Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben dün adet sancısı olduğunu söylemiştim ya. Dün sabah 1 saatlik akşamüstü 1 saatlik şiddetli adet ağrılarım oldu bitti artık yok. Umutlanmalı mıyım?

Ben dün adet sancısı olduğunu söylemiştim ya. Dün sabah 1 saatlik akşamüstü 1 saatlik şiddetli adet ağrılarım oldu bitti artık yok. Umutlanmalı mıyım?
Adet görmeyene kadar bence herzaman umut var

Sayfada yavaş yavaş hareketlenmeler başlıyor. Test vakitleri gelenler ses etsin bakalımmm. Heyecanla bekliyoruz

merhaba Lavinn9 , umudunu kırmak istemem ama ilk ay Femara ilacı kullandıktan sonra sürekli tek taraflı (sağ) kasık ağrım oldu yumurtlama ve sonrasında. Normalde sadece adet olacağım gün karnım ağrırdı. Benim de şiddetli oldu biraz daha dayanamasaydım acile gidecektik. Sonrasında regl oldum. Her belirtiyi gebeliğe yoruyordum sonrasında şok üzüldüm. İlk hormon ilaçları kullanıldığında böyle etkileri olabiliyormuş. Bu ay ağrılarım daha da azaldı mesela. Tek tavsiyem çok ümitlenme insanın psikolojisi bozuluyor. Ama herkeste aynı şeyler olacak diye bi durum da yok, umarım hamilesindir

Kızlaar, benim hala bir belirtim yok ya. Regle 6-7 gün kaldı evet daha erken ama ben hep meme hassasiyetimin olup olmamasından anlarım gebeliği. Test sipariş ettim yarın ya da öbür güne gelir muhtemelen. 4 temmuzda sabah ilk idrarla yapıcam eğer gelirse. O zaman adetime 4 gün kalmış olacak. Varsa çıkar yani. Ama o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Her test dönemi yaklaştığında beni aşırı stres ve üzüntü sarıyor. Bazen kendimi "ters yüz" filmindeki "üzgün" karakteri gibi hissediyorum. Yani her dakika ağlayasım var.

Bende öyleyim önce göğüsler belli edermil hamileliği ama hiç bi değişiklik yok benimkilerdee

Meme hassasiyetine hic takilmayin bence benim regl 4 temmuz, 26 hazirandan beri meme hassasiyetim var ama dun baktim hafif lekelenme gelmis regl geliyor. Zaten baska belirtim de yoktu ama erken meme hassasiyetinden umutlanmistim… her ay ayri bi hayal kirikligi

ElizabethBennettt test yaptın mı bu sabahhh? :)

Yapmadim canim dun cok az lekelenme gordum sinirlerim bozuldu elimdeki testi bosa harcamayayim dedim bekleyecegim regli anlayacagin…

Sen bu ay ara vereceksin değilmi

Sen bu ay ara vereceksin değilmi

Evet temmuzda esimle ayriyiz. Valla iyi de olacak ben cok yiprandim suan. O kadar ugrastim ki ozellikle son 2 ay gitmeden olsun diye yapmadigim yemedigim sey kalmadi. Her sabah alarm kurup ates olcmeye kadar takip ettim. Biraz kafa dagitmak iyi gelecek bana. Seninki de yaklasiyor hic mi belirti yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…