Ahh keşke keşke nasıl güzel olurHayalim kizim bu ay hepimiz pozitif görsek kese konuşsak keşke yumurtlama yerine
Ay bende aynı sekildeyim suan bakalım ne olacakBende ovu yapmayı düşünüyorum bakalım ama nisanda 25inde pikti sonra regle 2 3 gün kalasını 2gun üst üste yaptım yine pikçıktı dedim evet benimde böyle cikicak ama burdan dedilerki tekrar yumurtluyosun sonra reglde olmadım tam 35gun geçti bu ay öyle olmaz insallah
Benimde yükselenim akrep ama terazi burcuyum
Hadi yaAyniyiz terazi burcuyum yukselen akrep
Hadi yahangi gün peki
10 ekim benimde21 ekim senin?
Sen bence yinede değerlendir canimKızlar ya bende de birmeyen bi akıntı var yumurtlamadan sonra 3. Günüm ama hala uzayan akıntı devam ediyor yumurta catlamadı mı noldu ama lh silikleşti hatta hic yok ben bu aydan hicbir sey anlamadımm ya
Dün gece gelmişti akıntı simdi yok akıntıyıda kacırdık o zaman her seyi kacırdım ben bu ayda galibaSen bence yinede değerlendir canim
Hemen umutsuzluğa kapılmak yok catlamadan önceki günü bile değerlendirmiş olsan yine umut varDün gece gelmişti akıntı simdi yok akıntıyıda kacırdık o zaman her seyi kacırdım ben bu ayda galiba
2 gün geçti. çok değil ama başlayacak gibi de değil hiç ağrı sızı yokBu da ayri bi sikinti kac gun gecti suan?
Bendim o evet 5 6 pikti ve 14 gun sonra adet oldum bugün yine 5. Gunu ve pike yakın ovu kafayı yicem az kaldı öylesine yapım dedim. Geceden beri temizim yinede ped taktım saat 2 de çokta sivi alımına dikkat etmeden yaptım baya koyu yani bu aydan umudum var inşallah hemen yumurtlama olmazakantus burda birisi kimdi hatırlamıyorum reglin son günü yumurtlama görmüş umarım kaçmamıştır ama geç yumurtlayacaksın belki de devam et takibe
Ben hep netten aldım
Umarım dediğin gibidirHemen umutsuzluğa kapılmak yok catlamadan önceki günü bile değerlendirmiş olsan yine umut var
Evet beklicem bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?