Bende takip ediyorum bakalım ne zaman göreceğim. Gerçekten çok can sıkıcı, neden normal olamıyor ki… Hayırlısı diyorum bakalım nasip. İnşallah senin için de olumlu olur

Bende takip ediyorum bakalım ne zaman göreceğim. Gerçekten çok can sıkıcı, neden normal olamıyor ki… Hayırlısı diyorum bakalım nasip. İnşallah senin için de olumlu olur
Bir sürü etken var ya uyku düzenin bile etkiliyormuş hayırlısı olsun bakalım umarım en kısa zamanda görürsün

Amh düşüklüğü ve çikolata kistlerim var canım. 3 ay denedik sonra tüp bebek dediler panikle başladık. Ama yumurtam büyüyor ve gelişiyor, spermde sorun yok. O yüzden acele ettiğimizi düşünüyorum biraz ara vericem.

Lekelenmen geçti mi? Benim geçti krem rengine döndü akıntı şeklinde.

Olsaydı çıkardı canım aslında yapmıcaktım ama rüyamda kendimi hamile gördüm dedim bu işaret olabilirmi ama değilmiş
Bende bugün rüyamda erken gebelik testimi pozitif gördüm, sevinmiştim hatta uyanmak istemiyordum. Sabah test yaptım negatif :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…