- 9 Haziran 2025
- 1.445
- 1.430
- 48
- 27
Amin amin inşAllah yükselir çok arada kalıyor yineAy canimm gozun aydin saglikla büyümesi ilerlesin güzel yavrununTek tek hepimizden güzel haberler geliyor inşallah
2 güne bir artar cumartesi verirsen arttığını daha net ogrenirsinYa ben de şok oldum görünce dün 1.85 bugün 4.70 anlamlı gibi duruyor yine yarın kan verirsem netleşirr
Aynen haliyle erken gebelik negatif veriyorduHayır D dahacokerken gebe çıkınca daha değeri 4 küsür bende dedim belki benimde öyledir ondan çıkmaz gidip vereyim
Dpo 10 ya da 11 ovu takibi yapmadıpım için uygulamadan baktım 31 ağustos ya da 1 eylül bat günüm inşAllah hamişimdir arkadaşım inşAllahAy canım . Sen Dpo kactasın . Bence hamılesın
Kagıdında öyle yazıyor fakat daha düşük betaları ölçtüğünü burda gördümHahahah ya hemşocum az önce sen dedin ya benim test de aynı hassasiyet yazıyor diye erken gebeliğe rağmen. Bir de şey dedin erken öğrenmek istiyorum diyrosun adet günü test yapiyon dediğin içinbahane loading hahaha
Yok ama gerçekten senin testin gerçekten aynı hassasiyeti mi var
Kız ben onu yapamam ben akıntı ve sperme dokunamıyorum
Sordum senin dediğini yazıyor aynı 25ml ölçüyormuşKagıdında öyle yazıyor fakat daha düşük betaları ölçtüğünü burda gördümistersen chata sor bakim Awox erken gebelik diye
Evet tıp merkezinde sadece hcg testi yaptırabiliyoruz özel hastanede ise muayene ücreti de ekleniyor galiba tıp merkezleri özele göre daha uygunBen başka hastaneye sorarım artık canım bana da çok fazla geldi fiyat
Yarın kurtlanmazsam cumartesiyi bekleyeceğiim2 güne bir artar cumartesi verirsen arttığını daha net ogrenirsin
Insallah canım benım . 1 -2 gün ıcınde net güzel haberını beklıyoruz Allah ın ızmı ıle . Insallah Bebegın senınledırDpo 10 ya da 11 ovu takibi yapmadıpım için uygulamadan baktım 31 ağustos ya da 1 eylül bat günüm inşAllah hamişimdir arkadaşım inşAllah
Böylede baya gecikti yaa neyse zaten az kalmışSöktürücü kullanınca kaç ay duzensizlesiyo oyuzden sağlık ocağına gidip yazdırmasın eczane zaten vermeyi 5inde randevum var en son artık doktor yazınca kullanılamaz artik
Canım ben cumartesi yapabilirim anca testim bitti kan vermeyi şimdilik düşünmüyorum ya korkuyorummarmelad01 sen yarın test mi yapacaksın kan mı vereceksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?