Benim daha adet bugün bitti heralde denensinElizabethBennettt havuç ye de çatlasın kız artık
İnstada bir gebenin günlüğü diye sayfa var takip edin baya bilgi veriyor yumurtlama masajı 20 sn kuralı çatlama önerisi vs vs ben ovilasyon testimi de ondan alıyorum hepnryyy ElizabethBennettt
Asla bir yapmayı denedim de kocam şok olduOnu gordum de bise sorucam o 20 sn kuralini yapabiliyomusunuz allah askina
Evet bakıyorum ben o kadınaİnstada bir gebenin günlüğü diye sayfa var takip edin baya bilgi veriyor yumurtlama masajı 20 sn kuralı çatlama önerisi vs vs ben ovilasyon testimi de ondan alıyorum hepnryyy ElizabethBennettt
Beni öldürdün sen yaNasi yapiyosun yaa 20 saniye icinde o pozu almam imkansiz benimmm ya da ben mi anlamadim neyse simdi acik acik yazamiyorum da
Maalesef denenecek yani bunlar yetti canımanryyy onu yapmıyorsanız belinize değil totonuzun altına yastık koyup baza başlığına doğru ayakları uzatın aslında doktorlar gerek yok diypr ama ihtimal varsa diye yapılmalı
Çekiniyorum içmeye yaO zaman kekik çayı falan iç aşkım o söktürüyor adeti
NedenÇekiniyorum içmeye ya
Ben 3 ay kullandım ara vermek gerekiyor falan dediler diye yalnızca şimdi ocean ın Folik asitini aldımİnşallah önümüzdeki ay gebeliğimizi takip etmeye başlayacağız
Ocean mummy başladım. Tüm değerlerin güzel, deneyin 6 ay içerisinde olmaz ise tekrar gelin ona göre konuşalım dedi. Bakalım
Ne bileyim ya bir şey varsa diye kafamda hala Allah korusun da kendiliğinden adetimin sökülmesinü bekleyeceğim
Tabi tabi eğer en ufak bir şüphe varsa asla içme canım , Allah korusunNe bileyim ya bir şey varsa diye kafamda hala Allah korusun da kendiliğinden adetimin sökülmesinü bekleyeceğim
Nedir ki OoOnu gordum de bise sorucam o 20 sn kuralini yapabiliyomusunuz allah askina
Psikolojik olarak var ama bence yokTabi tabi eğer en ufak bir şüphe varsa asla içme canım , Allah korusunben gebelik olmadığından emin olduğum için kullandım
Aa ben hiç duymadım ya. 2 ay oldu kullanıyorum. Doktor hamile kalınca da kullanabilirsin kesmeden demişti ama huylandım şimdi kızBen 3 ay kullandım ara vermek gerekiyor falan dediler diye yalnızca şimdi ocean ın Folik asitini aldım
İlişkiden hemen sonra sırtüstü yatıp poponu kaldırıyorsun o şekilde 20 saniye bekliyorsun canım sprem daha hızlı ulaşıyormuşNedir ki Oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?