Amiiiiiinİnşallah bende hayırlısı ile 2025 i hamile olarak bitiririm
İnşallahh cümlemizeYani stres yapma dememek elde değil. Tüm gündemimiz bu konu. İnşallah yarın olumlu geçer senin için ve biraz olsun rahatlarsın
Keşke elimizden birşey gelseİnan burada hiçbir şey yok kimsem yok…
KeşkeKeşke elimizden birşey gelse
İçini ferah tut inşallah vardır istersen yeniden test yap bak bakalım koyulaşma oluyor muMerhaba herkese ben 3yıllık evliyim 1.5yıldır çocuk düşünüyorum bu süreçte 2kimyasal ve bir düşük geçirdim kürtaj oldum kürtaj olalı 7ay oluyor ve 7ayda sadece kimyasal gebelik oldu normal gebeliği yakalayamadım doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyledi bende çok istiyorum bi çocuğum olsun bunun üzerine araştırdım ve hayıt suyunu öğrendim 2hafta hayıt suyu kullandım adetime 4-5gün var 2gün önce aşırı kasık ağrılarım vardı erken regli olucam sandım ama bi türlü olmayınca erken gebelik testi yaptım ve 2.çizgiyi silik bi şekilde gördüm daha öncede kimyasal geçirdiğim için kimyasal olmasından korkuyorum ama hayıt suyu mucizesinede inanıyorum sizce bu kez hamilemiyimdir bi yanım çok heyecanlı bi yanımda değilse diye korkuyor regli dönemimin gelmesini bekliyorum sonrasında bakacağım duruma göre.
İnşallah aynen bugün değilde 2gün daha beklim diyorum belki daha net çıkar bide bugün sorsanız belirti var mı diye belirtim yok ama baş ağtım çok var diğer kasık ağrılarım falan hiç yokİçini ferah tut inşallah vardır istersen yeniden test yap bak bakalım koyulaşma oluyor mu
Hiç belirtisiz gebe olan o kadar kadin var ki bence belirtiye takılma inşallah bebisin seninledirİnşallah aynen bugün değilde 2gün daha beklim diyorum belki daha net çıkar bide bugün sorsanız belirti var mı diye belirtim yok ama baş ağtım çok var diğer kasık ağrılarım falan hiç yok
Amiiiin inşallahÇok teşekkür ederim amin inşaşlah rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda kolaylıkla
Yeşekkür ederim inşallah pozitiftir sizlerede yazarımAmiiiin inşallahgüzel haberlerini bekliyorum
İnşallah gönlünce olsunYeşekkür ederim inşallah pozitiftir sizlerede yazarım
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese olur inşallahİnşallah gönlünce olsun
Ay o kadar iyi anlıyorum ki seni… inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda nasip olur canımDoğudayiz bizde küçücük bir yer ne kimseyi tanıyorum ne de yapacak bir şey var biz de eşimin görevi sebebiyle buradayız yalnızım o sebeple hala anne olamamış olmak daha zor geliyor
İnşallah balım Allahım isteyen kalpten dileyen herkese nasip etsin dualarında beni de unutmaAy o kadar iyi anlıyorum ki seni… inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda nasip olur canım
İnşallah inşallah. Ne kadar süredir deniyorsunuz?İnşallah balım Allahım isteyen kalpten dileyen herkese nasip etsin dualarında beni de unutma
Yani hemen hemen bir yıldır bu fikir var aslında ama düzenli deneme olamadı , 3 ay hiç denemedik mesela bu bir sene içinde 3 kez de adet olmadığım aylar oldu totalde 6-7 kez denedik diyebiliriöİnşallah inşallah. Ne kadar süredir deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?