Öyle çünkü gerçekten , biz gunu gününe ödev gibi yaptığımız için çok strese giriyoruz halbuki çoğu gebelik kafaya takmadiginda saldığında oluyoe
Evet, doktorlarda hep aynı şeyi söylüyorlar. Stres yapmayayım deyince de olmuyor ama. Ne yaparsan yap aklının bir köşesinde duruyor o düşünce. Duruyormuş yani, adetim bittiğinden beri aklımda

Ay bende öyle düşündüm ya bi deneyelim bakalım, gidişata göre şekillenir her şey zaten. Nasip ya, olacağı varsa ayda 1 kere ilişkide bile olur gibi geliyor bazen
Pozitiflere inanalım bu ay olacak diyelim gerisi nasip

Evet, doktorlarda hep aynı şeyi söylüyorlar. Stres yapmayayım deyince de olmuyor ama. Ne yaparsan yap aklının bir köşesinde duruyor o düşünce. Duruyormuş yani, adetim bittiğinden beri aklımda
Planlı gebelik çalışmaları olduğu için akıldan çıkarmak zor oluyor haklısın Folik asit mi başladın? Doktor kontrolün nasıl geçti?

Pozitiflere inanalım bu ay olacak diyelim gerisi nasip
İnşallah önümüzdeki ay gebeliğimizi takip etmeye başlayacağız
Planlı gebelik çalışmaları olduğu için akıldan çıkarmak zor oluyor haklısın Folik asit mi başladın? Doktor kontrolün nasıl geçti?
Ocean mummy başladım. Tüm değerlerin güzel, deneyin 6 ay içerisinde olmaz ise tekrar gelin ona göre konuşalım dedi. Bakalım

Merhabalar benim de sat 9 Haziran, bat 6-7 Haziran. Femara kullanıyorum (2.ayımdayım). Yarın yumurtan olgunlaşmış mı kontrole gideceğim. Stres yapmamaya çalışıyorum sözde ama gece rüyalarıma giriyor

Maalesef öyle neredeyse 1 sene oldu hala gebe kalamadım , aklımdan çıkması mümkün değil bebek videoları görünce gözlerim doluyor .. Allah’ım kimseye aratmasın

Merhabalar benim de sat 9 Haziran, bat 6-7 Haziran. Femara kullanıyorum (2.ayımdayım). Yarın yumurtan olgunlaşmış mı kontrole gideceğim. Stres yapmamaya çalışıyorum sözde ama gece rüyalarıma giriyor
Yani stres yapma dememek elde değil. Tüm gündemimiz bu konu. İnşallah yarın olumlu geçer senin için ve biraz olsun rahatlarsın

Maalesef öyle neredeyse 1 sene oldu hala gebe kalamadım , aklımdan çıkması mümkün değil bebek videoları görünce gözlerim doluyor .. Allah’ım kimseye aratmasın
Amin canım benim, ben inanıyorum çok yakında senin de bebişin olacak Senin sadece stres yapmaman gerekiyor. Kendine bir uğraş, bir kurs, bir hobi vs bulsan bak nasıl da düzeliyor kafanın içindekiler

Herkese merhaba, bu ay yumurtlama günüm beklenenden erken oldu önceki aylara göre ayın 10unda pozitif gördüm ve öncesi sonrası değerlendirdik. Bugün tekrar test yapmak istedim, yumurtlama testi, silik çizgi çıktı, bat tarihim 25 haziran. Daha önce yaşayan var mı böyle bir durum. İkinci yumurtlama mı yoksa başka bir şey mi?

L lunekara lh dalgalanmaları olduğu için ovilasyon testinde silik görebilirsiniz. T çizgisi c çizgisinden koyu veya aynı koyuluktaysa o zaman yumurtlama var demek

Yumurtlama testinin silik çıkması normal canım onu ne zaman yaparsan yap silik çıkar sadece yumurtlama olduğu zaman koyulaşır ya da adete yakın pik çıkarsa o zaman da gebe olma ihtimali oluyor

Yumurtlama testinin silik çıkması normal canım onu ne zaman yaparsan yap silik çıkar sadece yumurtlama olduğu zaman koyulaşır ya da adete yakın pik çıkarsa o zaman da gebe olma ihtimali oluyor
bu ay adetim bittikten sonra her gün yumurtlama testi yapmıştım, pozitifi gördüm yine devam ettim en son yaptığım testte tamamen silikti artık bitmişti, test yapmayı da bıraktım. Bugün tekrar yaptım ve silik çizgi çıktı. Kafam karıştı

Neredesin canım? Geçen sene bende eşimden kaynaklı doğuda bir köyde yaşıyordum 6 yıl kaldım. Kızıma hamileliğim ve doğum sonrası öyle yalnızdım ki. Seni çok iyi anlıyorum.
Doğudayiz bizde küçücük bir yer ne kimseyi tanıyorum ne de yapacak bir şey var biz de eşimin görevi sebebiyle buradayız yalnızım o sebeple hala anne olamamış olmak daha zor geliyor

Tekrar silik çıkabilir çünkü vücudumuzda lh hormonu hep var ve menstural döngü boyunca belli zamanlarda artıp azalabilir , bu sebeple lh testinin silik olması bir anlam ifade etmez yalnızca yukarıda söylendiği gibi eğer yumurtlamadan belli bir sure sonra yeniden pik olursa Gebelik şüphesi akla gelir çünkü gebeliğin ilk haftalarında lh hormonu artar umarım açıklayıcı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…