Regle 2 3 gün kala ovu testi deniycekmisin canim

Hayalim kizim ayyyy bi ara bütün paramı testlere vermiştim kürtajdan sonra o kadar kafam gitmiş ki sonradan kendime acıdım resmen elimde şuan 12 test var 10lu almıştım bide ovilasyon yanında gönderilen 2 tane artık almayacağım söz verdim kendime tutabilirsen

Hayalim kizim evet bebiş denemeyi düşünüyorum ayın 8nde falan zaten gebelik te yaparım ben kesin tutamam kendimi
Bende ovu yapmayı düşünüyorum bakalım ama nisanda 25inde pikti sonra regle 2 3 gün kalasını 2gun üst üste yaptım yine pikçıktı dedim evet benimde böyle cikicak ama burdan dedilerki tekrar yumurtluyosun sonra reglde olmadım tam 35gun geçti bu ay öyle olmaz insallah

Hayalim kizim ben hiç ikinci kez yumurtlamadım ya şimdi senin çatlama 26sıydı demi.. yaptığın iyi olmuş 2. Kez yumurtlama demek değerlendirme demek. Regl gecikiyor ama bi şans daha resmen

Bende bu ay yumurtlama bile yok Yumurta akı kıvamında akıntı takip ettim oda olmadı bu ay. Ovülasyona geç mi başladım bilemiyorum ki. Zaten döngüm uzun diye regl bitiminden 7 gün sonra başladım. Şu ana kadar pik göremedim. Ya reglim gecikecek yada kaçırdım

akantus burda birisi kimdi hatırlamıyorum reglin son günü yumurtlama görmüş umarım kaçmamıştır ama geç yumurtlayacaksın belki de devam et takibe

akantus ay keşke birileri saklasa bide eşimden gizli aldım ben saklıyorum kızıyor o ben 7sinde başlarım artık
Büyük oğlumu sürekli eczaneye yollayıp erken gebelik testi aldiriyorum heyecanla bekliyoruz sonuç yoksonra yine sonra yine bu bi kısır döngü gibi

Regl ve erken gebelik belirtileri çok benzer olabilir ama bazı küçük farklar şunlardır:

1. Göğüslerde değişim:
  • Regl: Ağrı ve şişlik adetle geçer.
  • Gebelik: Hassasiyet artarak devam eder, uçları koyulaşabilir.

2. Karın/bel ağrısı:
  • Regl: Daha şiddetli ve adet öncesine yakın başlar.
  • Gebelik: Daha hafif, batma/gerilme şeklinde olabilir.

3. Akıntı:
  • Regl: Genelde kuruma ya da jel gibi akıntı olur.
  • Gebelik: Sürekli kremsi-beyaz, kokusuz akıntı devam eder.

4. Duygu durumu:
  • Regl: Sinirlilik, gerginlik kısa sürelidir.
  • Gebelik: Duygusallık, ağlama isteği daha belirgindir.

5. Vücut sıcaklığı:
  • Regl: Yumurtlamadan sonra artar, adetle düşer.
  • Gebelik: Yüksek kalmaya devam eder.

6. Diğer erken gebelik belirtileri:
  • Mide bulantısı
  • Koku hassasiyeti
  • Yorgunluk
  • Hafif lekelenme (yerleşme kanaması)

Kesin ayrım için test şarttır çünkü her kadında farklılık gösterebilir.

Chatgpt diyor

akantus burda birisi kimdi hatırlamıyorum reglin son günü yumurtlama görmüş umarım kaçmamıştır ama geç yumurtlayacaksın belki de devam et takibe
Devam ediyorum. Yeni test sipariş ettim bakalım ya adet ya ovülasyon görene kadar devam hahahaha

Duygu durumu 2 gündür var bende ve bu ara havalardanmidir nedir sabahları öyle uyuyasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…