- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Ben de pek bi belirti yok regl günümü bekliyorum geçerse 1 gün test yapıcam 4 gün kaldıSen ne durumdasın
Vallahi ben yine gördüm.
Ben sen regl oluncaya kadar senden umutluyum vallahi
Ama silik var gibi yok mu
İnşallah yerleşmedir canımAcill kızlar. Peçeteye sildiğimde pembe kırmızı leke geliyo. Adetime 8 gün var daha
Ay inşallah. İdrar testinde çıkar mı acaba?İnşallah yerleşmedir canım
Bence daha erken strese girmeyin test yapıpAy inşallah. İdrar testinde çıkar mı acaba?
Nasıl da sabırlı biriyimdir bir bilseniz, elimi kolumu bağlar beklerim ben şimdi kesinnBence daha erken strese girmeyin test yapıp
İsterseniz adet gününe kadar her gün yapın ama boşa stres amaaan varsa zaten çıkıcak ortaya erken öğrensek ne öğrenmesek ne? Yeter ki olsunNasıl da sabırlı biriyimdir bir bilseniz, elimi kolumu bağlar beklerim ben şimdi kesinn
Dimi o da ayrı dert. Rabbim hayırlısını versin. 5 aydır uğraşıyorum. Bi gecede zönk diye kalanlar nasıl kalıyo yaİsterseniz adet gününe kadar her gün yapın ama boşa stres amaaan varsa zaten çıkıcak ortaya erken öğrensek ne öğrenmesek ne? Yeter ki olsun
Evet yumurta kalitesi ve büyümesi içindiFaydası yumurtlama icindi dimi
Ay inşallah bebiştir yerleşmedir yaGuzel yuksek seyre devam ediyor. Benimki de yine yuksekti bu sabah. Dun biraz lekelenme gordum ama sonra devam da etmedi suanlik hala bisey yok tetikteyim test yapmiyorum regl gelecek diye
Evet onun tamamen umutsuzluğa kapılıp olmuyorsa olmasın kafasına girip bırakınca şak oluyor, mesela benim ablamın amh 01 di tek yumurtalığı almışlardı yumurtalık kanseri oldugu için, birde yumurta dondurma iğnesş yapmışlardı kemo etkilemesin diye onu da yanlış zamanda yapmışlar doktor büyük ihtimal kısırlık olacak etkilenecek demişti. ameliyattan 3 sene sonra oldu rabbimin mucizesi işteNe zaman ki gercekten akisa birakmayi basaracagiz o zaman olacak bence
Selam kızlar folik asit kullanmaya başlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?