- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Bende terazi yükselen aslanAyniyiz terazi burcuyum yukselen akrep
Kızlar klomeni daha önce kullandım ama hatırlayamıyorum doktorada sormayı unuttum saati saatine mi içmek gerekiyor bilgisi olan var mı
Bende o kürü yaptım bu ay ama banada iyi gelmedi. Yumurtlama göremedim bu ay anlamadım nasıl oldu.Kizlar bu corek otu bal karışımı benim düzeni bozuyor olabilirmi
Faydası yumurtlama icindi dimiBende o kürü yaptım bu ay ama banada iyi gelmedi. Yumurtlama göremedim bu ay anlamadım nasıl
O kadar değerlendiriyoruz en önemli günleri neden tutmuyor acaba merak ediyorumLekelenme devam etmeyince test yaptim kizlar sonuc negatif. Regl beklicem artik
Kız dün kocama deodorantım bitti gelirken al dedim aldı geldi kokusuna aşık oldum gidip gelip kokluyorum. Kesin hamileyim o zamanHayalim kizim evet zaten birebir nerdeyse ama yerleşme anında bence mutlaka bir belirti oluyor diye düşünüyorum biz şuan kafayı taktık her şeyi ona yoruyoruz. Örneğin benim ilk gebelikte oda parfümü çok güzel kokmuştu sonra geçti dedim ki saçmalama böyle belirti mi olur falan o ay öğrendim. Karnım ağrıyor sanıyordum oysaki rahmimmiş akıntım regl günü gelmişti sanki su gibi altıma yaptım sanmıştım ama şuan biz akıntı görünce direk aaa acaba mı diyoruz ben herkeste bi ışık verdiğini düşünüyorum çoğumuz yanlış anlıyor çoğumuz anlamıyor şuan da hiç belirtim yok mesela 27sinde çatlama oldu gerçi erkendir diyeceğim ama aslında tam yerleşme zamanı ağrı sızı olacaksa bu zaman başlamalı mantıken
Evet evet inşallahMerhaba canım.
Yani doğru söyledin sende öyle oldu diye herkeste olacak deyilki İnşallah hamile kalırım bu ay uzun zamandır bekliyorum.
Ben okuyup araştırdığım kadarıyla o kadar benim gibi olup pozitif olanlar varkii.
İnşallah hepimiz dileğimize kavuşuruz
Benim Güneş burcum akrepYukselen akreple ben de tutturamadim
Gunes burcunuz ne kizlar?
Silik çizgi yokmu?Lekelenme devam etmeyince test yaptim kizlar sonuc negatif. Regl beklicem artik
Silik çizgi yokmu?
Ben çok hafif gördüm sanki ama çıplak gözle bilemem. Sen hiç mi görmüyorsun
O kadar değerlendiriyoruz en önemli günleri neden tutmuyor acaba merak ediyorum
Bende senle aynıyımAyniyiz terazi burcuyum yukselen akrep
Valla ben silik çizgi görüyorummmLekelenme devam etmeyince test yaptim kizlar sonuc negatif. Regl beklicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?