Kaset testte de baya net çıkmış regle 7 gün var dediniz ama ovulasyon testi yapmış mıydınız daha erken yumurtlama olmuş olabilir mi baya belirgin çünkü maşallah

Kac yildir deniyosunuz canim tup bebege baslama sebebiniz bi sorun olmasi miydi? Valla benim de yas geciyor cok beklemeden tup bebekle denemek istiyorum

Kaset testte de baya net çıkmış regle 7 gün var dediniz ama ovulasyon testi yapmış mıydınız daha erken yumurtlama olmuş olabilir mi baya belirgin çünkü maşallah
Ovülasyon testi yapmadım canım takvimi takip ettim. Çatladığı günü akıntımdan biliyorum o şekilde değerlendirdik. Kan testine kadar sabır bakalım

Kac yildir deniyosunuz canim tup bebege baslama sebebiniz bi sorun olmasi miydi? Valla benim de yas geciyor cok beklemeden tup bebekle denemek istiyorum
Kuzum benim çift taraflı çikolata kistim ve amh düşüklüğüm var. 3 ay denedik sonra doktor ısrarlarıyla nisanda tüp bebeğe başladık. Öncesinde zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum. Çok erken başladık bence biz. 27 yaşındayım. O yüzden biraz saldım süreci vücudum çok yıprandı. Siz ne kadardır deniyorsunuz?

Kac amh?? Ben 33 yasindayim ekimde 34 olacagim cok olmadi baslayali 5 aydir deniyoruz ama iste yas 35 e yaklasinca artik beklemek istemiyorum acikcasi. Benim de gecen sene amh 1.35 ti doktor cok bekleme demisti bu sene kac cikar bilmiyorum turkiyede tekrar baktiracagim

0.88 benim tüp bebek önerdiler

0.88 benim tüp bebek önerdiler

Anladim canim tabi yasina gore onermeleri normal bir kere mi denediniz tup bebegi? Bir dahakinde tutar merak etme belki dogal kalirsin amh cok buyuk engel degil yumurta kaliteli olduktan sonra… yumurtalarini dondurdular mi yoksa tekrar mi yumurta alacaklar

Benimde bel ağrım başladı yavaştan regle bir hafta kala genelde kasıklarım veya belim ağrırdı hayırlısı olsun bakalım Ateş ölçmeye devam edicem Chatgpt düşüş olursa artık progestron düşüyor regl yaklaşıyor demek dedi

Tekrar baştan başlamak gerekiyor embriyom yok çünkü. Ama ben kendim denemek istiyorum bir süre canım

Cok minik pembe lekelenme oldu bugun yarin regl olmam lazim olayim da bitsin patlicak gibiyim ya. Sabah atesi olcucem ben de birden 36.2 falan dusmesi lazimmis regl olacagim zaman

Aynı şeyi yaşamışız benimde kahve leke 2 gün sonrasında 2 gün kırmızıya döndü ama pedi dolduracak kanamam olmadı sonrada bitti anlamadım neden tüp bebek peki bilmediğimden soruyorum hakim değilim durumunuza ?

Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah

Ama tsh çok riskli bebeği zehirleyebilir zeka geriliğine sebep olabilir önemsenmesi gerek burda konuştuğum bir kız ilk gebeli
Kontrole gittiğimde görüşücem tekrar şimdilik beklemedeyim
Ben daha yumurtlama bile göremedim bu ay Görücem değerlendirecem bide gün sayacam ohooo
Valla ben baya geç bi yumurtlama gördüm regl tarihim 10 gün geçmişti yumurtlama gördüğümde ve normalde düzenliydi adetim ben bu aydan hiçbir sey anlamadım değerlendirdim ama bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…