Adet görmeyene kadar bence herzaman umut varGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben dün adet sancısı olduğunu söylemiştim ya. Dün sabah 1 saatlik akşamüstü 1 saatlik şiddetli adet ağrılarım oldu bitti artık yok. Umutlanmalı mıyım?
Benim daha bata 4 gün var geçmiyor zamannSayfada yavaş yavaş hareketlenmeler başlıyor. Test vakitleri gelenler ses etsin bakalımmm. Heyecanla bekliyoruz
6 sı veya 7 sinde yapıcam bu sabah biraz akıntı artışı oldu ama regl yaklaşıyor diyede olabilirS seraysss77 var mı ağrın sızın ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
merhabaGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben dün adet sancısı olduğunu söylemiştim ya. Dün sabah 1 saatlik akşamüstü 1 saatlik şiddetli adet ağrılarım oldu bitti artık yok. Umutlanmalı mıyım?
Bende öyleyim önce göğüsler belli edermil hamileliği ama hiç bi değişiklik yok benimkilerdeeKızlaar, benim hala bir belirtim yok ya. Regle 6-7 gün kaldı evet daha erken ama ben hep meme hassasiyetimin olup olmamasından anlarım gebeliği. Test sipariş ettim yarın ya da öbür güne gelir muhtemelen. 4 temmuzda sabah ilk idrarla yapıcam eğer gelirse. O zaman adetime 4 gün kalmış olacak. Varsa çıkar yani. Ama o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Her test dönemi yaklaştığında beni aşırı stres ve üzüntü sarıyor. Bazen kendimi "ters yüz" filmindeki "üzgün" karakteri gibi hissediyorum. Yani her dakika ağlayasım var.
Umarım bizi yanıltır ve sürpriz yapar bize bedenimiz. Bazen belirtisiz de olabiliyormuş.Bende öyleyim önce göğüsler belli edermil hamileliği ama hiç bi değişiklik yok benimkilerdee
Kızlaar, benim hala bir belirtim yok ya. Regle 6-7 gün kaldı evet daha erken ama ben hep meme hassasiyetimin olup olmamasından anlarım gebeliği. Test sipariş ettim yarın ya da öbür güne gelir muhtemelen. 4 temmuzda sabah ilk idrarla yapıcam eğer gelirse. O zaman adetime 4 gün kalmış olacak. Varsa çıkar yani. Ama o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Her test dönemi yaklaştığında beni aşırı stres ve üzüntü sarıyor. Bazen kendimi "ters yüz" filmindeki "üzgün" karakteri gibi hissediyorum. Yani her dakika ağlayasım var.
ElizabethBennettt test yaptın mı bu sabahhh? :)
Bakalım çok umutlanmak istemiyorum açıkçasıUmarım bizi yanıltır ve sürpriz yapar bize bedenimiz. Bazen belirtisiz de olabiliyormuş.
Sen bu ay ara vereceksin değilmiMeme hassasiyetine hic takilmayin bence benim regl 4 temmuz, 26 hazirandan beri meme hassasiyetim var ama dun baktim hafif lekelenme gelmis regl geliyor. Zaten baska belirtim de yoktu ama erken meme hassasiyetinden umutlanmistim… her ay ayri bi hayal kirikligi
Yapmadim canim dun cok az lekelenme gordum sinirlerim bozulduelimdeki testi bosa harcamayayim dedim bekleyecegim regli anlayacagin…
Sen bu ay ara vereceksin değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?