- 29 Aralık 2024
- 2.267
- 1.381
- 48
Cizgi var gibi keşke ilk idrarla yapsaydın sabah bence tekrar yapLekelenme devam etmeyince test yaptim kizlar sonuc negatif. Regl beklicem artik
Şaşı olucaz bu gidişle vallahiKizlar gozlerinize saglik ama daha net bi negatif olamaz yani isikta bi daha cektim sizin icin
ÜzdüKizlar gozlerinize saglik ama daha net bi negatif olamaz yani isikta bi daha cektim sizin icin
Vallahi ben yine gördüm.Kizlar gozlerinize saglik ama daha net bi negatif olamaz yani isikta bi daha cektim sizin icin
Ben bu gruptaki arkadaşların bir gün hayalinin gerçekleşeceğine gönülden inanıyorum zamanınız var diye düşünüyorum. Tabiki takdir ilahi ama benim hem yaşım hep değerlerim hemde şu adetlerimin sıklığı zamanimin daraldigini gösteriyor. Dr direk demedi ama artık sık adet olabilirsin kelimesi benim umudumu kırdı. Yine ovulasyina devam edicem elimden geldiğince beslenmeme dikkat edicem ama şu var kızlar lütfen sigara azaltın birakabilseniz keşke. Dr yüzüme yüzüme yumurta kalitesi ve embriyo gelişimi tutunmasi amh degeri hepsini etkilediğini soyledi. Bu ay yumurtlayacagimiz yumurtanin kalitesi geriden 3 ay beslenmemize bagli kızlar o yüzden o mucize cift çizgiyi görmeden bırakmaya çalışın. Tabi tek başına sigara engel değil bu benim hikayem benim yikamadigim duvar. Aramızda içmeyenler için dediğim gibi o bebis kendi istediği tarihte gelecek o sizi seçecek inanarak emeğinizi esirgemeden devam edin. Umudum kırık inancım zayıfladı ama keşke denemeye devam etseydim dememek için takipteyim.
Ben inanıyorum bir gün hepimiz bu duyguyu tadacağız çocuk için 1 yumurta 1 sperm yeterli aslında pes etmeden ve strese girmeden devam etmek çok önemli biraz daha sabır gerekiyor umarım her şey gönlümüzce olur kızlarBen bu gruptaki arkadaşların bir gün hayalinin gerçekleşeceğine gönülden inanıyorum zamanınız var diye düşünüyorum. Tabiki takdir ilahi ama benim hem yaşım hep değerlerim hemde şu adetlerimin sıklığı zamanimin daraldigini gösteriyor. Dr direk demedi ama artık sık adet olabilirsin kelimesi benim umudumu kırdı. Yine ovulasyina devam edicem elimden geldiğince beslenmeme dikkat edicem ama şu var kızlar lütfen sigara azaltın birakabilseniz keşke. Dr yüzüme yüzüme yumurta kalitesi ve embriyo gelişimi tutunmasi amh degeri hepsini etkilediğini soyledi. Bu ay yumurtlayacagimiz yumurtanin kalitesi geriden 3 ay beslenmemize bagli kızlar o yüzden o mucize cift çizgiyi görmeden bırakmaya çalışın. Tabi tek başına sigara engel değil bu benim hikayem benim yikamadigim duvar. Aramızda içmeyenler için dediğim gibi o bebis kendi istediği tarihte gelecek o sizi seçecek inanarak emeğinizi esirgemeden devam edin. Umudum kırık inancım zayıfladı ama keşke denemeye devam etseydim dememek için takipteyim.
Allah senii
Ben sen regl oluncaya kadar senden umutluyum vallahiKizlar gozlerinize saglik ama daha net bi negatif olamaz yani isikta bi daha cektim sizin icin
Ama silik var gibi yok muLekelenme devam etmeyince test yaptim kizlar sonuc negatif. Regl beklicem artik
Banada var gibi gelmişti hala öyle geliyorAma silik var gibi yok mu
Sabah bir daha yapsın inşallah çıkar yaBanada var gibi gelmişti hala öyle geliyor
İnşallahSabah bir daha yapsın inşallah çıkar ya
Sen ne durumdasınİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?