İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur canımYani hemen hemen bir yıldır bu fikir var aslında ama düzenli deneme olamadı , 3 ay hiç denemedik mesela bu bir sene içinde 3 kez de adet olmadığım aylar oldu totalde 6-7 kez denedik diyebiliriö
Kızlar gebelik için tsh kaç olmalıydı ?
nryyy bugun kan tahlili verdim genel değerlere baksın diye yarın göstereceğim de tsh 2.68 çıkmış
Folat da düşük çıkmış muhtemelen folik asit verir
En yüksek 2.5 istiyorlar aşkım benim 5 ay önce 2.8 çıkmıştı normal bir sorun olmaz dedi bu sefer 3.17 e yükselmişKızlar gebelik için tsh kaç olmalıydı ?
nryyy bugun kan tahlili verdim genel değerlere baksın diye yarın göstereceğim de tsh 2.68 çıkmış
Benim 11 demirin ortama girişiElizabethBennettt aslında benim çok fazla saçlarım dökülüyor onun için baktırmak istedim tsh martta 1.67iken şimdi 2.68 çıkmış
ElizabethBennettt aslında benim çok fazla saçlarım dökülüyor onun için baktırmak istedim tsh martta 1.67iken şimdi 2.68 çıkmış
Bilmiyorum benim de artmış işte senin gibi falandı bu gittiğimde 3ün üstüne çıkmış ama neyseki böyle şeylerin çaresi basitnryyy önceden hep düşükmüş acaba neden arttı ki yarın sonuç için gideceğim bakalım ne diyecek folat da sınırda aman zor işlerya
Gercekten hicbirseye baktirmadan ve farkinda bile olmadan hamile kalan kadinlara oyle ozeniyorum kinryyy önceden hep düşükmüş acaba neden arttı ki yarın sonuç için gideceğim bakalım ne diyecek folat da sınırda aman zor işlerya
Seninle aynı duyguları yaşıyorum ya … gerçekten böyle ceket atsa hamile kalan kadınlardan olsaydım keşkeGercekten hicbirseye baktirmadan ve farkinda bile olmadan hamile kalan kadinlara oyle ozeniyorum ki
Seninle aynı duyguları yaşıyorum ya … gerçekten böyle ceket atsa hamile kalan kadınlardan olsaydım keşke
Ayyy ne tatlı bir test bu yaKizlar 3 gundur ovulasyon pik valla kafayi yicem hangi gun iliskiye girecegimi sapittimsuraya bakar misiniz ya normal mi 3 gun pik olmasi?
Ayyy ne tatlı bir test bu yamaşallah ne güzel pik olmuş burda hamile kalan kızın biri bana bu dönemde kasıklarıma çörek otu yağı sür demişti
Bizim hunharca çocuk yapmaya çalışmamız üzerine bunlar duymak üzücü oluyor gerçektenArkadasim ikinciye hamile bikac kez korunmamistik falan diyor… sac bas yolmalik
Yaa ahahhahaZaten bi onu yapmamistim yavrum olsun onu da yaparim gonderin gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?