Bende takip ediyorum bakalım ne zaman göreceğim. Gerçekten çok can sıkıcı, neden normal olamıyor ki… Hayırlısı diyorum bakalım nasip. İnşallah senin için de olumlu olurKontrole gittiğimde görüşücem tekrar şimdilik beklemedeyim
Valla ben baya geç bi yumurtlama gördüm regl tarihim 10 gün geçmişti yumurtlama gördüğümde ve normalde düzenliydi adetim ben bu aydan hiçbir sey anlamadım değerlendirdim ama bakalım nasıl olacak
Bir sürü etken var ya uyku düzenin bile etkiliyormuş hayırlısı olsun bakalım umarım en kısa zamanda görürsünBende takip ediyorum bakalım ne zaman göreceğim. Gerçekten çok can sıkıcı, neden normal olamıyor ki… Hayırlısı diyorum bakalım nasip. İnşallah senin için de olumlu olur
Amh düşüklüğü ve çikolata kistlerim var canım. 3 ay denedik sonra tüp bebek dediler panikle başladık. Ama yumurtam büyüyor ve gelişiyor, spermde sorun yok. O yüzden acele ettiğimizi düşünüyorum biraz ara vericem.Aynı şeyi yaşamışız benimde kahve leke 2 gün sonrasında 2 gün kırmızıya döndü ama pedi dolduracak kanamam olmadı sonrada bitti anlamadım neden tüp bebek peki bilmediğimden soruyorum hakim değilim durumunuza ?
Sanırım senin regline 2 gün kalmıştı. Reglin gelmeden hemen umutsuzluğa kapılma ha diyelim olmadı önümüzde daha güzel bi ay varKızlar ben az önce test yaptım ama negatif maalesef
Olsaydı çıkardı canım aslında yapmıcaktım ama rüyamda kendimi hamile gördüm dedim bu işaret olabilirmi ama değilmişSanırım senin regline 2 gün kalmıştı. Reglin gelmeden hemen umutsuzluğa kapılma ha diyelim olmadı önümüzde daha güzel bi ay var
Benimde geçen sene 0.99 bana da tüp bebek önerdiler ama erteliyoruz bir süre doğal yolla deneyeceğiz0.88 benim tüp bebek önerdiler
Regline kac gun var canimKızlar ben az önce test yaptım ama negatif maalesef
Canım 2 gün vardı daha ama bugün pembe pembe lekelenmelerim geldi regl oldum galibaRegline kac gun var canim
Neyden kaynaklı acaba amh düşüklüğü? Benim çikolata kistiBenimde geçen sene 0.99 bana da tüp bebek önerdiler ama erteliyoruz bir süre doğal yolla deneyeceğiz
Benim de elendigim kesinlesti arkadaslar regl gunum bugun sabah yaptim testi
Kızlar ben niye erken regl oldum ya çok garip daha 12. Gündeydim
Eminim yaa olsaydı çıkardı bugünRegl olduguna emin misin
Bende bugün rüyamda erken gebelik testimi pozitif gördüm, sevinmiştim hatta uyanmak istemiyordum. Sabah test yaptım negatif :/Olsaydı çıkardı canım aslında yapmıcaktım ama rüyamda kendimi hamile gördüm dedim bu işaret olabilirmi ama değilmiş
Ayy bak aynı şeyi yaşamışız nasıl da gerçek gibiydiBende bugün rüyamda erken gebelik testimi pozitif gördüm, sevinmiştim hatta uyanmak istemiyordum. Sabah test yaptım negatif :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?