi senin çatlama 26sıydı demi.. yaptığın iyi olmuş 2. Kez yumurtlama demek değerlendirme demek. Regl gecikiyor ama bi şans daha resmen
Bende bu ay yumurtlama bile yokakantus sen ne alemdesin kızzz ? Geçen ay benimde kasık batması ara sıra ateş vardı akıntım her gün vardı bu ay bende de hiçbiri yok dur bakalım belirtisiz hamile kalırsak şuan kendi söylediklerimi çürütmüş olcam ama sanmıyorum şuan hiç akıntının a sı yok ilk gebelikte benim bir hafta sonra tam bel ağrım vardı üç gün hastayım regl erken gelecek diye gezmiştim ortalıkta herkese regl olcam diyordum
Sakınnnn yapmaaaaaKendimi test yapmamak için o kadar zor tutuyorum ki negatif çıkacağını bile bile
Büyük oğlumu sürekli eczaneye yollayıp erken gebelik testi aldiriyorum heyecanla bekliyoruz sonuç yokakantus ay keşke birileri saklasa bide eşimden gizli aldım ben saklıyorum kızıyor o ben 7sinde başlarım artık
Devam ediyorum. Yeni test sipariş ettim bakalım ya adet ya ovülasyon görene kadar devam hahahahaakantus burda birisi kimdi hatırlamıyorum reglin son günü yumurtlama görmüş umarım kaçmamıştır ama geç yumurtlayacaksın belki de devam et takibe
Duygu durumu 2 gündür var bende ve bu ara havalardanmidir nedir sabahları öyle uyuyasım geliyoRegl ve erken gebelik belirtileri çok benzer olabilir ama bazı küçük farklar şunlardır:
1. Göğüslerde değişim:
- Regl: Ağrı ve şişlik adetle geçer.
- Gebelik: Hassasiyet artarak devam eder, uçları koyulaşabilir.
2. Karın/bel ağrısı:
- Regl: Daha şiddetli ve adet öncesine yakın başlar.
- Gebelik: Daha hafif, batma/gerilme şeklinde olabilir.
3. Akıntı:
- Regl: Genelde kuruma ya da jel gibi akıntı olur.
- Gebelik: Sürekli kremsi-beyaz, kokusuz akıntı devam eder.
4. Duygu durumu:
- Regl: Sinirlilik, gerginlik kısa sürelidir.
- Gebelik: Duygusallık, ağlama isteği daha belirgindir.
5. Vücut sıcaklığı:
- Regl: Yumurtlamadan sonra artar, adetle düşer.
- Gebelik: Yüksek kalmaya devam eder.
6. Diğer erken gebelik belirtileri:
- Mide bulantısı
- Koku hassasiyeti
- Yorgunluk
- Hafif lekelenme (yerleşme kanaması)
Kesin ayrım için test şarttır çünkü her kadında farklılık gösterebilir.
Chatgpt diyor
Yok canım gecmiyo vallahi bugün daha 6.gunum catlamadan sonra seninde 5 oluyo zaman degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?