Lavinn9 ama böyle normal değil sanki hayatımda ilk kez koku alıyormuşum gibi olmuştu inşallah vardır kızzzzz
ElizabethBennettt bizim gözlerde artık sıkıntı var heralde bende silik gördüm gibi inşallah vardır inşallahhhh

Kızlar moralim 0 başlıyorum bu aya neden bilmiyorum ama her adet olduğumda hadi bu defa olacak diye umutla başlayisim bu defa yok. Çok gerginim çok tuhaf bir sinir var üstümde ve duygusallık yani sanki boşa kürek çekiyorum uzun zamandır bu kadar dipte hissetmemiştim.

H Hzrgk inanır mısın bende Burda gülüyorum ediyorum ama moralim sıfır. Eşimi de sürekli tersliyorum aşırı gerginim. Sıkıldım uğraşmaktan olmuyor demekten
Ben bu gruptaki arkadaşların bir gün hayalinin gerçekleşeceğine gönülden inanıyorum zamanınız var diye düşünüyorum. Tabiki takdir ilahi ama benim hem yaşım hep değerlerim hemde şu adetlerimin sıklığı zamanimin daraldigini gösteriyor. Dr direk demedi ama artık sık adet olabilirsin kelimesi benim umudumu kırdı. Yine ovulasyina devam edicem elimden geldiğince beslenmeme dikkat edicem ama şu var kızlar lütfen sigara azaltın birakabilseniz keşke. Dr yüzüme yüzüme yumurta kalitesi ve embriyo gelişimi tutunmasi amh degeri hepsini etkilediğini soyledi. Bu ay yumurtlayacagimiz yumurtanin kalitesi geriden 3 ay beslenmemize bagli kızlar o yüzden o mucize cift çizgiyi görmeden bırakmaya çalışın. Tabi tek başına sigara engel değil bu benim hikayem benim yikamadigim duvar. Aramızda içmeyenler için dediğim gibi o bebis kendi istediği tarihte gelecek o sizi seçecek inanarak emeğinizi esirgemeden devam edin. Umudum kırık inancım zayıfladı ama keşke denemeye devam etseydim dememek için takipteyim.

Ben inanıyorum bir gün hepimiz bu duyguyu tadacağız çocuk için 1 yumurta 1 sperm yeterli aslında pes etmeden ve strese girmeden devam etmek çok önemli biraz daha sabır gerekiyor umarım her şey gönlümüzce olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…