Hamile kalma konusunda yararı olmadı ama sanırım rahmim baya temizlendi bu ay feci durumdaydım çünküBeraber takip edelim inşallah belirtilerimiziBende ilk gebeliğimde bir önceki ay soğan suyu kürü yapmıştım. Rahim temizliğine ve hamile kalmama faydası olduğunu düşünüyorum. İnşallah senin içinde faydası olmuştur.
Bu ay hepimiz bir değişik oldukHamile kalma konusunda yararı olmadı ama sanırım rahmim baya temizlendi bu ay feci durumdaydım çünkü
Evet bu ay pozitifler ile dolduralım inşallah burayı. Geçen ay senin kimyasal mı olmuştu canım?
Dün benimde pik gibiydi 2 gündür hatta bugün silik çok anlamadım ve bugün usutmusum gibi ağrım var
Bence gün aşırı yapmak yeterli canım beni ovülasyon yapmayacağımKizlar bu ovulasyon testleri beni delirtecek. Dun gunduz yaptim baya koyu cikti pikti. Sonra gece bi daha yaptim silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine koyu cikti. Anlayan beri gelsin? Test yapmayi birakip 2 gunde bir iliskiye girecem sanirim artik ya
Bu aya faydası olur bakarsın benimde bir sonraki ay tutmuştuHamile kalma konusunda yararı olmadı ama sanırım rahmim baya temizlendi bu ay feci durumdaydım çünkü
Sorma adet oldum ama olmadım gibi o kadar az kiBu ay hepimiz bir değişik olduk
Evet bir pozitiflik hatırlar gibi oldum demekki o kalmış aklımda. Bu ay regl günü gelmeden test yapmayalım hiç birimiz. Sabredip bekleyelim canlarYok canim test yanlis pozitifti kanda falan cikmadi zaten regl oldum sonra…
Evet testlerde strese sokuyor. Sanki stresimiz azmış gibi hahshshBence gün aşırı yapmak yeterli canım beni ovülasyon yapmayacağım
Aslında ilk gebeliğimde bana da aynısı olmuştu yine soğan suyu yapmıştım o ay değil diğer ay kalmıştım. İkinci de yine denedim ama bu sefer öyle olmadı şimdi geçen ay yine yaptım bakalım bu ay da bal çörekotu tarçına başladimBu aya faydası olur bakarsın benimde bir sonraki ay tutmuştuNiyetimiz güzel olsun yeter ki inşallah şifa olsun
Hayıtı da denedim ben canım ama adetimi düzenlemeye ve prolaktini düşürmeye yaradı sadece hamile kalma konusunda tık yok malesef 3 ay kullandımMerhaba hanımlar ☺
Sohbette bazı kür muhabbetleri görünce yazmak istedim bende bebek için 8 ay beklemiştim reglim düzensizdi biraz gittiğim bir doktor hayıt tohumu nu önermişti demleme şeklinde reglin 1. Gününden itibaren 20 gün içip adeti bekliyordum 2 ay düzenli içtim 3. Ay hamile olduğumu öğrendim belki bu vesile ile oldu belkide vakti o zamandı bilmiyorum ama şuan 8 haftalığız Rabbim isteyip dileyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsin belki denemek isteyen olursa bir faydasını görür sizlerden de güzel haberlerinizi almak dileğiyle
Maşallah Allah bağışlasınMerhaba hanımlar ☺
Sohbette bazı kür muhabbetleri görünce yazmak istedim bende bebek için 8 ay beklemiştim reglim düzensizdi biraz gittiğim bir doktor hayıt tohumu nu önermişti demleme şeklinde reglin 1. Gününden itibaren 20 gün içip adeti bekliyordum 2 ay düzenli içtim 3. Ay hamile olduğumu öğrendim belki bu vesile ile oldu belkide vakti o zamandı bilmiyorum ama şuan 8 haftalığız Rabbim isteyip dileyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsin belki denemek isteyen olursa bir faydasını görür sizlerden de güzel haberlerinizi almak dileğiyle
6 ay devam etmem gerektiğini söylemişti doktor o kadara gerek kalmadı bende şükür ama doğrudur belki her vücutta aynı etkiyi yapmıyor olabilir haklısınızHayıtı da denedim ben canım ama adetimi düzenlemeye ve prolaktini düşürmeye yaradı sadece hamile kalma konusunda tık yok malesef 3 ay kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?