Teşekkür ederimMaşallah Allah bağışlasın
Benim şimdi bitmek üzere bari geç gelmedi ona da şükür demek lazım yaSorma adet oldum ama olmadım gibi o kadar az ki
Evet canım benim biraz yorucu olabiliyor ama yakalanıyor yumurtlama her türlü var ise tabi tutup tutmaması nasibimizdeEvet testlerde strese sokuyor. Sanki stresimiz azmış gibi hahshshGün aşırı mantıklı her türlü denk gelir yumurtlamaya
Ben baya stres yapmışım sanırım 3 gün geciktim hatta 4 gün oluyor bu saatten sonraBenim şimdi bitmek üzere bari geç gelmedi ona da şükür demek lazım ya
Emin misin peki gebe olmadığınaBen baya stres yapmışım sanırım 3 gün geciktim hatta 4 gün oluyor bu saatten sonra
Evet bende kendimi salmayı başarırsam beklentiye girmeden bekleyeceğim birbirimizi teşvikli edelimEvet bir pozitiflik hatırlar gibi oldum demekki o kalmış aklımda. Bu ay regl günü gelmeden test yapmayalım hiç birimiz. Sabredip bekleyelim canlar
Canım 2 gün geciktim kan verdim <0.6 aldı geldi artık kesindir diye düşünüyorum amaEmin misin peki gebe olmadığına
Hoşgeldin, batlarımız yakın beraber takip edelim. İnşallah ilk aydan tutar. Gönlünce olsunMerhaba kızlar
Beni de ekler misiniz ?
SAT 5 haziran, BAT 10 temmuz.
İlk defa deneyeceğiz, çok heyecanlıyım. Kimseyle de paylaşamadım neden bilmem
Hayırlı haberler alalım hep birlikte inşallah
Bende bu ay çörek otu bal tarçın yapıyorum. İnşallah vesile olurAslında ilk gebeliğimde bana da aynısı olmuştu yine soğan suyu yapmıştım o ay değil diğer ay kalmıştım. İkinci de yine denedim ama bu sefer öyle olmadı şimdi geçen ay yine yaptım bakalım bu ay da bal çörekotu tarçına başladim
Ben bu ay elimde kalanları değerlendireceğim yeni sipariş vermedim. Nasip artıkEvet canım benim biraz yorucu olabiliyor ama yakalanıyor yumurtlama her türlü var ise tabi tutup tutmaması nasibimizde
Evet, süreç heyecanlı insan ister istemez hemen öğrenmek istiyor. Ama sürekli test yapmak değer takip etmek de çok stresli bence. En güzeli gününü beklemek yada en erken 1-2 gün öncesi yapılabilir. Ki onda bile ovülasyonla takip etmeyen için geç döllenme ihtimali var. En güzeli akışa bırakıp kafa dağıtmakEvet bende kendimi salmayı başarırsam beklentiye girmeden bekleyeceğim birbirimizi teşvikli edelim
Ovülasyon takibi yapmışmıydın? Genelde bir iki gün sapmaz ise yumurtlama-çatlama tarihinden 14 gün sonra regl geliyor. Ona göre hesaplayabilirsin.Canım 2 gün geciktim kan verdim <0.6 aldı geldi artık kesindir diye düşünüyorum ama
Tabi elindekilerini kullan canımBen bu ay elimde kalanları değerlendireceğim yeni sipariş vermedim. Nasip artık
Evet kesinlikle bu ay çok yordum kendimi gereksiz yere adetim başlarsa bir an önce rahatlayacağım inşallahEvet, süreç heyecanlı insan ister istemez hemen öğrenmek istiyor. Ama sürekli test yapmak değer takip etmek de çok stresli bence. En güzeli gününü beklemek yada en erken 1-2 gün öncesi yapılabilir. Ki onda bile ovülasyonla takip etmeyen için geç döllenme ihtimali var. En güzeli akışa bırakıp kafa dağıtmak
Normalde bu ay yapmamıştım yalnızca uygulama 31 Mayıs falan gösteriyordu ben gün aşırı ilişki uygulamıştım. Sonra yumurtlama geçtikten sonra olduğunu hatırlıyorum 2 veya 4 haziranda test yapasım geldi ve pik gördüm şaşırdım resmen normal geçtiğini düşünüyordum ama değerlendirdim yani o zamanlarıda. Benim dönemsel stresten dönem değişikliklerinden adetim gecikebiliyor bu da öyle gibime geliyorOvülasyon takibi yapmışmıydın? Genelde bir iki gün sapmaz ise yumurtlama-çatlama tarihinden 14 gün sonra regl geliyor. Ona göre hesaplayabilirsin.
Hoşbuldum, teşekkür ederimHoşgeldin, batlarımız yakın beraber takip edelim. İnşallah ilk aydan tutar. Gönlünce olsunOvülasyon testi yapıyor musun?
Bence hiç yapma böyle devam et çünkü gerçekten insanı strese sokuyor ilişki resmen görev gibi oluyor o zamanHoşbuldum, teşekkür ederim
Gönlümüzce olsun hepimizin inşallah
Hiç bir şey yapmadım, yalnızca standart doktor kontrolüne gittim takviye alıyorum o kadar. İlk aydan sanırım kendimi strese sokmak istemedim
İnşallah hep beraber gebeliğimizi de takip ederiz
O zaman kekik çayı falan iç aşkım o söktürüyor adetiCanım 2 gün geciktim kan verdim <0.6 aldı geldi artık kesindir diye düşünüyorum ama
Ay bende öyle düşündüm yaBence hiç yapma böyle devam et çünkü gerçekten insanı strese sokuyor ilişki resmen görev gibi oluyor o zaman
Öyle çünkü gerçekten , biz gunu gününe ödev gibi yaptığımız için çok strese giriyoruz halbuki çoğu gebelik kafaya takmadiginda saldığında oluyoeAy bende öyle düşündüm yabi deneyelim bakalım, gidişata göre şekillenir her şey zaten. Nasip ya, olacağı varsa ayda 1 kere ilişkide bile olur gibi geliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?