Hamile kalma konusunda yararı olmadı ama sanırım rahmim baya temizlendi bu ay feci durumdaydım çünkü

Kizlar bu ovulasyon testleri beni delirtecek. Dun gunduz yaptim baya koyu cikti pikti. Sonra gece bi daha yaptim silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine koyu cikti. Anlayan beri gelsin? Test yapmayi birakip 2 gunde bir iliskiye girecem sanirim artik ya
Bence gün aşırı yapmak yeterli canım beni ovülasyon yapmayacağım

Herkese merhaba,
Ben 2 Haziran’da başlayıp sabah akşam 5 gün Femara kullandım
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
Dün sabah doktor kontrolüne gittiğimde yumurtam çatlamıştı
Sıvısı biraz duruyordu o yüzden doktorum muhtemelen cumartesi gecesi ya da pazar sabahı çatlamıştır dedi
20 Haziran’da kan verip progesteron baktıracağım
Sat 31 Mayıs, Bat 30 Haziran
Bu ay hepimiz bebiş haberi alalım inşallah

Kızlar nasılsınız ben bu ay bi saldım ya kendimi işten güçten sizde durumlar nasıl ? Kürler paylaşmışsınız 2 grupta da görüyorum bu ayı da pas geçersem sonraki ay yapıcam bide diğerlerine baktırıcam en son geçen sene gitmiştim

Merhaba kızlar
Beni de ekler misiniz ?
SAT 5 haziran, BAT 10 temmuz.
İlk defa deneyeceğiz, çok heyecanlıyım. Kimseyle de paylaşamadım neden bilmem
Hayırlı haberler alalım hep birlikte inşallah

Merhaba hanımlar ☺
Sohbette bazı kür muhabbetleri görünce yazmak istedim bende bebek için 8 ay beklemiştim reglim düzensizdi biraz gittiğim bir doktor hayıt tohumu nu önermişti demleme şeklinde reglin 1. Gününden itibaren 20 gün içip adeti bekliyordum 2 ay düzenli içtim 3. Ay hamile olduğumu öğrendim belki bu vesile ile oldu belkide vakti o zamandı bilmiyorum ama şuan 8 haftalığız Rabbim isteyip dileyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsin belki denemek isteyen olursa bir faydasını görür sizlerden de güzel haberlerinizi almak dileğiyle

Bu aya faydası olur bakarsın benimde bir sonraki ay tutmuştu Niyetimiz güzel olsun yeter ki inşallah şifa olsun
Aslında ilk gebeliğimde bana da aynısı olmuştu yine soğan suyu yapmıştım o ay değil diğer ay kalmıştım. İkinci de yine denedim ama bu sefer öyle olmadı şimdi geçen ay yine yaptım bakalım bu ay da bal çörekotu tarçına başladim

Hayıtı da denedim ben canım ama adetimi düzenlemeye ve prolaktini düşürmeye yaradı sadece hamile kalma konusunda tık yok malesef 3 ay kullandım

Maşallah Allah bağışlasın

Hayıtı da denedim ben canım ama adetimi düzenlemeye ve prolaktini düşürmeye yaradı sadece hamile kalma konusunda tık yok malesef 3 ay kullandım
6 ay devam etmem gerektiğini söylemişti doktor o kadara gerek kalmadı bende şükür ama doğrudur belki her vücutta aynı etkiyi yapmıyor olabilir haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…