Yani hemen hemen bir yıldır bu fikir var aslında ama düzenli deneme olamadı , 3 ay hiç denemedik mesela bu bir sene içinde 3 kez de adet olmadığım aylar oldu totalde 6-7 kez denedik diyebiliriö
İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur canım

Kızlar gebelik için tsh kaç olmalıydı ?
nryyy bugun kan tahlili verdim genel değerlere baksın diye yarın göstereceğim de tsh 2.68 çıkmış

Cok az yuksek canim gebelik icin 2.50 nin alti ideal olan diyorlar ama bu engel bisey degil yani 4 lerde olan falan var. Benimki 1.72 cikti ben de yeni sordum ordan biliyorum

ElizabethBennettt aslında benim çok fazla saçlarım dökülüyor onun için baktırmak istedim tsh martta 1.67iken şimdi 2.68 çıkmış

Eklentiler

• IMG_1503.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1502.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar gebelik için tsh kaç olmalıydı ?
nryyy bugun kan tahlili verdim genel değerlere baksın diye yarın göstereceğim de tsh 2.68 çıkmış
En yüksek 2.5 istiyorlar aşkım benim 5 ay önce 2.8 çıkmıştı normal bir sorun olmaz dedi bu sefer 3.17 e yükselmiş

nryyy önceden hep düşükmüş acaba neden arttı ki yarın sonuç için gideceğim bakalım ne diyecek folat da sınırda aman zor işlerya

nryyy önceden hep düşükmüş acaba neden arttı ki yarın sonuç için gideceğim bakalım ne diyecek folat da sınırda aman zor işlerya
Bilmiyorum benim de artmış işte senin gibi falandı bu gittiğimde 3ün üstüne çıkmış ama neyseki böyle şeylerin çaresi basit

Kizlar 3 gundur ovulasyon pik valla kafayi yicem hangi gun iliskiye girecegimi sapittim suraya bakar misiniz ya normal mi 3 gun pik olmasi?

Eklentiler

• IMG_6419.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar 3 gundur ovulasyon pik valla kafayi yicem hangi gun iliskiye girecegimi sapittim suraya bakar misiniz ya normal mi 3 gun pik olmasi?
Ayyy ne tatlı bir test bu ya maşallah ne güzel pik olmuş burda hamile kalan kızın biri bana bu dönemde kasıklarıma çörek otu yağı sür demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…