Ay bende aynı sekildeyim suan bakalım ne olacak

Kızlar ya bende de birmeyen bi akıntı var yumurtlamadan sonra 3. Günüm ama hala uzayan akıntı devam ediyor yumurta catlamadı mı noldu ama lh silikleşti hatta hic yok ben bu aydan hicbir sey anlamadımm ya

Kızlar ya bende de birmeyen bi akıntı var yumurtlamadan sonra 3. Günüm ama hala uzayan akıntı devam ediyor yumurta catlamadı mı noldu ama lh silikleşti hatta hic yok ben bu aydan hicbir sey anlamadımm ya
Sen bence yinede değerlendir canim

Bende beklemedeyim yumurtlama 19-20 arasında oldu hâlâ adet olmadım 4 temmuza kadar beklicem bakalım inşallah bu ay olur

akantus burda birisi kimdi hatırlamıyorum reglin son günü yumurtlama görmüş umarım kaçmamıştır ama geç yumurtlayacaksın belki de devam et takibe
Bendim o evet 5 6 pikti ve 14 gun sonra adet oldum bugün yine 5. Gunu ve pike yakın ovu kafayı yicem az kaldı öylesine yapım dedim. Geceden beri temizim yinede ped taktım saat 2 de çokta sivi alımına dikkat etmeden yaptım baya koyu yani bu aydan umudum var inşallah hemen yumurtlama olmaz

Kızlar klomeni daha önce kullandım ama hatırlayamıyorum doktorada sormayı unuttum saati saatine mi içmek gerekiyor bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…